Ngaran Ukuran Panjang jeung Lega

Ngaran Ukuran Panjang jeung Lega

Dihandap ieu aya lima belas ngaran-ngaran Ukuran Panjang jeung Leganu sok dipake dina basa Sunda Satumbak14 meter pasagi Sabata3,77 meter Sapal1,5 kilometer Samil1,5 meter Saare100 meter pasagi Sahektar100 are Sakaki30 senti Saelo0,688 meter SaicakSa...

Close