Fitnah

Fitnah

” Aing kacida ambekna ngadenge fitnah teu bener ngeunaan maneh teh ” pokna si Enyid barang panggih jeung si Enyod, sobat dalitna. ” Fitnah naon? Pok caritakuen, Nyid ” Si Enyod panasaran. ” Saha nu teu ambek atuh, pajark...

Close