KABARET ITEUNG JADI SUPERMODEL 2008

KABARET ITEUNG JADI SUPERMODEL 2008

Sinopsis : Kabayan selalu bertengkar dengan abah dan ambu. si ambu jeung abah teu hayang boga minantu si kabayan nu gawena ukur ngabeca, Kabayan lieur iteung oge, can biaya sakola budakna si jeneng jeung si jenong, akhirna iteung indit ka kota untuk...

Close