Contoh Pidato Tahun Baru Hijriyah

Contoh Pidato Tahun Baru Hijriyah

PIDATO ING DALEM NGENGETI TAHUN BARUAsslamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh.Poro sederek sedoyo sebangsa lan setanahair.Langkung rumiyen monggo kulo lan panjenengan sedoyo ngucapaken raos syukur dumateng ngresanipun Allah SWT. ingkang sampun ma...

Close