Blog Posts - 100 Dager Uten SukkerThe struggle

Jeg har vært uten sukker i 20 dager, også dukker store kasser med disse opp mens jeg går sulten rundt i butikken. Fluffy marshmallows dekket med sjokolade, buhuuu! Jeg stod i sikkert ett minutt og stirret på de,… Mer...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 21, 2016

Depressed

Jeg er stort sett blid og glad, og ikke en deprimert person. Men i dag føler jeg meg litt nedfor fordi jeg har lyst på godterier. Dakals mig, livet er ikke det samme uten sukker hver dag. Et lite filleproblem … Les videre →...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 14, 2016

En fin start på dagen

Kæresten etterlyste en smoothie i dag tidlig, så da måtte jeg blande sammen noe i blenderen. Fint at han også slurper i seg de sunne tingene jeg mikser sammen. Vi har stort sett det meste som trengs i fryseboksen, og … Les videre →...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 12, 2016

Sukkerfri dag 7

Så har det plutselig gått en uke uten at jeg har stappet magen med godis og is. Det har vært litt hardt synes jeg, og det er lenge igjen. Litt sukkerfrie varianter har jeg allikevel puttet i meg, som denne kakaoen … Les videre →...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 8, 2016

a foggy day

1 nyttårsdag gikk vi en tur i Frederiksberg have. Det ligger ikke så langt fra der vi bor, så vi går ofte tur der. Det er litt finere om sommeren når det er sol og varmt, men også veldig pent … Les videre →...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 6, 2016

100 dager uten sukker

Søsteren min synes jeg burde spise mindre sukker, og inviterte meg derfor til Facebook siden 100 dager uten unødvendig sukker for en stund tilbake. På nyttårsaften gjorde jeg visst også en avtale med to venninner om at dette skulle vi gjøre a...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 2, 2016

100 dager uten sukker?

Søsteren min vil at jeg skal være uten sukker i 100 dager fra 1 Januar. Aiai! Jeg vurderer det, men er ikke helt sikker på om jeg gidder/klarer. Jeg elsker jo is og slik. Men det har blitt i overkant mye … Les videre →...
by Ice cream & rock`n`roll on Dec 29, 2015


Trending Topics

Close