Blog Posts - Advertorial



Wangian Sweetheart membangkitkan aroma terapi yang hebat dari DD Cosmetics

Assalamualaikum Wanita dan minyak wangi memang tak boleh dipisahkan..Siapa yang tak suka dengan wangian kan.Nak pulak wangian tu tahan lama dan Mesra Solat.Sebenarnya kalau ikutkan banyak juga  terdapat minyak wangi online yang macam cendawan...
by kisah si dairy on Aug 12, 2016

Shower Gel Dari Ecowell 's Bath Series travel set

Assalamualaikum Rasa nak lama-lama je mandi kat dalam bilik air ni.Apa taknya Shower Gel dari Ecowell's Bath series Travel set ni tersangatlah best.Sedikit je letak,buih dah banyak.Didatangkan juga dengan sponge ,emmm..bertambahlah buih-buih tu..S...
by kisah si dairy on Aug 11, 2016

Rejuvenating 30 day Travel Essential Organic Bath Care Series

Assalamualaikum Pernah tak korang ada masalah untuk membawa set mandian korang bila korang nak pergi melancong?Nak bawak semua sekali ,nak masukkan dalam satu beg,iskk...memang payah kan..Mau taknya kalau set mandian korang tu sebesar gedabak.mana...
by kisah si dairy on Aug 3, 2016

Nasi Lemak Pandan Mieeza Dikunjungi Blogger Terkenal

Nasi Lemak Pandan Mieeza Dikunjungi Blogger Terkenal | Belum sampai seminggu beroperasi, gerai Nasi Lemak Pandan Mieeza telah dikunjungi oleh blogger terkenal, lokasinya terletak di depan Mid Point Shopping Complex, Pandan Indah, Kuala Lumpur. Ini me...
by TopSeoFriendly on Jul 27, 2016

Adam Homestay Murah dan Berhampiran Legoland/JPO/ Singapura

Assalamualaikum Cuti sekolah dah nak hampir sangat ni.Mungkin ramai yang tercari-cari Homestay yang murah dan berpatutan di Johor Bahru untuk percutian tu nanti kan.. Kebanyakkan mereka di luar sana  lebih selesa untuk menggunakan Homestay...
by kisah si dairy on Jul 26, 2016

Minyak Herba Asma Mujarab Pilihan Terbaik Untuk Keluarga Anda

Minyak Herba Asma Mujarab Pilihan Terbaik Untuk Keluarga Anda | Assalamualaikum & salam sejahtera. Alhamdulillah produk yang Murni tunggu-tuggu sudahpun selamat sampai ke tangan Murni pada Jumaat yang lepas. Nak tahu produk apa? Kenalah baca entr...
by Murni Mohd Yusof on Jul 24, 2016

Five Challenging Scuba Diving Destinations

Advertorial Post   From many diving destinations around the world, some destinations are considered challenging and could turn to dangerous dives if safety measures were not taken. The diving destinations […]...
by indahs travel photography on Jul 15, 2016

HOW TO: Model Off Duty OOTD

Hello Sunshine! How to pin down that model off-duty lewk. Kendal Jenner Off Duty Look is lifeI will not even try to hide it, I freaking love Kendal. I think, among all the Kardashians, she's the most normal. Sure, she has her own brand of crazy, but...
by Chase Beautiful Things on Jun 21, 2016

Bateri kereta murah di Johor

Bateri kereta murah di JohorRata-rata di antara kita semua dekat sini dan dekat luar sana sekarang ni pakai kereta kan? Rasanya kereta memang satu keperluan untuk kita sekarang ni. Sekurang-kurangnya satu rumah satu kereta. Tapi antara masalah k...
by Wayne Harraz on Jun 12, 2016

Taiwan Excellence 2016

Hello Sunshine! Last weekend, I was at that I love to shop state of mind and if there's one thing that got me feeling kilig, it's the vast availability of choices now available for every Filipino shopper. From artisanal products to accessible importe...
by Chase Beautiful Things on Jun 7, 2016

4 Duta Selebriti Oh Meriahnya Raya Bersama Jakel

4 Jun 2016- Sabtu yang lepas, lepas kene tenyeh muka.. Lari kejap ke Jakel, Kuala Lumpur . Gedung pakaian terkemuka negara, Jakel Trading Sdn. Bhd. (Jakel) mengumumkan barisan duta terbaharu mereka yang bakal mempromosikan pelbagai koleksi baju...
by Mimin Adam on Jun 6, 2016

Photoshoot KBBA9 2016

Hai ! Assalamualaikum dan salam sejahtera. Diam tak diam esok kita, bagi kaum muslimin dan muslimat menyambut bulan ramadhan bulan yang di nanti bulan lagi barokha.. Sebelum berpuasa, Kelab Blogger Ben Ashaari mengadakan sesi beramah mesra sambi...
by Mimin Adam on Jun 5, 2016

Peluang Untuk Anda Menjadi Usahawan

Ramai orang berminat berniaga. Tapi kebanyakannya tersangkut setakat 'NAK' sahaja. Berbulan-bulan pasang angan-angan, ada yang sampai bertahun-tahun tapi masih belum start berniaga. Masalah yang pertama ialah idea. Tak ada idea nak berniaga apa! Bagi...
by Mimin Adam on May 26, 2016

HARGA RUNTUH Shawl Exclusive by Papaglamz

HARGA RUNTUH Shawl Exclusive by PapaglamzAssalamualaikum semua. Kepada semua pencari shawl secara online, tentu sahaja ramai yang akan membandingkan harga. Harga yang murah dan shawl yang berkualiti tinggi akan menjadi pilihan ramai. Tentu semua nak...
by Wayne Harraz on May 12, 2016

LEGO® Star Wars™ Days festivities at LEGOLAND® Malaysia Resort

Baru-baru ni, sekali lagi aku berpeluang ke LEGOLAND® Malaysia Resort. Kali ini, aku berada kat sana untuk LEGO Star Wars Days di LEGOLAND Malaysia Resort dan meneroka aktiviti bersama-sama dengan rakan-rakan blogger. Dibawah kerjasa Gaya Trave...
by Mimin Adam on May 11, 2016

Packing Tips & Tricks for Travel

Infographic 'Packing Tips' for travelers! No matter how long you're gone or where you go, the importance of proper packing shouldn't be underestimated. Co-produced by Rebateszone & indahs.com...
by indahs travel photography on May 5, 2016

Packing Tips & Tricks for Travel

Infographic 'Packing Tips' for travelers! No matter how long you're gone or where you go, the importance of proper packing shouldn't be underestimated. Co-produced by Rebateszone & indahs.com...
by indahs travel photography on May 5, 2016

Pakej percutian 2016 bersama Xcell Travel & Tours

Pakej percutian 2016 bersama Xcell Travel & ToursXcell Travel & Tours menyediakan khidmat percutian menarikPakej percutian 2016 - Siapa di sini suka pergi bercuti? Confirm lah semua suka pergi bercuti kan? Tapi kadang-kadang kekangan masa mem...
by Wayne Harraz on Apr 28, 2016

AWAS - Jurugambar ini sangat kiut

Nizar Faez Studio jurugambar yang CERIAKenangan pastinya terkait dengan gambar. Dan dengan gambar kita semadikan kenangan. Ya, memang benar sekali. Di zaman serba moden ni, mustahil untuk kita jumpa orang yang tidak suka semadikan kenangan merek...
by Wayne Harraz on Apr 27, 2016

Dekorasi belon menarik untuk majlis istimewa anda

WOW Clown & Balloon Specialisttawar dekorasi belon menarikBelon biasanya di kaitkan dengan kanak-kanak. Namun jika dekorasi itu digunakan di mana-mana majlis istimewa, ia pasti akan membangkitkan seri sesebuah majlis.Namun wajarkah belon hanya di...
by Wayne Harraz on Apr 27, 2016


Trending Topics

Close