Blog Posts - Author Message



Apa Lagu Sentimental Yang Best?

Salam semua, dah berminggu aku cuba cari lagu sentimental yang takde lagi kat blog atau website lain. Ape lagi ye lagu yang ada dalam album-album artis Malaysia dan Singapore yang belum diketengahkan lagi? Lagu dari Indonesia tak usah cakap lah ... b...
by Aku, Gitar, Dan Muzik on Jul 17, 2011

Saje je nak update blog .. :P~

Salam semua ... akhirnya ada gak peluang update blog ni. Maklumlah lama tak main gitar semenjak masuk semester 5 ni, ditambah lagi dengan cerita-cerita dan OST Korea yang makin melambak untuk didownload. Kemudian ada plak game online Mafia Wars dari...
by Aku, Gitar, Dan Muzik on Dec 13, 2009

Geocities Akan Ditutup

Salam, nampaknya setelah 10 tahun laman web peribadi Geocities yang aku gunakan untuk memaparkan kod gitar yang lebih tersusun akan ditutup pada Oktober 2009 ini. Untuk itu, insyaallah aku akan cuba carikan alternatif lain. Itupun kalau aku mempunyai...
by Aku, Gitar, Dan Muzik on Jul 11, 2009

Orang Baru

Assalamualaikum, nampaknya ini kali pertama aku menceburkan diri aku dalam menulis blog walaupun aku sendiri tak berapa pandai bab bercerita ni. Sebelum ni, aku mula berjinak-jinak dalam penulisan web sejak tahun 1999 lagi melalui laman web http://ge...
by Aku, Gitar, Dan Muzik on Oct 31, 2008


Trending Topics

Close