Blog Posts - Azzedine AlaïaBeyoncé furcsa választása

by Topánka - cipőblog on Sep 5, 2013

Miranda Kerr for Harper’s Bazaar

Victoria’s Secret model and one of Australia’s hottest models, Miranda Kerr, Australian model has turned equestrian in a series of beguiling shots for August edition of Harper’s Bazaar magazine. Wearing pieces from Hermes, Balencia...
by Candy and Couture on Jun 29, 2012

Programajánló: Azzedine Alaïa kiállítás

Itt kornyadozom az irodában, délután ötkor már sötétedik, az ember lánya ilyenkor nagyon elvágyódik. Ha mást nem, fejben ábrádozik, és tervezgeti, hova lenne jó elruccanni a nyáron. Szerencsére idén... ...olvasd tovább a blogon!
by Topánka - cipőblog on Jan 11, 2012

"Az igazi ászok"

Tudom, tudom... nekem mindenről csak az jut az eszembe... Jelen esetben persze semmi rosszra nem kell gondolni, természetesen a cipőkről van szó. Amikor először megláttam a nemrég bemutatott Manolo... ...olvasd tovább a blogon!
by Topánka - cipőblog on Dec 29, 2011

Kanye West

Morganistik says: this afternoon, after the last show of Paris Fashion Week couture where I was working, I had to go to another show to find a friend photographer. I was waiting to meet my friend when I see someone running super late to the show. By...
by Morganistik Says on Jul 7, 2011

Yuppie divat - azok a nyolcvanas évek

Bret Easton Ellis Amerikai pszichóját olvastam újra a hétvégén, és bennemaradtam a késői nyolcvanas évek hangulatában... Az 1991-ben megjelent Amerikai pszichó igazi botránykönyv, irodalmi műként... ...olvasd tovább a blogon!
by Topánka - cipőblog on Jul 4, 2011

„Toto, az az érzésem, már nem Kansas-ben vagyunk.”

Az utóbbi időben annyira rákattantam a piros cipőkre, remélem elnézitek nekem, hogy egy nem túl friss, de igencsak témába vágó hírt hozok ma... Dorothy piros cipellőjéről! Az Óz, a csodák csodája... ...olvasd tovább a blogon!
by Topánka - cipőblog on Jun 1, 2011

Akciós Alaïa vásár!

Szeretjük Azzedine Alaïa modelljeit, és szeretjük a kedvezményes vásárlási lehetőséget is, ugye csajok? A kettő mégis együtt tökéletes: ezúttal az Outnet-nél folyó Alaïa kiárusításra szeretném... ...olvasd tovább a blogon!
by Topánka - cipőblog on May 24, 2011

Tollasbál

Ezen a tollasbálon ugyan nem szunyókálással töltenénk az időnket, hanem szebbnél szebb báli cipellők nézegetésével...! Amikor Max Kibardin kézzel készült, limitált kiadású Pringle of Scotland... ...olvasd tovább a blogon!
by Topánka - cipőblog on May 11, 2011

Programajánló - klasszikusok kiállítva

Ha nincs még tipped az idei nyaralás célpontját illetően, szolgálok  pár tippel... persze divat-vonatkozásúval! * New York az Alexander McQueen tizenkilenc évnyi munkásságát bemutató... ...olvasd tovább a blogon!
by Topánka - cipőblog on May 5, 2011

Bafta Awards Red Carpet Fashion 2009

The BAFTA awards took place on Sunday with a BANG. These celebrities looked Oh-So Posh in there designer ball gowns and Tuxes. Sigh. I love the Red Carpet. Sharon Stone in a phonebox red strapless column gownGemma Arterton The Quantum of Solace Bond...
by blacklashez on Feb 10, 2009


Trending Topics

Close