Blog Posts - Blog Lyssa Faizureen



Blog Lyssa Faizureen Sudah Mencecah 20 Juta Pageviews

Assalamualaikum...Hi koranggg ..  Alhamdulillah.. Hari ni, 15 Dis 2016 tercapailah juga angka yang Lyssa tertunggu-tunggu selama ini iaitu 20,000,000 (juta) pageviews bagi blog www.lyssasecret.com. Dan angka itu tercapai setelah 6...
by LYSSA FAIZUREEN on Dec 15, 2016

Blog Berwajah Baru, Lagi Semangat Nak Berblog !

Assalamualaikum ..Pernah tak korang rasa apa yang Lyssa rasa sekarang ni ! Yer ! Lyssa rasa macam semangat sangat bila tengok blog Lyssa sekarang yang sudah pun 'berbaju baru'. Dengan warna yang soft soft pink gitu, membuatkan Lyssa semakin sema...
by LYSSA FAIZUREEN on Dec 8, 2016

Cuti Semester Sudah Bermula …

Assalamualaikum ..Hi korang.. Tengah bosan sekarang ni tak tahu nak buat apa.. So ,menaiplah kita ek. Lyssa taip entri ni masa atas bas on the way nak balik ke Penang dari KL ! yahuuu . Finally, semester 1 untuk degree Lyssa ni pun dah tamat. Final e...
by LYSSA FAIZUREEN on Jun 3, 2016

Cuti Tak Rasa Macam Cuti !

Assalamualaikum.Pejam celik pejam celik . Cepat je masa berlalu kan. Hari ni dah 27 Mac , dah nak habis bulan Mac dah. Minggu ni juga dah masuk bulan April. Haih. Makin lama, rasa makin takut pula nak tempuh hari-hari yang mendatang ni. Tapi, nak bua...
by LYSSA FAIZUREEN on Mar 27, 2016

Followers Blog Berkurang Lagi ???

Assalamualaikum ...Kecoh di facebook .... !! Ramai blogger dah up status mengenai jumlah followers blog yang semakin berkurang. Hmm ! Dalam kekecohan tu, aku boleh dok rileks scroll-scroll timeline facebook .. Ingat ke , ni kes lama ritu ... --->...
by LYSSA FAIZUREEN on Jan 28, 2016


Trending Topics

Close