Blog Posts - Cabaran Blogging



Cabaran 30 Hari Blogging | Day 12 : Tips Kecantikan

Salam Ladiess ♥ Bila sentuh bab kecantikan, mesti semua orang nak cantik pada wajah saja, tapi tidak pula fikir pada anggota yang lain, walaupun ianya jugak penting untuk kecantikan menyeluruh. betul tak?? tapi tu sesengah pandangan saja. nak...
by Intan Saffyna on Dec 20, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 10 : Vision Board' Pengasas

Salam Ladiess ♥untuk vision tahun ni ada yang belum tercapai dan yang dapat dicapai pun sudah. alhamdulillah berkat doa , usaha dan tawakal inshaallah Allah bantu. yang belum capai tu boleh bawak ke next year. (Aku nak skip sementara tajuk ni...
by Intan Saffyna on Dec 18, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 9 : Selfie' sampai lenguh

Salam Ladiess ♥Hi,hmm aku failed dah! aku dah skip tajuk ni. sebab musabab adalah rahsia.kahkah. tajuk kali ni best sebab kita akan syok sendiri dan perasan bila selfie. dari dulu lagi aku suka selfie tapi tak tahu pulak bila tangkap gambar sendiri...
by Intan Saffyna on Dec 18, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 11 : 5 Lagu Cinta Kegemaran

Salam Ladiess ♥waw! lagu cinta. oleh kerana dah berapa hari terskip entry blogging challege ni, aku malas nak taip panjang. dah lah baru balik kenduri. penat , tak larat , mengantuk. tapi disebabkan aku kena cari lagu cinta kegemaran, so aku nak bu...
by Intan Saffyna on Dec 18, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 8 : Fashion Saya

Salam Ladiess ♥Rasa nak skip je tajuk ni.. haaha. boleh? sebab aku takde gaya nak berfashion. betul tak de. kalau aku gantikan dengan fashion anak aku boleh kan.. apa yang anak aku pakai aku jugak yang fashionkan dia, jadi tak salah lah kan.. ...
by Intan Saffyna on Dec 15, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 7 : Apa Yang Saya Baca

Salam Ladiess ♥aduh! part ni paling lemah sebab aku bukan seorang ulat buku. pernah baca novel pun zaman jiwang dulu masa bujang.. boleh la feeling leleh. sekarang ni dah tak dapat nak himpun masa untuk membaca. tak dan haih! oleh itu, untuk e...
by Intan Saffyna on Dec 14, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 6 : My Love

Salam Ladiess ♥Rasa tercabar betul, hari ni aku lewat lagi update entry cabaran blogging, kalau bukan disebabkan aku follow low ni, dah lama aku tido sasama dengan anak aku. tapi apa kan daya walaupun pun terlewat masih lagi sempat kalau aku taip l...
by Intan Saffyna on Dec 13, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 5 : Apa Ada Dalam Bag Saya

Salam Ladiess ♥ waw! dah masuk hari kelima aku ikuti cabaran blogging ni, tapi kali ni aku agak lambat sikit publis entry. sebab musababnya aku agak malas nak selongkar apa ada dalam handbag, bila buka bag ja pasti amik masa dua hari baru sete...
by Intan Saffyna on Dec 12, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 4 : Tips Kemas Rumah

Salam Ladiess ♥ sunday adalah masa paling sesuai untuk mengemas, tapi di hujung tahun macam sekarang selalu banyak jemputan kenduri, jadi masa mengemas terhad, masak pun tak payah sebab dah kenyang makan nasi kat kenduri. cuma bagi aku bab ni...
by Intan Saffyna on Dec 11, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 3 : Tempat Makan Best

Salam Ladiess ♥Jenuh fikir tempat best, boleh dikatakan semua tempat yang aku pernah pergi makan tu best, makanan sedap, servis baik. tapi kat sini aku pilih satu je la sebab tempat ni yang aku selalu pergi ulang² tanpa rasa jemu. tambah...
by Intan Saffyna on Dec 10, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 2 : Resepi Ikan Rebus Kunyit

 Salam Ladiess ♥Resepi? sebenarnya aku takde resepi sangat. tak reti pun. masak pun bukan selalu. kalau masak pun yang simple je janji kenyang. suami pun tak kisah pasal makan. senang la hidup aku. wuahaha..tapi, aku ada jugak nak share r...
by Intan Saffyna on Dec 9, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 1 : Siapa Saya

Salam Ladiess ♥Rasanya dalam blog ni dah banyak kot entri "siapa saya" yang aku pernah buat. tapi disebabkan ini firstday aku buat entri cabaran 30 hari blogging. aku tak kisah pun yang aku akan buat lagi, tapi versi banyak gambar. boleh?Ni la...
by Intan Saffyna on Dec 8, 2016

Cabaran Blogging

Salam Ladiess ♥Memang betul mencabar ni, seminggu dah bulan disember aku baru nak masukkan entri, sebenarnya ada je dalam draf tapi malas publish, ada lagi separuh kena continue baru boleh post. tapi, sepanjang tempoh tu mood asyik blogwalking dari...
by Intan Saffyna on Dec 7, 2016


Trending Topics

Close