Blog Posts - Demi Islam.



EKSKLUSIF !!! SIARAN LANGSUNG HARI KEDUA SIDANG #DUNKELANTAN BERKENAAN HUKUM #HUDUD DIDEDAHKAN !!! VIDEO INSIDE !!!

hari ini adalah hari kedua Kerajaan Kelantan pimpinan Pas membentangkan Enakmen Kanun Jenayah Syariah II 1993 (Pindaan 2015) pada sidang Dun Kelantan bagi membolehkan hukum hudud dilaksanakan di negeri itu.Usul pindaan enakmen itu yang dibacakan Ment...
by Badut Rakyat on Mar 19, 2015

EKSKLUSIF !!! SIARAN LANGSUNG SIDANG #DUNKELANTAN BERKENAAN UNDANG-UNDANG #HUDUD DIDEDAHKAN !!!

Kerajaan Kelantan pimpinan Pas hari ini membentangkan Enakmen Kanun Jenayah Syariah II 1993 (Pindaan 2015) pada sidang Dun Kelantan bagi membolehkan hukum hudud dilaksanakan di negeri itu.Usul pindaan enakmen itu yang dibacakan Menteri Besar,Datuk Ah...
by Badut Rakyat on Mar 18, 2015

KURANG AJAR !!! DS @SHABERYC !!! #CHOWJACK MENGHINA MELAYU,ISLAM DAN RAJA !!!

kurang ajar !!! ini dah melampau !!! nampaknya kaum cina semakin berani menghina Islam dan juga raja.kepada Datuk Seri Shabery Cheek tolong arahkan SKMM buat siasatan !!! anda nak lagi status chow jack yang sempat saya ambil ??? lihat gambar di bawah...
by Badut Rakyat on Jun 12, 2014

EKSKLUSIF !!! KEPADA RAKYAT MALAYSIA !!! AYUH KITA BINA KEDAI ROTI DI #SYRIA !!! WAJIB BACA !!!

saya minta maaf Jika Gambar di bawah Mengganggu anda.Krisis Di Syria,Saudara kita di Syria,Palestin dan Mesir sekarang dizalimi oleh pemerintah mereka sendiri dan Yahudi ( Zionist ).Di sebalik Politik Malaysia yang makin panas,saya lihat cakna masyar...
by Badut Rakyat on Apr 3, 2014

KURANG AJAR !!! PEREMPUAN INI MENGHINA #ALLAH !!!

kurang ajar !!! apa masalah perempuan ni ??? lihat gambar di atas.kepada kerajaan tolong ajar sikit perempuan yang nak sangat murtad ni.kalau nak sangat murtad,murtad lah !!! tiada sapa yang meghalang,itu adalah kehidupan anda dan anda tanggung di aa...
by Badut Rakyat on Apr 3, 2014

EKSKLUSIF !!! KISAH SEBENAR #SITIKASSIM DIDEDAHKAN !!! WAJIB BACA !!!

Ahli Majlis Peguam,Siti Zabedah Kassim atau lebih dikenali sebagai Siti Kassim menggemparkan masyarakat bertamadun apabila merujuk kepada umat Islam yang mempertahankan kalimah ‘Allah’ sebagai lembu kerana bergurukan Ulama dan bukannya ajar...
by Badut Rakyat on Mar 7, 2014

KURANG AJAR !!! #KALIMAHALLAH !!! #SITIKASSIM PANGGIL 'MELAYU BODOH' ??? VIDEO INSIDE !!!

kurang ajar !!! kerana Kalimah Allah siti kassim panggil melayu bodoh.siapa anda nak panggil melayu bodoh ??? inilah puak COMANGO kononnya mengaku melayu beraga Islam.lihat video di bawah Manusia-manusia di bawah inilah yang di panggil BODOH oleh Sit...
by Badut Rakyat on Mar 5, 2014

KANTOI !!! DS @SHABERYC !!! WAJAH SEBENAR PEMILIK PAGE #FACEBOOK 'MURTADS IN PANTAI TIMUR' DIDEDAHKAN !!!

Selain mendakwa dirinya kafir kerana sudah murtad,pemilik sebuah akaun Facebook (FB) dikenali sebagai Murtads in Pantai Timur (MPT) turut biadab apabila mengatakan Allah SWT tidak wujud serta mengeji Nabi Muhammad SAW.Itu antara pos pengendali FB ber...
by Badut Rakyat on Feb 24, 2014

KURANG AJAR !!! DS @SHABERYC !!! TOLONG AMBIL TINDAKAN PAGE #FACEBOOK HINA ALLAH DAN ISLAM !!!

kurang ajar !!! 1 lagi page Facebook telah dikenalpasti menghina Allah dan Agama Islam.kepada pihak yang berwajib seperti SKMM tolong ambil tindakan kepada page ini.saya malas nak sebut page ni.saya rasa berdosa sekiranya saya sebut nama page ni.liha...
by Badut Rakyat on Feb 21, 2014

EKSKLUSIF !!! KISAH SEBENAR SIAPA #KASSIMAHMAD DIDEDAHKAN !!!

Kassim Ahmad adalah antara personaliti yang paling kontroversi di Malaysia kerana pemikirannya yang berbeza dengan majoriti umat Islam di negara ini.Beliau dituduh sebagai jahil,sesat malah ada yang menganggap beliau kafir.Buku beliau iaitu ‘...
by Badut Rakyat on Feb 20, 2014

KURANG AJAR !!! DS @SHABERYC !!! TOLONG AMBIL TINDAKAN FAN PAGE YANG MENGHINA ALLAH INI !!!

lagi fan pages yang menghina Allah dan Umat Islam didedahkan.saya dapat gambar ini dari portal Rakyat News.kepada kerajaan tolong ambil tindakan kepada fan pages ini terutama SKMM.tolong tutup terus fan pages ini.nak tahu apa yang fan pages ini kelua...
by Badut Rakyat on Feb 18, 2014

KURANG AJAR !!! DS @SHABERYC !!! #JOSEPHINEMARY MENGHINA #KALIMAHALLAH !!!

KLIK UNTUK BESAR KAN !!!lihat gambar diaatas.1 lagi posting kurang ajar yang dipost oleh penganut kristian terhadap umat islam dan melayu.apa masalah perempuan ni ??? bila masa pulak islam nak hancur kan kristian ??? sampai sultan pun anda babitkan ?
by Badut Rakyat on Feb 11, 2014

BONGKAR !!! RUPA NYA #HERALD MALAYSIA ONLINE GUNA ISU POLITIK PANCING UMAT ISLAM ???

terjemahan dari blog hardtalkmalaysia.blogspot.comPenulis mengambil sedikit masa untuk membaca The Herald di dalam talian hari ini atas rasa ingin tahu.Rasanya penulis tidak perlu mengulangi bahawa penulis bukanlah seorang yang ‘alim’.Penulis...
by Badut Rakyat on Feb 7, 2014

EKSKLUSIF !!! DATUK JAMIL KHIR PERLU BERTEGAS MEMPERTAHANKAN ISLAM !!! WAJIB BACA !!!

Kedudukan agama Islam di negara ini terus diserang bertubi-tubi oleh berbagai pihak.Serangan mereka bersandarkan kepada hujah ‘hak asasi manusia’ di mana secara tak langsung seolah-olah menggambarkan agama Islam sebagai tidak adil yakni menafikan...
by Badut Rakyat on Jul 5, 2013

HOT NEWS !!! PERTUKARAN AGAMA KANAK-KANAK !!! APA PENDIRIAN PAS DAN MCA ???

Nampaknya kedudukan agama Islam sebagai agama rasmi negara terus menerus menghadapi tekanan.Semuanya berpunca dari kedudukan Melayu yang semakin lemah apabila PAS,sebuah parti Melayu alternatif kepada UMNO,telah memilih untuk bersatu dengan DAP yang...
by Badut Rakyat on Jul 3, 2013

HOT NEWS !!! KURANG AJAR !!! ADLIN ABDUL JALIL MENGHINA NABI MUHAMMAD SAW !!! APA CERITA NI ???

adakah anda kenal adlin abdul jalil ??? mungkin anda tidak mengetahui siapa adlin abdul jalil bukan ??? kalau makcik hajjah sitt al wuzara ??? anda kenal tak ??? kali ini satu lagi posting beliau yang melampau telah berada di page.saya tak nak sebut...
by Badut Rakyat on Jun 13, 2013

HOT NEWS !!! KHALID ISMATH MENGHINA DAN PERSENDA NABI MUHAMMAD SAW ??? APA CERITA NI ???

Penyakit ini umpama menjadi wabak yang tak dapat dibendung khusus di dalam PAS.Gelaran "ustaz anugerah" berasaskan pakaian serban dan berjubah beserta janggut sekelumit maka kenyataan dikeluarkan umpama fatwa tak boleh ditegur hingga boleh dijatuh hu...
by Badut Rakyat on Jun 12, 2013

HOT NEWS !!! #CALVINGANI MENGHINA NABI MUHAMMAD SAW !!! APA CERITA NI ???

satu lagi penghinaan oleh insan yang bernama calvin gani.beliau adalah programmer di internet.apa cerita ni ??? saya tak nak ulas panjang mengenai penghinaan ke atas Nabi Muhammad SAW.SEBARKAN !!!APA KATA ANDA ???RENUNG-RENUNGKAN...
by Badut Rakyat on Jun 11, 2013

EKSKLUSIF !!! ISU KALIMAH ALLAH !!! MEMORANDUM SEKRETARIAT MENDAULATKAN ISLAM SEBAGAI AGAMA ISLAM DIDEDAHKAN !!!

Berikut adalah Memorandum daripada Sekretariat Mendaulatkan Islam Sebagai Agama Persekutuan berhubung isu penyalahgunaan nama “Allah” yang telah diserahkan kepada Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Melayu bersempena Mesyuarat Majlis Raja-raja Yang k...
by Badut Rakyat on Jun 2, 2013

EKSKLUSIF !!! APAKAH ALLAH ISTILAH SESUAI UNTUK GOD/LORD ???

Nama saya Abdul Karim.Saya seorang lelaki.Dalam Bahasa Inggeris,lelaki disebut sebagai “man”.Untuk diterjemahkan “man” ke dalam Bahasa Melayu,ianya ialah “lelaki”.Bukan “Abdul Karim”.Kerana itu nama saya dan nama lain-lain lelaki yang...
by Badut Rakyat on May 19, 2013


Trending Topics

Close