Blog Posts - Dhini.nlCygnett ChargeUp Pocket Powerbank 2500 mAh & Winactie

Zonder smartphone kan ik niet meer. Ik neem mijn smartphone overal mee en regelmatig maak ik foto`s/film. Het maakt de batterij snel leeg. Gelukkig heb ik een oplader en vandaag laat ik jullie kennis maken met Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank.... (R...
by Dhini.nl on Nov 1, 2015

Braven 570 HD Wireless Bluetooth Speaker

Heerlijk luisteren naar muziek uit speaker. Vandaag laat ik jullie nieuw gadget speaker aan jullie showen. De speaker zit in eenvoudig doosje. Er zitten een basic handleiding papier en twee kabels (USB kabel en 3.5mm kabel audio). Er zit geen... (REA...
by Dhini.nl on Oct 30, 2015

Swap nailpolish #3 met beautygoddess.nl & videoblog

Voor de derde keer dit jaar gaan wij weer swap nagellak voor adventskalender. Samen met Deb van beautygoddess.nl ga ik adventskalender nagellak uit onze nagellak swap in de maand december laten zien. De tweede keer kunt je terug kijken als... (READ M...
by Dhini.nl on Oct 29, 2015

Ruby Kisses Nail Polish “Red Door & Clear Top Coat”

Nagellak van deze merk Ruby Kisses Nail Polish kende ik nog niet. Een paar dagen geleden ontving ik twee van deze merk een nagellak en een top coat. Ik swatch vandaag voor jullie De nagellak zit in een glas met... (READ MORE) The post Ruby Kisses Nai...
by Dhini.nl on Oct 29, 2015

Happy light

Wat ik leuk vind in herfst/winter seizoen is verlichting. Niet alleen kaarsen aan maar ook kleine lampjes weer aan. Het ziet er toch niet alleen warm maar ook gezellig sfeer. Mijn zoon DJ vindt het ook dat leuk. Een paar... (READ MORE) The post Happy...
by Dhini.nl on Oct 27, 2015

Dagje uit & Vlog : LEGO WORLD

Hier is lego Fan, schandalig als niet naar Lego World gaan, toch? Gisteren ochtend was DJ al blij toen wij hem vertelde dat wij vandaag met de trein gingen. Die nieuwsgierig DJ vroeg gelijk “Waar gaan wij naar toe Papa…?”... (READ M...
by Dhini.nl on Oct 26, 2015

Nail Art Hand Soak Bowl

Manicure thuis doen, doe ik af en toe want ik heb geen klein emertje voor manicure. Groot emmer heb ik wel maar het likt mij fijn als bowl voor manicure hebben. Een paar dagen terug zie ik deze op Born... (READ MORE)...
by Dhini.nl on Jul 21, 2015

Food : Marcipano – Smeerbare marsepein

Marsepein ken ik om cupcakes te versieren maar dan moet je zelf rollen zodat je leuks vormpjes kunt maken. Ik wist het niet dat smeerbare marsepein bestaat. Ik laat jullie kennis maken met heerlijke smeerbare marsepein “Marcipano”. Marcip...
by Dhini.nl on Jul 19, 2015

Nail Art Stamp Template Image Plate BP-L013

Nail art op je nagels zien er leuks uit. Je kunt met allerlei tools gebruiken. Met kwastje, dot tools en stamp template image plate die ik vandaag aan jullie laten zien. De stamps template image plate zit in leuks hard... (READ MORE)...
by Dhini.nl on Jul 16, 2015

2B make-up nagellak & Stickers

Vorige blogpost heb ik 2B make-up producten. Hier, hier en hier kunnen je terug lezen. Vandaag show ik drie nagellakjes en een stickertje voor jullie v.l.n.r. 2B nagellak de basic – Black | De glitter nagellak – Glitter fairytale ...
by Dhini.nl on Jan 27, 2015

New Layout op dhini.nl

Nog niet zo lang geleden showde ik nieuw layout voor mij site maar er is niet goed als ik een comment achter laat, verschijnt het artikel maar de helft. Zoek..zoeken geen idee waar zit de fouten dus ik zocht niet... (READ MORE)...
by Dhini.nl on Jan 25, 2015

Vinyl It Up

Vinyl It Up is nog niet bekend voor mij tot ik een paar exemplaar heb die ik ze mocht reviewen. Vandaag laat ik jullie wat ik er van vind. Er zijn veel leuk nail decals in verschillende leuk vormpjes zoals sneeuwvlokjes, uil etc. En ook handig als je...
by Dhini.nl on Jan 3, 2015

Dhini.nl in 2014

Een tijde geleden download ik Jetpack plugin maar ik heb geen idee hoe werkte dus ik laat hem zitten. Toen ik op Saar`s site met de cijfers van haar site, geen idee hoe Saar weet?!. Ik ga toch nu uitzoeken hoe Jetpack werkt. Eigenlijk heb ik al WP ma...
by Dhini.nl on Dec 31, 2014

Overzicht adventskalender nailpolish 2014

In maand december heb ik samen met Deb adventskalender nagellak gedaan. Misschien jullie al 12 nagellak van mij en 12 nagellak op Deb`s site geplaatst. Vandaag ga ik alle geswacthed nagellak laten zien. Willen jullie ook overzicht adventskalender nag...
by Dhini.nl on Dec 30, 2014

Dhini.nl new layout in black white

Vroeger update ik regelmatig nieuw layout maar de laatste heb ik geen tijd voor en ook geen inspiratie. En ook ben ik best zat met oude layout. Maar blijft het toch lastig om layout te knutsellen vooral als je je niet zo veel tijd hebt. Dus ik besloo...
by Dhini.nl on Dec 29, 2014

Dr. Hauschka Intensive Conditioner 40+

Mijn huidsgezicht is niet meer jong en graag natuurlijk krijg goed/fijne huidsgezichtverzorging. Graag natuurlijk heeft minder rimpels hebben (graag nog niet hoewel ik al boven viertig ben). Dr. Hauschka Intensieve Conditioner 40+ heb ik uitgetest. D...
by Dhini.nl on Dec 17, 2014

Optidee huidreinigingsdoekje

Gezichtreining kan met allerlei manier doen met reinigingslotion, reinigingsolie, reinigingsgel en reinigingsdoekje. Vandaag ga ik voor de laatste die ik noem schrijven. Ik heb twee doekjes ontvangen die ik mocht uittesten. Alle eerste Optidee huidre...
by Dhini.nl on Dec 16, 2014

Een heerlijke massage of een relaxed dagje sauna

Sauna vinden wij heerlijk om naar daar toe te gaan vooral nu in de koude maand(en). Vroeger gingen wij regelmatig naar Sauna en wij zijn van plan om lekker dagje naar sauna te gaan. Heerlijk laten de lichaam verwennen. Ik heb voor jullie leuke actie.
by Dhini.nl on Dec 13, 2014

DIY – Kerstdecoraties

Hoewel wij niet met Kerst te maken maar ik vind Kerstdecoraties leuk en DJ ook. Thuis wil Dj een Kerstboom staan. Vroeger hadden wij de kleintje maar alleen Kerstlampjes vind ik wel genoeg. Toch Kerstdecoraties thuis hebben, zijn altijd leuk. Misschi...
by Dhini.nl on Dec 12, 2014

A-Z Tracing Worksheets

Een tijdje geleden zoek ik een worksheet alphabet alleen wist ik niet hoe dat noemen tot per ongeluk (googleen of via Pinterest weet ik niet meer), heb ik deze A-Z tracing worksheet gevonden en gelijk uitprinten. Misschien was een beetje laat voor DJ...
by Dhini.nl on Dec 11, 2014


Trending Topics

Close