Blog Posts - Felhőkizöldült homokzátonyok

A természetnek nem kell sok hely ahhoz, hogy létrehozzon egy csipetnyi paradicsomot. Elég egy aprócska homokzátony a part közelében, ahonnan a szél és madarak átjuttatják a magocskákat.
by Beautiful nature on Apr 12, 2016

Art - Word Cloud

Art - Word Cloud...
by Arts On My Mind on May 24, 2015

késő ősz a városban

Igen is tud szép lenni az ősz. Csak az kell hozzá, hogy tényleg ősz legyen. Mint ahogy idén van. Kezdtük elfelejteni az utóbbi években, hogy ez az évszak milyen csodálatos. Azért mert sokszor már NINCS ősz! Reméljük az elkövetkező t...
by Beautiful nature on Oct 23, 2014

Égszakadás, Földindulás a Szobánkban

Richard Clarkson találmányának, az interaktív felhőlámpának bizonyára örülnek a viharvadászok. A szerkezet érzékelőkkel, hangszórókkal van ellátva, a tulajdonos saját kedve szerint állíthatja be, hogy a felhő miképp reagáljon a...
by Tudtad? on Jul 27, 2014

holdvilágos éjszakán

Na ezen a padon sem szeretnék ülni arra várva, hogy egy vérfarkas, vagy egy vámpír mikor ugrik elő a bokorból. Nagyon sejtelmesre sikerült felvétel, igazi horror filmbe illő klisé.
by Beautiful nature on Oct 6, 2013

felhők mögül a nap

Egy újabb hajnal és egy újabb diadal a sötétség fölött, a nap szétzúzza a felhőket és elkergeti a párát, hogy az öreg fa megfürdőzhessen a fényében.
by Beautiful nature on May 4, 2013

azt hiszem tengerszem

Azt hiszem tengerszemnek hívják az ilyen hegyi tavakat, amik tulajdonképpen vízzel megtelt kráterek messze az emberi kéz rombolásától, érintetlen tájakon közel a természetfelettihez...
by Beautiful nature on Apr 13, 2013

az öreg móló és a tenger

A tenger hatalmas ereje győzedelmeskedett az ember által épített móló felett. A megmaradt faoszlopok még emberi időszámítással számolva is gyorsan az enyészeté lesznek.
by Beautiful nature on Mar 24, 2013

száraz falevelek az őszi erdőben

A lenyugvó nap simogatja az átfagyott faágakat a hideg őszi naplementében. A megszáradt kis pörgettyűk a gyerekeknek nagyszerű játékok lesznek .
by Beautiful nature on Mar 2, 2013

A felhők felett minidig kék az ég...

by Házi Manó on Jan 8, 2013

A felhők felett minidig kék az ég...

by Házi Manó on Jan 8, 2013

készül a vihar a hegyekben

A helyenként irtásokkal tűzdelt hegyvidéki erdő, hamarosan megkapja az éltető esőt, legalábbis a sűrűsödő felhőkből erre lehet következtetni.
by Beautiful nature on Nov 17, 2012

ködös hegylánc

Ködbe burkolózik a távoli hegylánc, a kelő nap sugarai azonban kezdik feloszlatni a szomorú őszi reggelen.
by Beautiful nature on Oct 28, 2012

gyerünk nyaralni

Ahogy a címben is írtam, tombol a nyaralószezon, kinek mire futja, annyira messzire utazik. Azért a képen lévő pálma árnyékában elkortyolgatnék egy üveg sört én is.
by Beautiful nature on Aug 4, 2012

magányos hegyi ösvény

A magányos hegyi ösvényen gyönyörű panoráma bontakozik ki, a felhők hasa karcolja a sziklákat.
by Beautiful nature on May 13, 2012

képzelj te valamit a felhőkbe

Biztos te is voltál már úgy, hogy elnézve a felhős eget, beleláttál valamit a bárányfelhőkbe. Hát akkor kicsit merülj el a képben, hátha meglátod, amit kell.
by Beautiful nature on Apr 20, 2012


Trending Topics

Close