Blog Posts - H12



Betul Ker H12 Ni?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Betul ker H12 ni? Tetiba jer email aku berkenaan offer pengiklanan kat blog. Aku pasti, ramai yang dapat email dari H12 Ads ni kan? Dan ramai juga yang sudah pun membuang iklan H12 ni disebabkan beberapa… Co...
by Mohd Ridzwan Dot Com on Mar 2, 2015

H12 Media Dot Com - Pengiklanan Yang Menguntungkan Blogger!

As salam,Mula2 dulu aku dengarkan je sebab personal blog macam aku banyak mana la boleh jana pendapatan kan?Then si Phat suruh aku join. Lama gak aku ambil masa sebab clash ngan kerja yang melambak lagi. 27 Mac 2014 aku join. Takde dengar cerita. Dok...
by afzalsukasuki on Apr 17, 2014


Trending Topics

Close