Blog Posts - Hmmmm



American Tourister

Hola!Luggage is a traveller’s best friend.Beli luggage besar ni baru hati aku puas kot? Luggage Polo yang aku dah pakai lebih 5 tahun tu dah tercabut roda hahaha. Luggage GARFIELD yang aku redeemed kat Guardian tu pula size 18" je. Travel untuk 2 h...
by Miss Volvo on Jul 11, 2016

Hari Raya!

Hola!Uols dah beli baju raya ke? Tahun ni tema apa? Tahun ni raya kat mana?Raya belah suami ke raya belah isteri? Tahun iols raya belah husband. Last year giliran iols so raya this year giliran husband.Raya dekat KL.Mama jahitkan baju kurung mod...
by Miss Volvo on Jul 4, 2016

Kereta Impian

Halo!Rasanya semua orang ada kereta impian. Lain orang lain la citarasanya. Aku minat gila kereta ni. Sebelum ni aku minat si handsome Nissan Murano. Sekarang cinta dah beralih arah ke....Range Rover Evoque muahh! Yeahh Range Rover Evoque k...
by Miss Volvo on Jun 20, 2016

Tory Burch York Small Buckle Tote

Halo?Ingat tahun ni aku nak beli Longchamp tapi hati berubah pulak haha. Warna handbag tu susah kot nak di sepadankan dengan baju. So tahun ni aku beli Tory Burch York Small Buckle Tote ni je. Longchamp tu tunggu tahun depan je la hahaha.Ex...
by Miss Volvo on Jun 20, 2016

Longchamp Le Pliage Small Tote

Hola!Nak pakai handbag Hermes, Chanel, Celine, Dior semua tu aku tak mampu. So terpaksa la redha dengan handbag yang mampu beli je hahaha. Kalau mampu beli handbag yang puluh ribu tu silakan beli. Tapi kalau sampai nak loan bank tu tak payah la sayan...
by Miss Volvo on May 5, 2016


Trending Topics

Close