Blog Posts - Jahitan Manik



Tempahan dan kelas dibuka semula!

Akhirnya selesai kami berpindah, jenuh sungguh pindah randah ni ya 😥. Maka dengan demikian, kami menerima semula tempahan jahitan manik untuk individu dan pukal 😉. Siapa yang nak belajar jahit manik, cepat2 la bawak mak ke kakak ke ad...
by Jahit Manik @ beading on Dec 7, 2016

Kelas jahit manik Basic Khamis ni

Kelas jahitan manik untuk basic pada khamis ini, kepada siapa - siapa yang berminat masih boleh join kelas basic.Untuk maklumat lanjut sila layari link --> Kelas jahitan manik Atau contact Ayu - 017 - 2836592 /  Zil - 010 - 2258942...
by Jahit Manik @ beading on Jul 24, 2016

Jahitan sulaman manik pukal dibuka semula!

Ingin kan jahitan manik pukal untuk chunky beads, glass beads, sequins, menampal hotfix, menampal lace dan sebagainya, boleh lah buat appointment dengan kami dulu.Harga berdasarkan material, design dan kuantiti. Lebih banyak pcs yang dihantar, akan l...
by Jahit Manik @ beading on Jul 21, 2016

Kelas jahitan manik sudah bermula

Ramai yang menunggu dan bertanyakan kelas jahitan manik kami, Ya kelas sudah bermula! Cikgu Ayu dah boleh start mengajar :)Sesiapa yang berminat boleh lah book date dengan Ayu - 017-2836592 / Zil - 010-2258942Akan datang, kelas berdasarkan pelba...
by Jahit Manik @ beading on Jul 19, 2016

Jahit manik pukal

Masih mencari - cari tukang jahit manik untuk pukal?Kami masih lagi menerima tempahan jahitan manik individu atau pukal untuk jahitan manik jenis chunky/dwh beads, patch lace atau flowers etc sahaja. Slot adalah terhad!Untuk fancy2 design n special d...
by Jahit Manik @ beading on May 6, 2016

Chunky Beads Class

Ramai yang minta kami untuk mengadakan kelas chunky beads, senang saja caranya, cari camner nak design, gam and jahit saja :)Nak belajar? Cepat2 datang kedai or whatsapp ayu untuk set masa and hari. Kelas ada setiap hari ya - 10.30 - 8.30. Walk in bo...
by Jahit Manik @ beading on Mar 10, 2016

Tempah sekarang untuk jahit manik pukal

Jahitan manik pukalKepada yang berminat boleh contact Ayu - 0172836592 / Zil 010-2258942Harga mengikut design.Kami juga boleh design untuk anda :D #jahitmanik #sulamanmanik #jahitpukal #beadingdesign #manik #jualmanikmurah ...
by Jahit Manik @ beading on Aug 20, 2015

Sulaman motif di kaftan

Motif bunga di baju kaftan, saya tambah sikit dengan classical beads :)Kalau nak beli classical beads klik disini --> Classical Beads...
by Jahit Manik @ beading on Aug 6, 2015

Tempahan Jahitan Manik Pukal

Kini kami menerima tempahan sulaman manik pukal tudung dan juga baju. Kami memastikan kualiti jahitan yang kemas dan terbaik untuk anda. Buat tempahan segera ya :D.*Anda tidak ada idea untuk design manik? tak mengapa anda boleh mengupah kami untuk ha...
by Jahit Manik @ beading on Jul 31, 2015

Kelas jahitan manik Aug - Dec 2015

Jadual Kelas Jahit Manik Terbaru untuk Aug 2015 - Dec 2015Kepada siapa2 yang ingin mengikuti kelas jahitan manik De Beads Collection, bolehlah check jadual dibawah ya. Boleh berbincang tarikh2 yang bersesuaian dengan anda juga.Daftar sekarang: A...
by Jahit Manik @ beading on Jul 30, 2015

Blue diamond

Salam semua, saya dah lama tak pos gambar2 baju dalam ni, susah sikit nak bukak blogger ni. Biasanya lebih senang pos dalam FB page or Instagram. So boleh lah follow kami di Instagram dan Facebook page ya untuk update terkini.Anyway, saya nak share b...
by Jahit Manik @ beading on Apr 9, 2015

Kelas Jahitan manik 2015 kini dibuka

Ramai yang bertanya mengenai kelas jahitan manik, akhirnya dapat juga saya sediakan jadual kelas seperti didalam jadual dibawah. Kami memperkenalkan 6 jenis kelas yang boleh diikuti, kepada sesiapa yang tiada pengalaman menjahit manik, kami sara...
by Jahit Manik @ beading on Jan 30, 2015

Simple and sweet sulaman manik

Sulaman manik yang simple and sweet...Siapa2 yang berminat untuk buat tempahan jahitan manik, sila contact Ayu 017-2836592.Kalau anda berada diluar kawasan KL and selangor, boleh post sahaja baju anda kepada kami ...
by Jahit Manik @ beading on Sep 9, 2014

Promotion Raya Haji

Promotion sempena Raja Haji!!Siapa nak DISKAUN RM20 untuk tempahan jahitan manik? Sila Like, Share dan Comment NAK (serta berikan email add) di facebook page kami sehingga 1/9/14!Voucher akan diberikan melalui email, valid selama 3 bulan dari 24...
by Jahit Manik @ beading on Aug 21, 2014

Bahan - bahan untuk fancy diamond design

Fancy diamond adalah design terbaru kami yang mendapat sambutan hangat dari pelanggan, kepada yang berminat nak baju berkilau2 dengan diamond with housing, cz montees dan juga pearl boleh lah contact Ayu - 017-2836592. Sesuai untuk baju2 pertunangan...
by Jahit Manik @ beading on Aug 20, 2014

Interested? boleh call Ayu - 017-2836592 untuk tempahan ya :)Nak cuba jahit sendiri? barang2nya boleh didapati disini:CZ monteesGlass PearlMGB Beads...
by Jahit Manik @ beading on Aug 16, 2014

Kelas Jahitan Manik September kini dibuka untuk pendaftaran

** KELAS MANIK DIBUKA SEMULA ** Sila daftar sekarang - Ayu - 017- 2836592Jadual Kelas Manik (I -  Introduction to beading) Sept 2014:6/9/1413/9/1420/9/14I -  Introduction to beading (Pengenalan Jahitan Manik) (RM 150)For:- Suitabl...
by Jahit Manik @ beading on Aug 15, 2014

Design bunga-bunga manik fancy flower

Design manik beserta mutiara dan fancy flower di bahagian lengan dan leher untuk customer yang ceria ini.Fancy flower berbentuk bunga ros 3D sangat menarik untuk sesiapa yang ingin kan kelainan dikala trend lace dan mutiara menjadi ikutan dimasa ini.
by Jahit Manik @ beading on Aug 14, 2014

Another Fancy Diamond design

Ini adalah design terbaru Debeads Collection menggunakan Diamond with Housing (DWH) yang berbentuk tear drop (boleh dibeli disini). Saya memang suka diamond besar2 ni, berkilau2 kalau banyak dari jauh dah boleh nampak dah. :PLagi, gabungan 3 saiz pea...
by Jahit Manik @ beading on Jul 14, 2014

Kelas Jahitan Manik Crumble & Shimmering May

Kelas Crumble dan Shimmering pada sabtu lepas selesai dengan jayanya. Terima kasih kepada Kak Aishah yang datang dari Sarawak dan juga Syazwinn yang telah menamatkan kedua - dua kursus bersama kami.Siapa yang berminat boleh lah join kelas kami pada b...
by Jahit Manik @ beading on May 26, 2014


Trending Topics

Close