Blog Posts - Jual Manik



Kelas jahit manik Basic Khamis ni

Kelas jahitan manik untuk basic pada khamis ini, kepada siapa - siapa yang berminat masih boleh join kelas basic.Untuk maklumat lanjut sila layari link --> Kelas jahitan manik Atau contact Ayu - 017 - 2836592 /  Zil - 010 - 2258942...
by Jahit Manik @ beading on Jul 24, 2016

Jom borong manik dan dapatkan free voucher!

JOM BORONG MANIK di kedai kami esok sehingga ahad ini!!Disamping promosi buy 5 free 1 untuk barangan tertentu, anda juga boleh mendapatkan voucher2 yang menarik 😊😊!!☆Pembelian RM100 keatas = RM5 gift voucher atau FREE 1 hour beading tuto...
by Jahit Manik @ beading on Oct 29, 2015

Harga Terbaru DWH Matte!!

Selamat Hari Raya kepada semua!Disini kami ingin mengucapkan Terima Kasih kepada pelanggan - pelanggan setia kami, dengan sokongan anda dan peningkatan permintaan diamond with housing (DWH), kami kini menawarkan harga yang RENDAH untuk DWH Matte colo...
by Kedai Manik Debeads Collection on Jul 28, 2015

Terbaru!! Jelly, Silver, Gold, Pearl DWH

Hi beaders semua, sorry lama dah tak update blog ni, tapi kalau nak maklumat yang terkini boleh lah follow instagram (@debeadscollection) dan Facebook page kami ya. Saya selalu update disitu almaklum lah lebih senang :DAnyhow, memandangkan sekarang n...
by Jahit Manik @ beading on Jun 24, 2015

New Item - Bracelet Hotfix

Barang baru ya beads lover, bracelet hotfix, ada gam dibelakang so cuma perlu di seterika di atas kain, baju, tudung ataupun beg dan kasut.Harga promotion - Discount 10% for order between 4/5/15 – 18/5/15Interested cepat- cepat order kat Ayu -...
by Jahit Manik @ beading on May 4, 2015

New CZ Crystall and fancy Resin

Barang baru dah sampai and more to come!!Check out new CZ Crsytal berbentuk Tear and Bell serta New Bigger size for fancy resin :) Click gambar untuk ke online catalog for new item ya.Check out more beads in our online beads shop at: http://keda...
by Jahit Manik @ beading on Oct 12, 2014

Fancy Resin

Small Pack Price:3 packs RM10 (boleh campur color dan bentuk)1 pack 20pcs Big Pack PriceSila melawat kedai manik online kami untuk lebih banyak pilihan manik, mutiara, diamond with housing, dan hotfix, acrylic dan banyak lagi : http://kedai...
by Jahit Manik @ beading on Jun 1, 2014


Trending Topics

Close