Blog Posts - Kläder Och SkönhetJulfinthår och stjärnglans 

I onsdags blxev det en efterlängtad hårklippning, inte nog med det jag blev bortskämd och fick lite lockar också. Säger det här varje gång men jag måste lära mig locka håret själv, det är så[...]...
by Helen Holmberg on Dec 18, 2016

Utvärdering av tre sorters hudvårdsprodukter

Jag har som buzzador blivit utvalda att prova tre nya hudvårdsproduktserier kostnadsfritt från Garnier, L300 och hth. Alltid spännande att prova på ny hudvård, jag har dragit ut lite på provandet för att verkligen hinna[...]...
by Helen Holmberg on Dec 13, 2016

Lindex added sizes shopping inspiration

Bloggade nyss om Lindex frukostevent i samband med lanseringen av nya Holly & Whyte kollektionen (länk) på kupongjakt-bloggen. Vart så klart tvungen att kika vad som trillat in sedan sist jag var på onlinebutiken och det har kommit in en del...
by Helen Holmberg on Sep 3, 2016

Varmare höstdagar inom räckhåll 

Postorder är verkligen lotteri, något missnöjd över senaste beställningen från bubbleroom. Jag som helt snöat in mig på snygg jeansskjorta i höst som klänning och tilö leggings är nu utan höstens ”it-plagg”! Så snopet. ...
by Helen Holmberg on Aug 31, 2016

Gottegris deluxe och äntligen bubbleroom paket

I måndags eftermiddags bjöd mamma och pappa in på våffelfika, självklart med hemkokt sylt till. Så jäkla gott, fick även sylt med mig hem!! Ja, jag har det väldigt bra.  😀  ♥ I måndagskväll åt vi upp resterna på den milda tacopaje...
by Helen Holmberg on Aug 27, 2016

Sommarrea favoriter

Borde inte shoppa mer sommarkläder nu utan spara mig till höstplaggen… Men det är så kul att spana in alla reor just nu!! Och sedan jag upptäckte att en rundare kropp visst kan ha på sig bikini utan att hela omvärlden dör av förskräck...
by Helen Holmberg on Jul 31, 2016

Birthdaygirl ❤🌼

Min make förvarnade om en utflykt på min födelsedag, så vi ställde larm den 21 juni.. Och sedan bjöds jag på frukost ute, vår bil rullade norrut och det blev en dag på Gekås i Ullared! Fick en fin kofta och en söt somrig tunnika, samt en m...
by Helen Holmberg on Jul 13, 2016

Sommarnytt till min sommargarderob

Passat på och handla lite nya sommarkläder nu när det är kampanjer överallt.. 😀 Lite skoj får man ju ha för sitt presentkort jag vann förra sommaren. Totalt blev tre nya klänningar och ett par pirat treggings (trousers + leggings = treggi...
by Helen Holmberg on Jun 15, 2016

Provar Ldb’s nya hudserie för torr hud

Igår kom ett efterlängtat gratis paket från Buzzador med hudvård ifrån LdB. De har skapat en ny serie speciellt utvecklad för torr hud, den innehåller bland annat macadamiaolja. Oil Infused är vår nya hudvårdsserie berikad med macadamiao...
by Helen Holmberg on May 27, 2016

Jakten på snygga sovplagg

Som plussize tjej är det svårt att hitta fina sovplagg, speciellt om man är lite kräsen som jag är. Det enda som duger för mig är rena naturmaterial och det får inte finnas sömmar på fel ställe som irriterar när man ska sova. Av en slump...
by Helen Holmberg on May 4, 2016

Saxdate på to-do listan

Sprang på min nästkusin Sofie (som är frisör) förra veckan då jag hade en riktigt dålig hud och hårdag. Åt middag med tomatpuré i dagen före, tydligen en riktigt nitlott inte ens Eucerin Antiredness rådde bot på det röda. Skämdes så i...
by Helen Holmberg on Apr 25, 2016

Eucerin AntiRedness utvärdering

Det känns lite tidigt att utvärdera nya hudvårdsprodukter efter mindre än 10 dagar, men igår (21 april) var sista dag att skriva utvärderingsrapport till Smartson / Eucerin Sverige. Haft turen / lyxen att få prova och utvärdera nya hudvårdsp...
by Helen Holmberg on Apr 22, 2016

Eucerin AntiREDNESS testpilot

Jag har haft turen att tillsammans med maken få prova på Eucerin AntiREDNESS serie gratis som testpiloter för smartson/Eucerin Sverige.Jag är super peppad för jag har väldigt ofta röda kinder, så att lyckas dämpa den naturliga rodnaden vore...
by Helen Holmberg on Apr 13, 2016

Carepackage

Förra veckan var jag däckad i en seg förkylning/influensa/pollen röra, noll energi, snuvig, hosta, halsont och allmänt ynklig. Så när världens bästa pappa överraskade mig med ett ”carepackage” (krya-på-paket) blev jag super gla...
by Helen Holmberg on Apr 2, 2016

Gekåsfynden

by Helen Holmberg on Mar 21, 2016

Onsdag i Halland

I onsdags följde jag med mina föräldrar till Gekås i Ullared (Halland) för lite shopping. Lite shopping blev en hel del shoppat, som synes.. Hittade fina tshirts med Star Wars & Marvel tryck för 99 kr, var väldigt sugen på att köpa åt m...
by Helen Holmberg on Mar 18, 2016

Den rosa januari boxen

Trots att jag missat recensera flera boxar så djupdyker jag rakt in i senaste glossyboxen som kom i måndags. Två dagar är lite kort tid för att jag ska ha hunnit att testa mig igenom produkterna ordentligt men jag kan inte hålla mig längre. F...
by Helen Holmberg on Feb 3, 2016

Han & hon shopping

Maken har snöat in sig på en grå fleecetröja från áhkká, så när den nu fanns på halva reapriset hos Ellos fick det bli en beställning. Och det kan hända att det slank ner lite mer av bara farten till mig själv.. Jag hade tänkt beställ...
by Helen Holmberg on Jan 31, 2016

Bloggminglare

Åh vilka fantastiska dagar jag haft i Malmö!! Kom hem igår sent på eftermiddagen och var så trött så jag halv dog på soffan och tillät mig själv en tidig säng gång. Hade tänkt blogga om det trevliga blogminglet på hemresan, men jag hade...
by Helen Holmberg on Jan 30, 2016

Ekologiskt och svanen märkt schampo?

I fredags fick jag ett fint bloggutskick från Yves Rocher, paketet innehöll deras ”nya” parabenfria, ekologiska & svanen märkta Radiance Shampoo. Ska bli kul att prova, men tycker det är lite konstigt att det finns bara schampo...
by Helen Holmberg on Jan 25, 2016


Trending Topics

Close