Blog Posts - Ksp



Karnataka State Police Recruitment 2012 www.ksp.gov.in Police Constable Sub Inspector Online Application

KSP Recruitment of SI & PC 2012. Karnataka Police Recruitment  Details Published at News Bird http://news.ravisblognet.com. Karnataka State Police (KSP www.ksp.gov.in) invites online applications from eligible candidates for Recruitment of 3977...

Karnataka Police Recruitment 2012 www.ksp.gov.in Police Constable Sub Inspector Online Application

KSP Recruitment of SI & PC 2012. Karnataka Police Recruitment  Details Published at News Bird http://news.ravisblognet.com. Karnataka State Police (KSP www.ksp.gov.in) invites online applications from eligible candidates for Recruitment of 3977...

Kecewa | Kirin Selama Perak

Assalamualaikum..KSP tahu mesti korang semua pernah kecewa kan?Biasalah,adat resam dalam kehidupan..So,jom kita layan pantun ada kaitan dengan orang yang pernah kecewa satu ketika dulu.:) Buah berangan masaknya merah, Kelekati dalam perahu, Luka di t...
by Kirin Selama Perak on May 20, 2011

Melayu Mudah Lupa | Kirin Selama Perak

Assalamualaikum..Mungkin semua blogger pernah baca,lihat dan dengar tentang Melayu Mudah Lupa satu ketika dulu yang telah dikarang dan disampaikan sendiri oleh Mantan Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Mahathir Mohamad di akhir ucapan penggulungannya pada...
by Kirin Selama Perak on May 19, 2011

Indahnya Islam | Kirin Selama Perak

Assalamualaikum..Kebelakangan ini KSP tengok perangai rakyat Malaysia yang majoritinya adalah melayu dan beragama Islam cuma beragama Islam di dalam Kad Pengenalan sahaja.Adakah mereka ini sedar?Mari kita baca betapa indahnya Islam.. Sungguh indah pi...
by Kirin Selama Perak on May 19, 2011

Kahwin | Kirin Selama Perak

Assalamualaikum..Kali ini KSP nak advance sikit.Terus cerita tentang kahwin.Mungkin semua fikir kahwin ini senang dan best..Tambah-tambah lagi malam pertama.Semua orang suka..Tapi pernah fikir sebenarnya kahwin ini susah dan perlu diatur dengan baik...
by Kirin Selama Perak on May 19, 2011

Cemburu | Kirin Selama Perak

Assalamualaikum…KSP tahu setiap insan mempunyai perasaan cemburu dalam diri masing-masing termasuk KSP yang kachak ni..Tetapi biarlah cemburu kita itu berpada-pada..Jangan sampai merosakkan diri kita atau pasangan kita..Cemburu membuat hati pen...
by Kirin Selama Perak on May 19, 2011

Yuyu Zulaikha | Kirin Selama Perak

Assalamualaikum..Korang mesti tengok tajuk entri,korang da tau siapa 3K ini kan..So malas la nak introduce banyak-banyak.Sebab dia ni da femes..kekeke~Tapi ada yg wat KSP terkejut dan nak pengsan bila tengah best dok komen-komen kat FB dia..Jom tengo...
by Kirin Selama Perak on May 18, 2011

Dunia Baru | Kirin Selama Perak

Assalamualaikum..Setelah bagai nak gila KSP seharian,akhirnya dapat juga KSP update entri.KSP sangat-sangat berterima kasih kepada Abang Kachak.Kerana dia,KSP sudah ke Dunia Baru.Apalah yang baru sangat bagi mereka yang lama,kan?:-) Dunia baru yang d...
by Kirin Selama Perak on May 18, 2011

Friday The 13th Is No Curse For Ken Shamrock

Ken Shamrock, a mixed martial arts fighter who earned the nickname of being “The World’s Most Dangerous Man” early on in his career, was suddenly the world’s longest loser for the last four years.The string of losses started on April 9, 2005...
by MarcusCyganiak.com - Blog on Feb 17, 2009


Trending Topics

Close