Blog Posts - My Self



Cabaran 30 Hari Blogging | Day 9 : Selfie' sampai lenguh

Salam Ladiess ♥Hi,hmm aku failed dah! aku dah skip tajuk ni. sebab musabab adalah rahsia.kahkah. tajuk kali ni best sebab kita akan syok sendiri dan perasan bila selfie. dari dulu lagi aku suka selfie tapi tak tahu pulak bila tangkap gambar sendiri...
by Intan Saffyna on Dec 18, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 6 : My Love

Salam Ladiess ♥Rasa tercabar betul, hari ni aku lewat lagi update entry cabaran blogging, kalau bukan disebabkan aku follow low ni, dah lama aku tido sasama dengan anak aku. tapi apa kan daya walaupun pun terlewat masih lagi sempat kalau aku taip l...
by Intan Saffyna on Dec 13, 2016

my self and blog

Assalamualaikum♥terima kasih yang tak terhingga sebab sampai ke harini masih lagi ada yang sudi singgah follow dan baca entry blog ni. sebagai perkenalan nama aku Intan Saffyna, umur aku.... sila baca sampai habis.. aku akan selitkan di penghujung...
by Intan Saffyna on Nov 30, 2016

Bulan di atas langit mulai habis

Perhatikan bulan di atas langit sudah mulai habis. Bulan itu seperti sumbu api petasan yang berkurang terus menuju ledakan. Bulan itu menandakan bulan yang agung ini akan segera berakhir berganti dengan bulan baru. Akhir dari sumbu api itu tergantung...
by Catatan Sederhana Rewied on Jul 6, 2015

Bulan di atas langit mulai habis

Perhatikan bulan di atas langit sudah mulai habis. Bulan itu seperti sumbu api petasan yang berkurang terus menuju ledakan. Bulan itu menandakan bulan yang agung ini akan segera berakhir berganti dengan bulan baru. Akhir dari sumbu api itu tergantung...
by Catatan Sederhana Rewied on Jul 6, 2015

The flower wave of love or Anthurium

Since today is the last day in 2012 that I wanted to post this month not only two, but more. If I post tomorrow it means already in 2013. I want to share with you. I have had my interest... [[ This is a content summary only. Visit my website for fu...
by GUIDE CHILD on Mar 10, 2013

My life in last 2 weeks, March 2013

Another sleepless night and i wont touch those xanax the doctor gave me just to get sleep. Nope! But in the other hand, this insomnia make me think brighter. Well not always ^_^. Tonight weather looks fine and it's a quiet night actually here at Bint...
by nuri!123 on Mar 10, 2013

The flower wave of love or Anthurium

Since today is the last day in 2012 that I wanted to post this month not only two, but more. If I post tomorrow it means already in 2013. I want to share with you. I have had my interest... [[ This is a content summary only. Visit my website for fu...
by GUIDE CHILD on Dec 30, 2012

My digital camera is broken

Since my home renovations for 3 months. I seldom write articles for the website. Archive can be seen on this blog, only an average of once a month. Busyness in renovations making me tired and did not... [[ This is a content summary only. Visit my we...
by GUIDE CHILD on Oct 21, 2012

Jihan Aqilah...Wanita Berilmu dan Cerdas

Senangnya tepat hari ini 19 Oktober 2012 pukul 13.33 putri kedua kami lahir melalui persalinan cesar dengan panjang 50 cm dan berat 3,5 kg. Putri kedua kami tersebut kami beri nama Jihan Aqilah yang artinya wanita yang berilmu dan cerdas. Sebenarnya...
by Catatan Sederhana Rewied on Oct 19, 2012

Jihan Aqilah...Wanita Berilmu dan Cerdas

Senangnya tepat hari ini 19 Oktober 2012 pukul 13.33 putri kedua kami lahir melalui persalinan cesar dengan panjang 50 cm dan berat 3,5 kg. Putri kedua kami tersebut kami beri nama Jihan Aqilah yang artinya wanita yang berilmu dan cerdas. Sebenarnya...
by Catatan Sederhana Rewied on Oct 19, 2012

Investment Project In Indonesia e-mail

Dear Mrs.Yanti, I received your mail and I wanted to tell you that this business is a very serious business. So I contacted you for you to partner with me in a business investment in Indonesia. I... [[ This is a content summary only. Visit my web...
by GUIDE CHILD on Oct 15, 2012

New features in yahoo e-mail

New features in yahoo email - Sunny morning. Rain did not want to go down despite the dry season is long. Because the modem is not I turn off the internet last night, then this morning I immediately... [[ This is a content summary only. Visit my web...
by GUIDE CHILD on Oct 15, 2012

Investment Project In Indonesia e-mail

Dear Mrs.Yanti, I received your mail and I wanted to tell you that this business is a very serious business. So I contacted you for you to partner with me in a business investment in Indonesia. I... [[ This is a content summary only. Visit my web...
by GUIDE CHILD on Oct 15, 2012

New features in yahoo e-mail

New features in yahoo email - Sunny morning. Rain did not want to go down despite the dry season is long. Because the modem is not I turn off the internet last night, then this morning I immediately... [[ This is a content summary only. Visit my web...
by GUIDE CHILD on Oct 15, 2012

Drowsiness come sooner

Tonight feels heavy me to write this blog. The reason is quite simple. It feels sleepy. Though still early. New at 21:00 pm. Because sleepy I made coffee. Although coffee is still missing... [[ This is a content summary only. Visit my website for fu...
by GUIDE CHILD on Sep 12, 2012

Drowsiness come sooner

Tonight feels heavy me to write this blog. The reason is quite simple. It feels sleepy. Though still early. New at 21:00 pm. Because sleepy I made coffee. Although coffee is still missing... [[ This is a content summary only. Visit my website for fu...
by GUIDE CHILD on Sep 12, 2012

My digital camera is broken

Since my home renovations for 3 months. I seldom write articles for the website. Archive can be seen on this blog, only an average of once a month. Busyness in renovations making me tired and did not... [[ This is a content summary only. Visit my we...
by GUIDE CHILD on Sep 11, 2012

From The Word

Let's Think this..! And What do you mind about this..This " From The Word "Allah SWT, Sang maha pencipta kita dan seisi dunia ini memang adil, Setiap detail yang diciptakan memiliki banyak manfaat tapi semua itu juga tidak selalu bermanfaat banyak ju...
by blognyadesta.tk on Feb 13, 2012

Time Is My Life

Terus berjalan dan mengurangi, tak akan pernah bisa kembali walau bagaimanapun caranya, walau bagaimanapun kita meminta. Yang telah terjadi, yang telah terlalui tak akan bisa kembali lagi. Inilah waktu. Waktu yang terus berjalan yang terus membawa ki...
by blognyadesta.tk on Feb 8, 2012


Trending Topics

Close