Blog Posts - Napernyőegy sör a parton

Az jutott eszembe, hogy azon a széken ülve elkortyolnék egy pohár sört, nézve a tengert. Vagy mi lenne, ha ez lenne a munkahelyem? Biztos szívesen járnék be dolgozni.
by Beautiful nature on Mar 1, 2015

egy nyugodt hely a napozásra

Még tart a nyár és kitart a meleg, ezért mi is folytatjuk az álomtengerpartok sorozatunkat. Ennél kellemesebb napozóhelyet el sem tudnánk képzelni, kivéve persze ha a tenger mellett a többi strandoló hölgyek/urakban is gyönyörködni sz...
by Beautiful nature on Aug 11, 2013

kávézó a paradicsomban

Megígértem, hogy a nyári időszakban folyamatosan nyomatni fogjuk a gyönyörű nyaralós képeket - itt egy újabb gyöngyszem. Azért a kávézó tulajának volt esze, hogy hova települjön.
by Beautiful nature on Jul 14, 2013

Napi inspiráció: kaspóból napernyőtartó

Szeretem a kettő az egyben megoldásokat, különösen kis terekben. Miért is ne lehetne egy méretes kaspó közepébe épített csőbe állítani a napernyőt, majd szépen körbeültetni növényekkel? Kép innen.
by Artinterior Blog on May 12, 2012

Tökéletes árnyékolás napvitorlával

Igazi strand hangulatot varázsolt a fagyos márciusi télbe a Tatu parasols a Lakástrend kiállításon. Napernyők, napvitorlák, kültéri bútorok, nyugágyak adják a cég kínálatát, mely a hazai piacon a tartós, megbízható minőséget ke...
by Artinterior Blog on Mar 10, 2011


Trending Topics

Close