Blog Posts - Olympus Pen AccessoriesLights

I helgen er det REFLEKTOR Light Festival i Søndermarken her i København, så i går gikk vi en kveldstur for å se på alle de fine lysinstallasjonene de har satte opp. Lyskunstneren Jakob Kvist har blant annet laget… More...
by Ice cream & rock`n`roll on Oct 9, 2016

Weekend

Hurra! Endelig er det fredag igjen. Og selv om jeg har fredag hver dag er det allikevel deilig med helg, for da kan jeg ta litt fri fra jobbsøknadene. Vi var i godt humør fra før av,… Mer...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 22, 2016

Olympus PEN accessories

Jeg måtte nesten kjøpe litt stæsj til det nye Olympus kameraet jeg vant. Kjøpte en skulderrem, linsedeksel og en halvtaske. Lurte litt på å kjøpe brunt, men jeg elsker svart, så da tok jeg det isteden.  Svart passer… Mer...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 21, 2016


Trending Topics

Close