Blog Posts - Pálmafasziklaképződmény a tengerben

Furcsa és egyben csodálatos "lego" rakódott le a trópusi tengerparton, a tengervíz pedig megfestette őket, hogy teljes legyen a kompozíció.
by Beautiful nature on Jan 24, 2016

bungalow a pálmaligetben

Ez a komfortos kis bungalow csendesen bújik meg a tengerparti pálmaliget közepén, a tenger felől ostromló széllökésektől hajladozó pálmafák nyújtanak neki menedéket.
by Beautiful nature on Jan 1, 2015

egy nyugodt hely a napozásra

Még tart a nyár és kitart a meleg, ezért mi is folytatjuk az álomtengerpartok sorozatunkat. Ennél kellemesebb napozóhelyet el sem tudnánk képzelni, kivéve persze ha a tenger mellett a többi strandoló hölgyek/urakban is gyönyörködni sz...
by Beautiful nature on Aug 11, 2013

kávézó a paradicsomban

Megígértem, hogy a nyári időszakban folyamatosan nyomatni fogjuk a gyönyörű nyaralós képeket - itt egy újabb gyöngyszem. Azért a kávézó tulajának volt esze, hogy hova települjön.
by Beautiful nature on Jul 14, 2013

tengerparti pálmafák

Most csinálunk egy sorozatot a pálmafás, gyönyörű tengerpartos képekből, elvileg lassan mindenkinek körvonalazódik már, hogy mikor merre nyaral, vagy szusszan egy kicsit. Ebben az évszakban ez kell nekünk na.
by Beautiful nature on Jun 15, 2013

a világ egyik legelcsépeltebb fotója

Ahogy azt a címben is írtam, az ilyen beállítású fényképeket láthat az ember életében a legtöbbször. A lemenő nap fényében egy pálmafa magasodik. Sok utazási iroda csalogatja vendégeit így, hiszen mindenkinek átkapcsol az ilyen k...
by Beautiful nature on May 26, 2013

poszter a szoba faláról

Ez a fotó annyira alap, hogy akár egy 90-es években divatos szobaposzterről is készülhetett volna. Emlékeztek arra. Mindenki ilyeneket próbált felragasztani kisebb-nagyobb sikerrel a szabad falfelületekre sőt még ajtókra is. Azok a régi...
by Beautiful nature on Feb 9, 2013

gyerünk nyaralni

Ahogy a címben is írtam, tombol a nyaralószezon, kinek mire futja, annyira messzire utazik. Azért a képen lévő pálma árnyékában elkortyolgatnék egy üveg sört én is.
by Beautiful nature on Aug 4, 2012

vihar a trópusi öbölben

Vihar készül az apró trópusi szigeten, az öböl partjait egyre erősebben csapkodják a hullámok.
by Beautiful nature on Jun 3, 2012


Trending Topics

Close