Blog Posts - Pen E-pl7Olympus PEN accessories

Jeg måtte nesten kjøpe litt stæsj til det nye Olympus kameraet jeg vant. Kjøpte en skulderrem, linsedeksel og en halvtaske. Lurte litt på å kjøpe brunt, men jeg elsker svart, så da tok jeg det isteden.  Svart passer… Mer...
by Ice cream & rock`n`roll on Jan 21, 2016

O•P•I

Jeg elsker lange negler lakket med fine farger, og siden jeg har en blogg nå så passer det jo bra med litt neglefjas. ;p For noen år siden viste tanten min meg hvor bra OPI neglelakken hennes satt på. Jeg … Les videre →...
by Ice cream & rock`n`roll on Dec 9, 2015

New from Olympus: PEN E-PL7 16MP Compact System Camera with 3-Inch LCD

Olympus's latest Micro Four Thirds mirrorless camera, the PEN E-PL7.The latest model adds several significant improvements over its predecessor, not least a revised shutter mechanism, a full control dial on the top plate and a 3:2 rear display. The s...
by Trending topics on Sep 1, 2014

Olympus E-PL7 16MP Compact System Camera with 3-Inch LCD Review

Olympus has announced the E-PL7...!The Olympus E-PL7 is the sixth camera in Olympus's midrange PEN Lite lineup. The PEN series has been somewhat overshadowed by the excellent OM-D cameras, whose DSLR-like styling has been better received than the ran...
by Success Photography on Sep 1, 2014


Trending Topics

Close