Blog Posts - Putera Mikaell Danish



Cabaran 30 Hari Blogging | Day 8 : Fashion Saya

Salam Ladiess ♥Rasa nak skip je tajuk ni.. haaha. boleh? sebab aku takde gaya nak berfashion. betul tak de. kalau aku gantikan dengan fashion anak aku boleh kan.. apa yang anak aku pakai aku jugak yang fashionkan dia, jadi tak salah lah kan.. ...
by Intan Saffyna on Dec 15, 2016

Cukur rambut pertama kali ;)

Salam Ladiess ♥#trowback, selepas belek² gambar dan fikir entry ape yang nak masuk kali ni, terus ternampak gambar danish tengah cukur rambut. first time buang semua rambut selepas lahir. tapi selepas akikah baru botakkan. masa tu danish baru...
by Intan Saffyna on Dec 12, 2016

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-58 | 2015

Salam Ladiess ♥selamat hari kemedekaan anak umi, gigih umi beli bendera babanyak semata-mata nak buat baju merdeka sudirman. semangat sangat umi tau. tapi nenek danish yang jahit ni.. exited umi bila dah siap baju ni. malam esok nya merdeka um...
by Intan Saffyna on Dec 11, 2016

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-59 | 2016

Salam Ladiess ♥ kembali lagi dengan cerita #trowback, anak umi dah 1 tahun 7 bulan (31082016). umi dah bercadang awal-awal nak bawak pegi tengok bunga api, memandangkan anak umi dah besar dah pandai tengok dan pandai bercakap. umi nak danish g...
by Intan Saffyna on Dec 11, 2016

Majlis Akikah Putera Mikaell Danish #2015

Salam Ladies.Permulaan baru bagi aku setelah menjadi umi officialy ♥. walaupun apa yang aku nak taip ni adalah #trowback disebabkan baca sini. tapi aku tetap jugak nak memenuhi blog ni.hehe. entry ni mungkin banyak gambar kot. :) jangan c...
by Intan Saffyna on Dec 1, 2016

Pengalaman Bersalin | #Part 2

Salam Ladies ♥continue : Pengalaman Bersalin #part 1harap takde yang bosan sebab entry ni sangat panjang. sangat ehh :)malam tu,aku solat hajat sepaya urusan bersalin aku dipermudahkan,aku minum banyak minyak kelapa dara bagi bukaan buka. berdoa. t...
by Intan Saffyna on Nov 21, 2016

Pengalaman Bersalin | #Part 1

Salam Girls ♥Hi,baru sekarang aku dapat menaip kembali,rindunya yang amat. tapi gagap sikit dengan keyboard, dah tak selancar macam dulu taip laju laju. tak apa akan aku teruskan jugak. hehe.. pelan pelan pun boleh siap satu entry.Harini...
by Intan Saffyna on Nov 21, 2016


Trending Topics

Close