Blog Posts - Sigma 70-300Pictures : Snowing

Wakker worden zien wij buien allemaal wit door sneeuw…Ja het sheeuwt. Overaal wit. DJ is erg enthusiat en allemaal wit mama…even achteertuin kijken. DJ rende naar zijn kamer en ja…wit mama ook bij de buren en op de dak van de schuur...
by Dhini.nl on Dec 27, 2014

Today!

Yes! Het weer is aardig dus besloten wij om even te fietsen. Dat is lang geleden samen met Djess zonder haast te fietsen. Jammer genoeg dat de grassen al gemaaid en de plek niet zo mooi net als een/twee jaar geleden. Daar zijn bezig aan het iets te d...
by Dhini.nl on Apr 28, 2014

Bloemen in onze tuin

Goede morgen, Onze tuin was kaal (zoals hier kan zien) maar nu niet meer dankzij mijn schoonouders. Bedankt pa ma! En…nu Ik heb ook kruiden planten o.a. basilicum, peterselie en ik wil nog meer zoals munt, koriander etc. Djess vindt het leuk om...
by Dhini.nl on Aug 15, 2012

Hitam Putih

Goede dag, me en Djess toen wij nog jong waren. Djess was toen nog een jaar. Heerlijk weer was dat. Canon 500D+Sigma 70-300 APO DG Macro...
by Dhini.nl on Aug 7, 2012

@The zoo #1

Goede dag, Vorige jaar waren wij naar de zoo geweest. Ik laat de foto`s die ik heb gemaakt hier nog niet geplaatst worden. Toch maar tijd om te showen en deze keer burung (birds). Toch wat anders dan altijd bloemen op foto`s. Ja. De bloemen zijn alti...
by Dhini.nl on Aug 4, 2012

Selamat ulang tahun sayangku Arjo

Dear bloggie, Vandaag is mijn lieve man jarig. Hoera! Gefeliciteerd sayangku Arjo. Dit jaar vier Arjo`s verjaardag hier in Renesse. Maar nu gaat hij samen met Djess lekker in de natuur wandelen. En ik ga samen met Jeannet boodschappen doen. Lees ook:...
by Dhini.nl on Jul 14, 2012

Outfit 28.05.12

Lekker vroeg gefietst…heerlijk…nog niet zo veel mensen en het weer was nog niet zo warm. Even pauze in Merwelanden strandje dan door gefietst en wat foto`s maken. Terug naar huis sliep Djess op de fiets maar toen thuis aangekomen…Dj...
by Dhini.nl on May 28, 2012

Djess 2011 en 2012 tussen gele bloemetjes

Vorige jaar, om precies te zijn, was week 18 heb ik de foto`s gemaakt in gele bloemetjes (boter bloemetjes) en ik gebruikte ook toen met Sigma 70-300 APO Macro. Dit jaar wil ik weer foto`s maken in gele bloemetjes maar nu is in de andere plek, wel vo...
by Dhini.nl on May 20, 2012

In a yellow flowers field

Hoi..hoi…vandaag kan ik niet wachten om mij foto`s aan jullie te showen die ik vanmiddag heb gemaakt en Arjo heeft ook enkele gemaakt als ik op foto`s wilde dus big thanks to mijn lieve man. Op vorige blogpost vertelde (Artikel) ik dat wij vanm...
by Dhini.nl on May 17, 2012


Trending Topics

Close