Blog Posts - Sulaman Manik



Kelas jahit manik Basic Khamis ni

Kelas jahitan manik untuk basic pada khamis ini, kepada siapa - siapa yang berminat masih boleh join kelas basic.Untuk maklumat lanjut sila layari link --> Kelas jahitan manik Atau contact Ayu - 017 - 2836592 /  Zil - 010 - 2258942...
by Jahit Manik @ beading on Jul 24, 2016

Jahitan sulaman manik pukal dibuka semula!

Ingin kan jahitan manik pukal untuk chunky beads, glass beads, sequins, menampal hotfix, menampal lace dan sebagainya, boleh lah buat appointment dengan kami dulu.Harga berdasarkan material, design dan kuantiti. Lebih banyak pcs yang dihantar, akan l...
by Jahit Manik @ beading on Jul 21, 2016

Kelas jahitan manik sudah bermula

Ramai yang menunggu dan bertanyakan kelas jahitan manik kami, Ya kelas sudah bermula! Cikgu Ayu dah boleh start mengajar :)Sesiapa yang berminat boleh lah book date dengan Ayu - 017-2836592 / Zil - 010-2258942Akan datang, kelas berdasarkan pelba...
by Jahit Manik @ beading on Jul 19, 2016

Sulaman motif di kaftan

Motif bunga di baju kaftan, saya tambah sikit dengan classical beads :)Kalau nak beli classical beads klik disini --> Classical Beads...
by Jahit Manik @ beading on Aug 6, 2015

Tempahan Jahitan Manik Pukal

Kini kami menerima tempahan sulaman manik pukal tudung dan juga baju. Kami memastikan kualiti jahitan yang kemas dan terbaik untuk anda. Buat tempahan segera ya :D.*Anda tidak ada idea untuk design manik? tak mengapa anda boleh mengupah kami untuk ha...
by Jahit Manik @ beading on Jul 31, 2015

Simple and sweet sulaman manik

Sulaman manik yang simple and sweet...Siapa2 yang berminat untuk buat tempahan jahitan manik, sila contact Ayu 017-2836592.Kalau anda berada diluar kawasan KL and selangor, boleh post sahaja baju anda kepada kami ...
by Jahit Manik @ beading on Sep 9, 2014

Interested? boleh call Ayu - 017-2836592 untuk tempahan ya :)Nak cuba jahit sendiri? barang2nya boleh didapati disini:CZ monteesGlass PearlMGB Beads...
by Jahit Manik @ beading on Aug 16, 2014

Another Fancy Diamond design

Ini adalah design terbaru Debeads Collection menggunakan Diamond with Housing (DWH) yang berbentuk tear drop (boleh dibeli disini). Saya memang suka diamond besar2 ni, berkilau2 kalau banyak dari jauh dah boleh nampak dah. :PLagi, gabungan 3 saiz pea...
by Jahit Manik @ beading on Jul 14, 2014

BAJU KURUNG PESAK & MODEN COTTON (Viscose, Japanese)

Baju Kurung Pesak & Moden dari material cotton, cotton viscose, cotton japanese dan pelbagai jenis cotton. Ada pelbagai corak, warna & design untuk dipilih. Ada  juga baju kurung yg dihiasi sulaman manik untuk anda gayakan di pagi syawal ...
by Mizna Online Shop on Aug 8, 2012


Trending Topics

Close