Blog Posts - Tahniah



Ucapan Selamat Pada Momen-Momen Bahagia

Hukum asal dalam tahniah atau memberikan ucapan selamat pada moment-moment bahagia dibolehkan...

Pemenang Maharajalawak Mega 2013/2014 {Gambar}

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh...Rasanya ini mungkin kali terakhir saya follow maharaja lawak ni...sebab? Nanti saya cerita lanjut...Papehal pun saya just nak kongsikan perasaan saya pasal pemenang maharaja lawak mega 2013/2014 ni...Sepa...
by SILAMPUNEON on Feb 7, 2014

EKSKLUSIF @ AKJr : SAIFUL BUKHARI DAN NIK SURIANI SELAMAT DIIJABKABULKAN.. TAHNIAH!!

EKSKLUSIF @ AKJr :  SAIFUL BUKHARI DAN NIK SURIANI SELAMAT DIIJABKABULKAN.. TAHNIAH!! Selepas kira-kira lapan bulan menjalin pertunangan, Mohd. Saiful Bukhari Azlan, 28, yang terlibat dalam kes liwat Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibra...
by Aktivis Kepayang Jr. on May 25, 2013

PANAS TERKINI!! TAHNIAH.. KEJAYAAN TAWAN GUNUNG #EVEREST!! BUKTI KEHEBATAN WARGA FELDA TERSERLAH!! PUAK PR ???

PANAS TERKINI!! TAHNIAH.. KEJAYAAN TAWAN GUNUNG #EVEREST!! BUKTI KEHEBATAN WARGA FELDA TERSERLAH!! PUAK PR ??? Misi Everest-Felda 2013 yang melibatkan tujuh pendaki telah berjaya diselesaikan apabila 5 dari 7 pendaki tiba di puncak tertinggi iaitu...
by Aktivis Kepayang Jr. on May 23, 2013

INFO @ AKJr : @MAS Pamer Layanan Mesra Ala Malaysia Tanpa Sempadan.. Tahniah!!

INFO @ AKJr : @MAS Pamer Layanan Mesra Ala Malaysia Tanpa Sempadan.. Tahniah!! KUALA LUMPUR: Penerbangan Malaysia (MAS) memberi layanan di luar perkhidmatan mereka dengan membantu menyediakan semua prosedur bagi membawa pulang dari Vietnam se...
by Aktivis Kepayang Jr. on May 21, 2013

EKSKLUSIF @ AKJr : TAHNIAH KEPADA BARISAN EXCO BARU NEGERI PERAK SEMOGA PERAK TERUS AMAN JAYA! Cc: @ZambryAbdKadir

EKSKLUSIF @ AKJr : TAHNIAH KEPADA BARISAN EXCO BARU NEGERI PERAK SEMOGA PERAK TERUS AMAN JAYA! Cc: @ZambryAbdKadir Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir Menteri Besar  Pengerusi Jawatankuasa Agama, Kewangan, Keselamatan, Tanah,...
by Aktivis Kepayang Jr. on May 18, 2013

INFO @ AKJr : PM @NajibRazak Ucap Tahniah Atas Kelahiran Insan Baru Lee Chong Wei dan Mew Choo

INFO @ AKJr : PM @NajibRazak Ucap Tahniah Atas Kelahiran Insan Baru Lee Chong Wei dan Mew Choo KUALA LUMPUR - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengucapkan tahniah kepada pemain badminton nombor satu dunia, Datuk Lee Chong...
by Aktivis Kepayang Jr. on Apr 13, 2013

Diana Danielle Hamil

Sebentar tadi baru dapat info terkini yang mengatakan Diana Danielle sudah Hamil. wah..berita ini pasti mengembirakan Diana Danielle dan Farid Kamil. Tahniah diucapkan. [[ This is a content summary only. Visit my website for full link...
by Budak Nakal Blogspot on Nov 19, 2012

Dem Lepak Boyz Juara Showdown 2012 !

Akhirnya...penantian demi penantian...debaran tetiap minggu tengok showdown setiap hari rabu...maka terjawablah sudah siapa sebenarnya paling hebat dalam arena art dance ni wooooo...Alhamdulillah, tahniah kepada DEM LEPAK BOYZ champion for showdown 2...
by SILAMPUNEON on Jul 4, 2012

Majlis Bertunang, Kakak Saya.

Salam.Huhu...letih gak saya hari ni...semua orang letih kan ? Terima kasih kepada semua yang hadir..dan kepada semua yang sudi meringankan tulang tolong tolong mana yang patut..huhu..Papehal pun tahniah kepada kakak saya, nurul ain sebab dah selamat...
by SILAMPUNEON on Jun 16, 2012

Nik Aziz ucap tahniah, akui beri duit poket, pengangkutan dan penginapan Kepada perusuh

type='html'>Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat mengucapkan tahniah kepada peserta perhimpunan Bersih 3.0 dan mengaku memberi duit poket, pengangkuta dan penginapan kepada ahli-ahli Pas yang menyertai perhimpunan haram itu.Nik Abdul Aziz m...
by adminutama on Apr 30, 2012

Nik Aziz Ucap tahniah Kepada Rakyat bangkit merusuh Di Kuala Lumpur Semalam

type='html'>Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat, mengucapkan tahniah kepada rakyat Kelantan yang telah berhimpun di ibu negara, semalam.Nik Aziz amat gembira apabila penyokong Ambiga bertindak kasar kepada polis dan terus merosakkan bebera...
by adminutama on Apr 29, 2012

Pinjaman Bank Dunia sudah langsai sepenuhnya - Apa kata Anwar?

Syabas dan tahniah kepada Datuk Seri Najib selaku menteri kewangan dan kerajaan BN keseluruhanya kerana berjaya melangsai sepenuhnya hutang kerajaan kepada Bank Dunia. Anwar dan Mahfuz Omar pasti menggelupur berhempas pulas untuk memutar belit berita...
by MELANAU BLOGGER™ on Apr 9, 2012

TAHNIAH kepada yang berjaya ~

Hari ni keputusan SPM 2011 da pon keluar..~ TAHNIAH kepada adik2 yg berjaya dengan cemerlang.. TERUSKAN momentum kejayaan anda ke peringkat yang lebih tinggi. Yang kurang bernasib baek jangan putus asa.. GAGAL sekali bukan bermakna gagal selamanye Ba...
by budak nakal on Mar 21, 2012


Trending Topics

Close