Blog Posts - Tempahan Jahitan Manik



Jahitan sulaman manik pukal dibuka semula!

Ingin kan jahitan manik pukal untuk chunky beads, glass beads, sequins, menampal hotfix, menampal lace dan sebagainya, boleh lah buat appointment dengan kami dulu.Harga berdasarkan material, design dan kuantiti. Lebih banyak pcs yang dihantar, akan l...
by Jahit Manik @ beading on Jul 21, 2016

Sulaman motif di kaftan

Motif bunga di baju kaftan, saya tambah sikit dengan classical beads :)Kalau nak beli classical beads klik disini --> Classical Beads...
by Jahit Manik @ beading on Aug 6, 2015

Blue diamond

Salam semua, saya dah lama tak pos gambar2 baju dalam ni, susah sikit nak bukak blogger ni. Biasanya lebih senang pos dalam FB page or Instagram. So boleh lah follow kami di Instagram dan Facebook page ya untuk update terkini.Anyway, saya nak share b...
by Jahit Manik @ beading on Apr 9, 2015

Simple and sweet sulaman manik

Sulaman manik yang simple and sweet...Siapa2 yang berminat untuk buat tempahan jahitan manik, sila contact Ayu 017-2836592.Kalau anda berada diluar kawasan KL and selangor, boleh post sahaja baju anda kepada kami ...
by Jahit Manik @ beading on Sep 9, 2014

Promotion Raya Haji

Promotion sempena Raja Haji!!Siapa nak DISKAUN RM20 untuk tempahan jahitan manik? Sila Like, Share dan Comment NAK (serta berikan email add) di facebook page kami sehingga 1/9/14!Voucher akan diberikan melalui email, valid selama 3 bulan dari 24...
by Jahit Manik @ beading on Aug 21, 2014

Bahan - bahan untuk fancy diamond design

Fancy diamond adalah design terbaru kami yang mendapat sambutan hangat dari pelanggan, kepada yang berminat nak baju berkilau2 dengan diamond with housing, cz montees dan juga pearl boleh lah contact Ayu - 017-2836592. Sesuai untuk baju2 pertunangan...
by Jahit Manik @ beading on Aug 20, 2014

Interested? boleh call Ayu - 017-2836592 untuk tempahan ya :)Nak cuba jahit sendiri? barang2nya boleh didapati disini:CZ monteesGlass PearlMGB Beads...
by Jahit Manik @ beading on Aug 16, 2014

Design bunga-bunga manik fancy flower

Design manik beserta mutiara dan fancy flower di bahagian lengan dan leher untuk customer yang ceria ini.Fancy flower berbentuk bunga ros 3D sangat menarik untuk sesiapa yang ingin kan kelainan dikala trend lace dan mutiara menjadi ikutan dimasa ini.
by Jahit Manik @ beading on Aug 14, 2014


Trending Topics

Close