Blog Posts - Utiliti



Krisis air Selangor: Khalid Ibrahim menang Faekah jugak yang untung?

Yang aku mushkilnya pasai apa nama Faekah jugak yang naik, takkan takdak orang lain yang Khalid Ibrahim percaya yang boleh buat kerja. Hebat sangat ka Faekah tu sampai nak uruskan bab air di Selangor pun Faekah jugak yang Khalid Ibrahim nampak?TheMal...
by Cenangau Daun Kari on Jan 8, 2014

SYABAS saja nak buat bagi orang marah?

Malaysiakini melaporkan: Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (SYABAS) menasihatkan penggunanya di Lembah Klang dan Selangor untuk membuat bayaran bil air tertunggak dengan kadar segera kerana operasi terhadap bayaran bil tertunggak dijalankan sepa...
by Cenangau Daun Kari on Aug 3, 2012

Jadi dak demo raksaksa isu air Selangor ni?

Apa perkembangan cadangan Abang Mat Sabu nak buat demo raksaksa pasai isu air di Selangor tu. Jadi ka dak jadi? Kalau nak kira sebab musabab relevannya buat demo tu rasanya memang relevan. Pasainya Kerajaan Pusat dah pun buat keputusan tolak hasrat...
by Cenangau Daun Kari on Jul 29, 2012

Windows 7 Manager

Selain antivirus, tidak lengkap bagi sesebuah komputer sekiranya tidak menggunakan utiliti yang mampu membersihkan fail-fail yang tidak berguna,membaiki ralat serta mampu meningkatkan keupayaan sistem operasi ke tahap optimum dan bagi aku, Windows 7...
by sembang online on Apr 5, 2012

Windows 7 Manager

Windows 7 ManagerSelain antivirus, tidak lengkap bagi sesebuah komputer sekiranya tidak menggunakan utiliti yang mampu membersihkan fail-fail yang tidak berguna,membaiki ralat serta mampu meningkatkan keupayaan sistem operasi ke tahap optimum dan bag...
by sembang online on Apr 5, 2012

Windows 7 Manager

Selain antivirus, tidak lengkap bagi sesebuah komputer sekiranya tidak menggunakan utiliti yang mampu membersihkan fail-fail yang tidak berguna,membaiki ralat serta mampu meningkatkan keupayaan... [[ This is a content summary only. Visit my website...
by sembang online on Apr 5, 2012

Selesaikan 10 Masalah Windows Dengan Aplikasi Percuma

Untuk entri kali ini saya akan cuba berkongsi masalah-masalah yang biasa di hadapi oleh pengguna komputer Windows. Dengan menggunakan aplikasi percuma yang mana banyak di perolehi di internet, segala masalah ini dapat di atasi tanpa perlu mengeluarka...


Trending Topics

Close