Blog Posts - Voice Out



Nas BraiDers – Voice Out (Prod. Mr. Laykay)

Produced by the enigmatic Mr. Laykay...

Dari mass market ke underground = BERSARA?!

Salam buat semua...Ini bukan entri Guy Next Door... hehe... Kalau baca tajuk di atas, rasanya sesiapa yang selalu ada kat pages RH akan aware perkara ni. Gua cakap gua dah malas menulis. Gua dah penat. Gua nak go underground dan menulis di blog sa...
by A Blog To Remember on Jul 8, 2013

Kisah Mak Yowmi dan anak² Chinese New Year

Mak Yowmi... haaa... nama dah macam bibik aje kan?  Sebenarnya Mak Yowmi ni bukanlah sesiapa... dia hanyalah seekor kucing betina yang suka bertenggek mintak makan kat tingkap dapur rumah aku ni sejak sebulan yang lalu. Kami pun bagi ajelah mak...
by A Blog To Remember on Feb 22, 2013


Trending Topics

Close