Blog Posts - Wayne



Kebakaran pasar menjual mercun di Mexico

Bomba tak boleh masuk sehingga tiada mercun meletupSebuah pasar yang terkenal dengan penjualan mercun di Mexico hangus terbakar.Kebarakan itu menyebabkan 27 orang mati dan 70 orang cedera. Bomba yang bergegas ke tempat kejadian hanya memasuki kawasan...
by Wayne Harraz on Dec 21, 2016

Duta Rusia di Turki di tembak ketika berucap

Penembak balas dendam untuk Aleppo, SyriaDuta Rusia di Turki, Andrey Karlov telah di tembak ketika sedang membuat sidang media.Dia di tembak oleh polis pengiring, Mevlut Mert Altintas. Sejurus selepas menembak Andrey Karlov, Mevlu...
by Wayne Harraz on Dec 20, 2016

JOHN WAYNE La légende

John WAYNE: Considéré comme l’américain patriote, héroique, symbolisant à lui seul     JOHN WAYNE Marion Mitchell Morrison, dit John Wayne, né le 26 mai 1907 à Winterset dans l’Iowa, aux États… Source : JOHN WAYNE La légende...
by RADIOSATELLITE on Dec 20, 2016

Batman Gives The Worst Gifts

From – DC Comics Rebirth Holiday Special #1Filed under: Batman, Black Canary, DC, Harley Quinn, Superman, The Flash, Wonder Woman...
by Comicnewbies on Dec 20, 2016

Penguins Schultz a Bargain

Aside from the fact that they both hail from western Canada, Justin Schultz has little in common with his lone Penguins namesake. Indeed, Dave “the Hammer” Schultz was a ferocious left wing of modest ability who brawled his way to 535 penalty mi...
by PenguinPoop on Dec 18, 2016

Wonder Woman Throws Batman Out Of Her House

Wonder Woman does not kid around. From – Wonder Woman: The HiketeiaFiled under: Batman, DC, Wonder Woman...
by Comicnewbies on Dec 16, 2016

Wonder Woman Beats Batman (Wonder Woman: The Hiketeia)

Well that was a very short fight. Poor Batsy. From – Wonder Woman: The HiketeiaFiled under: Batman, DC, Versus, Wonder Woman...
by Comicnewbies on Dec 16, 2016

Cara buang rasa marah benda yang kecil

Ikuti pesanan DMFK ini.Lambat sidai baju pun nak marah. Lambat itu pun nak marah. Lambat ini pun nak marah. Asyik nak marah je kan? Kenapa ye?Kena bebel dengan pasangan tu biasalah. Lumrah. Tapi kadang-kadang sebab yang kecil, berdesing juga telinga...
by Wayne Harraz on Dec 15, 2016

Notis penutupan McDonalds Banting

McDonalds Drive Thru Banting KotorImej ini di sebarkan melalui Whatsapp.McDonalds Drive Thru Banting di arahkan di tutup bermula hari ini, 15 Disember 2016 sehingga 29 Disember 2016. SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!Tukar Domain blogs...
by Wayne Harraz on Dec 15, 2016

Ya allah selamatkanlah Aleppo

Video terakhir pendudul AleppoSeorang aktivis Syria menggambarkan sebagai "penghapusan etnik" yang berlaku di jalan-jalan di Aleppo pada hari Isnin, beberapa jam sebelum laporan timbul bahawa tentera pro-kerajaan telah mengarahkan untuk mengepung ora...
by Wayne Harraz on Dec 14, 2016

Crystal Palace vs Man United

Khamis, 4.00 pagiPagi esok ada game Man U la. Tapi tu lah...4 pagi...Aduhai.... Kita tengok highlight je laSSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan se...
by Wayne Harraz on Dec 14, 2016

Pak Samad marah sampai bergegar TV

Watak penting 7 hari mencintaikuSiapa yang tak tengok drama ni? Rugi tau....Abe We memang tak miss tengok. Tapi ada la 2 kali miss.Abe We pun tak tahu ada drama ni dekat tv3. Tapi bila tengok ada Siti Saleha, kita layan la juga.Abe We la yang mempeng...
by Wayne Harraz on Dec 14, 2016

Harley Quinn Meets Black Adam (Injustice Gods Among Us)

From – Injustice – Ground Zero #11Filed under: DC, Harley Quinn, Shazam...
by Comicnewbies on Dec 14, 2016

Penguins Update: Murder, Inc.

Back in the day, the Italian-American Mafia and Jewish mob carried out their nefarious activities with the aid of well-established enforcement groups. Headed by notorious gangsters such as Louis “Lepke” Buchalter and Albert “The Mad Hatter” A...
by PenguinPoop on Dec 13, 2016

Selamat tinggal teman

Bertarung lawan kanser tahap 4Pagi ni, Abe We di kejutkan dengan berita yang amat menyedihkan.Sumber GoogleSeorang kawan, walaupun dia kawan kepada mama harraz (ekceli husband ofis mate mama harraz) pergi menghadap illahi.Kanser tahap 4, dan hampir 4...
by Wayne Harraz on Dec 12, 2016

Lil Wayne & Jeezy To Host “Winterfest” After-Party At Compound Nightclub In Atlanta

After they headline V-103’s 2016 “Winterfest” concert at the Philips Arena in Atlanta, Georgia later today, Lil Wayne and Jeezy will head to Compound nightclub to host an official after-party. The after-party will begin from 10:00PM...
by Lil Wayne on Dec 10, 2016

Harley Quinn’s Wizard Of Oz Dream

From – Harley Quinn Vol. 3 #9Filed under: Batman, DC, Harley Quinn, Joker...
by Comicnewbies on Dec 10, 2016

Capture Garage - pelanggan tetap bengkel kereta di Dengkil

Setiap 4 bulan datang ke bengkel Capture Garage DengkilKalau nak cerita bab bengkel kereta ni kan, rasanya ada yang frust dan ada juga yang recommend mana yang ok.Macam Abe We, nak cari bengkel yang mudah berurusan, harga boleh diskaun sikit, tokey d...
by Wayne Harraz on Dec 10, 2016

Lil Wayne To Headline V-103’s 2016 “Winterfest” Concert In Atlanta

Tomorrow, Lil Wayne is set to headline V-103 radio station’s second round of Winterfest at the Philips Arena in Atlanta, Georgia. As well as Weezy, there will also be live performances at the concert from Jeezy, 2 Chainz, The-Dream, Young Thug,...
by Lil Wayne on Dec 9, 2016

Feature Friday #88: Avant – You Know What (Feat Lil Wayne & Jermaine Dupri)

I have chosen Avant‘s “You Know What” single featuring Lil Wayne and Jermaine Dupri for this week’s “Feature Friday” installment. The Jermaine Dupri-produced song, which was released in 2005, appears on Avant‘...
by Lil Wayne on Dec 9, 2016


Trending Topics

Close