Mohamad_Izwan Profile

izwanyusof

Join Date:
2011-07-14

About
- Servant & Vicegerant - The eldest among three - Mechatronics Engineering, IIUM - founder of izwanyusof.com blog - Thanks for following ! =D
My Social profiles

Blogs Owned

kisah seorang pelajar kejuruteraan UIAM.Mengolah pengalaman hidup dengan cara tersendiri.Terdapat.. tips blogging terbaik,blogsphere,isu semasa,hidup kampus dan lain-lain.

Visit Follow

Other Tags: tip blogging, campus life, isu semasa, UIAM

Latest Blog Posts

  • By: Izwan
    on May 27, 2013
    kalau nak buat niche lebih baik yang kita minat dan kita dah cuba. optimize seo cara tu boleh tapi on-page sahaja. kena banyak buat backlink.
  • By: Izwan
    on May 27, 2013
    kalau nak buat niche lebih baik yang kita minat dan kita dah cuba. optimize seo cara tu boleh tapi on-page sahaja. kena banyak buat backlink.
  • By: cikya
    on May 25, 2013
    susah buat niche, nanti orang expect lelebih dan salah kan kita kalau benda tu tak applicable kat diorang. make it fun, varities. =) kalau nak optimize seo kena banyakkan guna tajuk entry dalam entry dan label? membantu tak? *tanya*...
  • By: cikya
    on May 25, 2013
    susah buat niche, nanti orang expect lelebih dan salah kan kita kalau benda tu tak applicable kat diorang. make it fun, varities. =) kalau nak optimize seo kena banyakkan guna tajuk entry dalam entry dan label? membantu tak? *tanya*...
  • By: Luthfi
    on May 22, 2013
    wah,,fakta mengenai lelaki memang banyak,,bolehlah asal fakta yang positif2 saja,...
  • By: Luthfi
    on May 22, 2013
    wah,,fakta mengenai lelaki memang banyak,,bolehlah asal fakta yang positif2 saja,...
  • By: Izwan
    on Mar 25, 2013
    belajar sikit-sikit.
  • By: Izwan
    on Mar 25, 2013
    belajar sikit-sikit.
  • By: Mus
    on Mar 24, 2013
    beruntunglah kerana pandai bermain seo..
  • By: Mus
    on Mar 24, 2013
    beruntunglah kerana pandai bermain seo..
  • By: Izwan
    on Mar 7, 2013
    susah kalau nak buat niche ni. ni niche berat sangat ni, boleh jiwa kacau kalau selalu post. hahaha. life tak boleh teori,baca teori relationship jadi guide sket2 boleh la.
  • By: Kujie
    on Mar 7, 2013
    he he he...kak jie yg berkahwin lebih 20 thn pun takut nak main niche perkahwinan, kekeluargaan sebab banyak fakta bersandarkan pengalaman yang tidak boleh dibuktikan secara ilmiah.
  • By: Izwan
    on Mar 7, 2013
    lelaki tiba2 romantik kot. tu dia pening. haha...
  • By: Izwan
    on Mar 7, 2013
    susah kalau nak buat niche ni. ni niche berat sangat ni, boleh jiwa kacau kalau selalu post. hahaha. life tak boleh teori,baca teori relationship jadi guide sket2 boleh la.
  • By: Kujie
    on Mar 7, 2013
    he he he...kak jie yg berkahwin lebih 20 thn pun takut nak main niche perkahwinan, kekeluargaan sebab banyak fakta bersandarkan pengalaman yang tidak boleh dibuktikan secara ilmiah.
  • By: Izwan
    on Mar 7, 2013
    lelaki tiba2 romantik kot. tu dia pening. haha...
  • By: Hazmin Hamudin
    on Mar 3, 2013
    Kenapa lelaki tiba-tiba sweet tak tahan tu. Hahaha...
  • By: Hazmin Hamudin
    on Mar 3, 2013
    Kenapa lelaki tiba-tiba sweet tak tahan tu. Hahaha...
  • By: Izwan
    on Mar 2, 2013
    ada ke doktor love tak bertauliah. haha...
  • By: Izwan
    on Mar 2, 2013
    ada la makna tu ye tak? haha...
1
Blogs
0
Followers
0
Following