Imamuddin_Bin_Idrus Profile

jellyboone

Join Date:
2011-08-25

About
i love to write something crappy ,but logicaly everyone loves it
My Social profiles

Blogs Owned

seorang yang suka benda yang pelik ,suka melihat perempuan berbaju kurung ,seorang yang sangat.. simple dan terbuka .Tak lekang dengan kesalahan typo

Visit Follow

Other Tags: funny, doodles, funny articles, music, parody

Latest Blog Posts

  • NIKE BAG TO STYLE AT THE GYM
    on Aug 19, 2015
    Assalamualaikum and greetings to all, First of all, "Selamat Hari Raya" to all of you !. Maaf Zahir dan Batin to all blogger friends and also enemies (*i dont think i have one haha")After a long pause and has been a long time i am not updat...
  • When the German starts to shine
    on Jun 24, 2014
    Hello There and assalamualikum,To all of you that still using blog or still as blogger or still reading my blog, or to whom accidentally click my blog's link.i dont my if you do so anyway.lets take a deep breath. After all, hustle and bustle in my li...
  • Dream project.
    on Nov 1, 2013
    i don't know how i put this, herm.. lets begin with bismillahirahmanirahim, what ever i do , hopefully in bless of Allah, insyallah. Salam to All, Likewise, everytime i make an update in blog, after a long time, i will write like this, "its been lo...
  • Salam ramadhan
    on Jul 16, 2013 in ramadhan
    Salam ramadhan buat semua, Harap-harap ramadhan kali ini memberi penuh makna kepada kita semua juga.Gunakanlah ramadhan kali ini dengan sebaiknya, lakukan lebih banyak amal ibadat, baca quran dan sebagainya, juga nasihat pada diri sendiri jugak "Peop...
  • #unitengua: TRIBUTE TO P RAMLEE
    on Jun 29, 2013
    Salam Satu Jamban, Setelah sekian lama tak update, hari ini aku update jugak. Sebenarnya aku rindu nak berblog balik, cuma mungkin terlampau sibuk dan terlampau malas agaknya. Ya, kehidupan pelajar penggal akhir sebenarnya sangat sibuk, mulai dari se...
  • update
    on Apr 23, 2013
    dear all, this blog will be updated soon enough, after it's lazy owner, found a good way to update his blog, in mean time, Selamat Mengundi this is my first time mengundi, can't wait. in b4, what is Gwiyomi Again? like really?
  • lagu cover
    on Dec 1, 2012
    i really like this song ,simple yet catchy ,so i decided to learn this song ,even the lyric is not really according to the original,my apology for that ,keep calm ,and listing ,i still practising :).
  • insomnia
    on Nov 21, 2012
    Aku ada satu masalah dalam hidup aku ,benda ni jarang berlaku sebenarnya .Insomnia,satu penyakit buat pesakit dia tak tido malam.Fyi ,aku tak tau la macam mana benda ni bleh berlaku,namun bagi aku pula kisahnya,selalunya jadi masa aku kat sekolah dul...
  • Trip: Taman Negara
    on Oct 9, 2012
    Assalamualaikum dan salam sejahtera,anda semua apa kabar sihat atau tidak?,kalau tak sihat sila makan ubat mahupun pegi ke klinik ,kalau yang sihat, bersyukurlah atas anda di kurniakan kesihatan yang sihat,wallaahh.. Setelah sekian lama aku ta...
  • promo: Live HDR editing and HDR photography seminar.
    on Sep 25, 2012
          Merujuk kepada tajuk dia atas ,dengan kesempatan ini aku ingin mengajak semua orang tak kira bangsa ,agama pangkat darjat harta bagai ,jikalau anda sangat berminat tentang HDR iaitu High Dynamic Range ,yang menggunakan teknik...
  • warkah buat mama.
    on Aug 31, 2012
    hari itu aku pulang ke kampung , setelah sekian lama tidak pulang ,aku rindu akan suasana kampung halaman aku rindu akan senyuman ayah dan mak aku , mereka sahaja lah yang aku ada dan yang aku sayang, menjadi tulang belakang aku selama 23 tahun , tan...
  • Antara Aku dan Raya
    on Aug 16, 2012
    salam ramadhan ,dan salam buat semua. Suka cita di maklumkan ,saat aku menulis entry ini ,raya sudah semakin hampir.Seperti mana tahun tahun yang lepas ,setiap kali raya ,semua orang sibuk nak membuat persiapan raya bukan?, "baju raya dah beli belum?
  • kawin?
    on Aug 13, 2012
    Entri ni lama aku simpan ,tapi aku tak post.Di sebabkan itu aku mengambil keputusan post la jugak.Namun entri ini cam tak kene dengan suasana skang ,iaitu bulan puasa.Tapi ,harapla anda semua menghayati penulisan aku.Insyaallah. Mama Saya mahu...
  • WW: Neko neko
    on Jul 3, 2012
    Salam satu blog, aku tak tau masih wujudkah sistem wordless wednesday ni ,namun its ok lantak pi la .Sapa suka kucing? ,kalau kau suka means ,kita satu bumbung.Kucing makhluk yang dianggap super cute ,kalau tak suka tu pelik la ,haha.Namun sesetenga...
  • Selamat Hari Ibu
    on May 12, 2012 in hari ibu bebel
    Assalam . Setelah sekian lama aku tak update blog ini ,aku rasa macam kesian buat blog sendiri .Sebelum ini sibuk dengan exam dan juga projek yang ada mungkin aku jadi malas sikit nak update.Namun aku gagahkan diri aku jugak nak update blog aku ni ,y...
  • Secrets of world.
    on Apr 19, 2012 in facts ebook
    Dalam minggu ni ,aku mula rajin download ebook ,dalam list aku masih belum semua aku baca ,walau download banyak-banyak , tapi disebabkan masa aku x sempat baca semua. So ,aku ingin sharekan satu ebook ni yang agak menarik bagi aku ,u can see the...
  • cover FB's TL for april
    on Apr 17, 2012 in karya jamban
    Memang dah lama aku fikir nak buat cover untuk TL facebook aku . kalau tengok skang dah macam - macam stail orang buat dengan cover TL mereka . Lepas dah download brushes ngn gradient baru ,aku dapat idea nak wat TL cover untuk Fb aku .Yep , masih d...
  • dunia kecil ku
    on Apr 8, 2012 in photography karya jamban
    Baru  baru ni tempat ayah aku kerja ada mengadakan pertandingan ambil gambar di area sungai lembing  .Walaupun hanya menggunakan kamera jenis compact ,aku cuba yang terbaik .Alhamdunillah ,aku berjaya merangkul tempat kedua kategori compact...
  • THINK
    on Mar 17, 2012 in karya jamban
    masih kurang dengan entri bertulis ,tunggu mood datang ,feel free to comment . :)...
  • The Red and Black Jellyboone
    on Mar 12, 2012 in art karya jamban
    sape tau Jenama Obey? rasanya semua tahu kan? kombinasi yang selalu digunakan dalam artworknya merah dan hitam . Berilhamkan dari karya obey ,aku cuba try buat artwork yang paperprint hitam merah yang lebih kurang obey juga ,cuma masih ada cam tak ke...
1
Blogs
0
Followers
0
Following