Clara_Rella Profile

Join Date:
2011-09-21

Blogs Owned

Personal blog. Have many tutorials, freebies, tips and goodies. Many article too ^^

Visit Follow

Other Tags: populer, cikgu wan, tutorial, freebies, blogspot

Latest Blog Posts

  • Praktikal CEMACS | USMبسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! Hollaaa ! Idk why but I really miss my blog... so anyway just gonna post a real quick post - I mean like short post? Oh well decide it yourself. Sebelum masuk uni bulan 9 hari tu kitorang...
  • Wonder Wilderfarm dan Rumah Anak-anak Yatim dan Miskin Nur Kasih | RKMبسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and holaaa ! This is our group project ! *The title* - RKM project to be exact - Group 14. Kitorang pergi hari Sabtu till Ahad (11/4/2015 - 12/4/2015) Kitorang turun awal pagi pergi amek b...
  • And I'm Back Again !
    on Mar 30, 2015 in diary life private
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! Haaaa rindunye nak menaip kat blog nieeehhh seriouslyyy ! Anyway first of all nak cakap pasal awat aku privatekan blog aku ni dulu. So the reason is : Just because... Okay actually hari...
  • Zaman Matrik | Part 1
    on Jun 23, 2014 in KMJ life Matrik private
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and selamat malam ! hahhaha So memalam nie tetibe datang mood nak tengok balik gegambar2 matrik time dedulu *padahal akhir bulan 4 baru je habis wahahhaha* Ape2 pun aku pun mengikutlah gera...
  • And Finally !
    on May 16, 2014 in KMJ life
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum all! Akhirnya ada jugak semangat nak menaip even if sikit pung. Actually tengah seronok rehat2 kat rumah dan agak malas nak bukak internet kecuali nak main game and tengok anime. *dushh* S...
  • Just Typing About Things
    on Dec 27, 2013 in KMJ life others
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and heyyy So result pspm 1 dah dapat and yeahh alhamdullilah for the result. Seriously bersyukur sangat and yeahh happy too even tak dapat 4flat.. well it's okay... As long as I'm happy wit...
  • Just Typing About Things | Kolej Matrikulasi Johor
    on Dec 27, 2013 in KMJ life others
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and heyyy So result pspm 1 dah dapat and yeahh alhamdullilah for the result. Seriously bersyukur sangat and yeahh happy too even tak dapat 4flat.. well it's okay... As long as I'm happy wit...
  • Kolej Matrikulasi Johor | Mari Kita Ber-Jrobik ! yeahhh!!
    on Sep 13, 2013 in Jrobik KMJ KMNS KMS life Matrik pertandingan
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and heyyy uoalls! So, this is my second entry pasal Kolej Matrikulasi Johor (KMJ) a.k.a Johor Matriculation College (JMC). So, dekat sini memang best like always cuma tulah adalah tension s...
  • Kolej Matrikulasi Johor | Life
    on Aug 2, 2013 in KMJ life Matrik
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! So last time update masa bulan 3 and now dah bulan 8. Gosh. Lama kowt. Seriously. Rindu nak menaip tapi busy dah huhu.. Okay, alhamdullilah aku dapat masuk Kolej Matrikulasi Johor. Yeah.
  • Anugerah + Friends | Life (pictures)
    on Mar 31, 2013 in diary life Matrik picture school
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and heyy ! Okay.. Hari ni ada Mesyuarat Agung PIBG and disamakan sekali dengan Hari Anugerah.. kowt kat sekolah. Start pukul 2 petang. Wow selamat. Malas nak pergi kalau pagi2 * still malas...
  • A Day With Friends | Life (Pictures)
    on Mar 25, 2013 in life school
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum semua ! Hola! Yeah.. Lama kowt tak update blog nie. Nak dekat sebulan kan? Seriously rindu gila kowt kat sini. Apa-apa pun tadi dapat jugak keluar dengan kengkawan tapi cuma Fatin je yang t...
  • Random. Again.
    on Jan 15, 2013 in diary life other
    بسم الله الرحمن الرحيم Mood + Others : Still sedih pasal ending cerita Merlin. *tak puas hati* Semalam tertengok cerita Merlin. Actually aku malas nak tengok tv sebab aku nak baca cerita kat Wattpad tapi masa tengah lalu depan...
  • Random | New year
    on Jan 1, 2013 in life
    بسم الله الرحمن الرحيم Mood + Others : Rasa fresh even though tidur lambat bangun awal. *Luckyy me*  Assalamualaikum and selamat pagi ! *Sup* Wokeyh.. Aku agak malas dah nak update blog sebab malas nak bukak laptop dah. Oh...
  • Budak Habis SPM.
    on Nov 29, 2012 in diary life other SPM
    بسم الله الرحمن الرحيم Mood + Others : Bosan. Bosan. Bosan. Lagu dalam kepala I Swear. Assalamualaikum and selamat sejahtera.. *Sup* Wokeyh.. Dah masuk hari ke-3 sejak aku habis exam SPM pada hari selasa lepas (27/11/12). Lepa...
  • 4 Days (SPM)
    on Nov 8, 2012 in diary life Personal
    بسم الله الرحمن الرحيم Mood + Others : Tengah relax sekejap lepas habis exam. Esok struggle semula. *Jari menggatal nak menaip* Assalamualaikum and selamat petang semua ! Tangan aku gatal mau menaip. Nak taip kisah-kisah yang b...
  • 2nd Anniversary Giveaway by QCEY
    on Nov 8, 2012 in giveaway
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! Heyya !! Thank to akq Niena Sofea sebab tag. Dah lama tak berjalan2 pergi blog2 org. Ada 2 3 blog je aku pi tengok.. Oke.. GiveAway nie memang HADIAH dia lumayan... Harap sangat...
  • We at Cameron Highlands
    on Sep 17, 2012 in Cameron Highlands diary life others
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and selamat sejahtera semua.. Lepas habis Trial SPM, esoknya aku pergi honeymoon, konon lepaskan tension lepas Trial SPM. Hahhaha.. Aku habis Trial SPM hari Khamis. Last paper, Bio paper 3.
  • Raya Perdana 2012
    on Aug 29, 2012 in gambar hari raya life school
    بسم الله الرحمن الرحيم Mood + Others : Sakit tekak. Penat. Assalamualaikum semua ! Hari nie sekolah kitorang adakan Hari Raya Perdana. Memang best lorh. Tahun lepas aku tak pergi pun sebab pergi Sarawak - Abang aku kahwin. And...
  • Selamat Hari Raya All.
    on Aug 17, 2012 in hari raya raya
    بسم الله الرحمن الرحيم Mood + Others : Duduk lepak bertwitter. Oke fine. Bored ~~ Assalamulaikum and selamat sejahtera, Selamat hari raya diucapkan kepada semua yang membaca blog aku yang simple nieh. Oh yeah, aku baru petang t...
  • Exam August and TRIAL SPM.
    on Aug 9, 2012 in jadual life SPM
    بسم الله الرحمن الرحيم Mood + Others : Tengah day dreaming sambil fikir nak study addmath atau buat kerja math. -.- Assalamualaikum all ! Sekarang sudah masuk August and Ramadhan yang ke-20, eh. Start malam ni kan, untuk carik M...
1
Blogs
0
Followers
0
Following