zakiamatkamari Profile

Join Date:
2009-12-10

Blogs Owned

Nota PSI t4 &5 , soalan psi spm . ABM , Soala jawab agama , debat kristian dengan Islam ,.. gerakkan freeason . Sejarah Muhammad s.a.w lengkap . Kronologi lengkap akhir zaman , Biodata.. lengkap Al Masih Dajjal , Himpuan hadis-hadis sahih muslim .

Visit Follow

Other Tags: Akhir zaman, Muhammad s.a.w, Al Masih Dajjal, Pendidikan syariah Islamiah, Koleksi soalan & alat bantu mengaja

Latest Blog Posts

  • on May 7, 2013
    ...
  • Tanyalah Ustaz
    on May 7, 2013
    Tanyalah Ustaz jika anda tidak mengetahui sesuatu hal yang masih menjadi tanda tanya apakah salah apakah benar. Dan sampaikan juga sesuatu hal yang anda ketahui kepada orang lain yang orang tersebut tidak mengetahuinya. Semoga hal itu bisa menjadi ma...
  • TELUR pun ada yg palsu
    on Apr 6, 2011 in MACAM -MACAM ADA 2
    Saya petik: Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP) menasihatkan pengguna di Malaysia supaya berhati-hati ketika membeli telur kerana terdapat telur tiruan dijual di pasaran. Pagi ini, seorang pengguna datang ke pejabat CAP bersama sedulang telur yang...
  • Jumaat yg terakhir - Thunami di jepun
    on Mar 11, 2011 in JUMAAT - Hari ini dalam bencana
    setelah mengalami gempa 8.9 selepas itu thunami pun melanda ....agaknya esok lusa jepun tenggelam kot ..apa pendapat anda...
  • BERITA SAHIH / RIBENA ADA KANDUNGAN ARAK
    on Mar 6, 2011 in BERITA TERKINI
    3:35 PM DRS. KHALIL IDHAM LIM 25 Rabiulawal 1432H. [MOD] -LONDON : Pemimpin Islam di Birmingham menggesa diadakan rombakan menyeluruh dalam undang-undang pengguna selepas kemunculan berita menggemparkan bahawa dua minuman ringan kegemaran mengan...
  • Kad iluminati lagi
    on Mar 5, 2011
    Saya sekadar menampalkan sahaja ..dan saya perlukan komen anda ?
  • NIBIRU
    on Mar 1, 2011 in 2012
    Tengok filem pula ...
  • Mahir zain lagi
    on Feb 21, 2011 in Irama Nasihat
    Assalamualaikumlama tak jumpa ....nah dengar lagu dulu .ye .....
  • Masjid timbul sendiri ? - Mencari kebenaran
    on Nov 29, 2010 in Misteri
    Nampaknya hampir terlerai persoalan ini ... banagunan ini dikatakan pasenteran dan dibangunkan oleh jamaah dengan kudrat ,iradat mereka ... nanti esok jika ada info lagi admin akan menjelaskanya...
  • Jom jadi manusia ..bebaskan diri drp ifrit
    on Nov 21, 2010 in Mari menjadi manusia
    Cara mengeluarkan jin ifrit dari jasad manusia2-Bertasbih dan solat tasbihSelain dirotan jin ifrit yg mendiami jasad manusia insyallah boleh dikeluarkan dengan bertasbih sebanyak 3000 siang dan 3000 malam .lafadz tasbih itu berbunyi .." SUBHANALLAH W...
  • Masjid timbul sendiri ?
    on Nov 20, 2010 in Misteri
    Siapa boleh beri penjelasan berkenaan masjid yg kononnya timbul sendiri selepas kejadian thunami di indonesia .pelawat -pelawat atau pembaca dari indonesia yg membaca blog ini ada respon berkenaan perkara ini ...jika ada silakanlah berikan komen di b...
  • Jom jadi manusia ..Warga ifrit yg anda perlu tahu
    on Nov 19, 2010 in KALAM ADMIN
    Pada artikal yg lepas saya ada menjelaskan satu cara bagaimana mengeluarkan ifrit dari tubuh badan manusia ...pada kali ini saya akan teruskan lagi dengan menjelaskan beberapa cara yg berkesan bagaimana mengeluarkan ifrit dari tubuh badan manusia ..T...
  • Jom jadi manusia - Dosa itu ifrit !
    on Nov 17, 2010 in KALAM ADMIN
    Rohaniah manusia yg tinggi lagi terkawal . Setiap manusia yg dilahirkan ke alam dunia akan mempunyai rohaniah yg tip top 100% , tiap-tiap hari manusia itu layak menyambut aidil fitrah kerana jiwa manusia itu suci fitrahnya dari kawalan hawa nafsu...
  • Maher zain lagi...
    on Nov 17, 2010 in Irama Nasihat
    ...
  • Bulan kawin - kawin
    on Nov 16, 2010 in Irama Nasihat
    ...
  • Jom jadi manusia ..anda dipelawa ...hanya roh akan dilihat di alam akhirat
    on Nov 16, 2010 in KALAM ADMIN
    Amaran : Ini adalah sebahagian surat elektronik dari pembaca blog ,mereka bertanyakan tentang masalah yg mereka hadapi ,Sesungguhnya paparan e-mail mereka pada post kali ini bukan utk mengaibkan mereka tetapi utk menjawab sekian banyak soalan yg hamp...
  • Insyaallah -mahir zain
    on Nov 14, 2010 in Irama Nasihat
    ...
  • Pedih ulu hati ...diantara mulut harimau dengan mulut naga ..mana satu yg selamat bagi nyawa manusia ?
    on Nov 5, 2010 in ILUMINATI DAN FREEMASON
    Dari egroup AIDCTulisan ini suntingan semula dari komen Angela yang menyentuh berkenaan jaringan Anwar di peringkat antarabangsa, berhubung kait dengan CIA/NED, jaringan intelektual, Jesuit, Yahudi, Freemason, Illuminati dan New World Order (NWO). Te...
  • Ahmadenejad seorang freemason ?
    on Nov 4, 2010 in ILUMINATI DAN FREEMASON
    Freemason sebuah kelab pertubuhan yahudi untuk menggapai agenda mereka menguasai dunia bagi agenda besar mereka New World Order . Freemason masuk ke sesebuah negara untuk menyahudikan pemikiran dan tindakan golongan intelek di sesebuah negara. turut...
  • Asal usul Ahmadenejad..
    on Nov 4, 2010 in ILUMINATI DAN FREEMASON
    Bangsa Parsi itu ialah anak-anak nabi Ishaq a.s bin Ibrahim a.s. Yahudi tu anak-anak Israel a.s (Nabi Ya'qub) dan adik beradik kepada nabi Yusof a.s. Kira-kiranya orang-orang Parsi ni adalah berasal dari keturunan adik beradik kepada Israel a.s (Ya'q...
1
Blogs
0
Followers
0
Following