sweetzy Profile

Join Date:
2008-12-12

Blogs Owned

Welcome beading lovers! This is a place where you can find a unique and interesting beading design.. to suit your fabulous baju kurung, dresses and a lot more.We also sell and supply beads and open.. class for whoever wants to learn how to bead.

Visit Follow

Other Tags: Jahit Manik, Sequin, Selendang, Kelas jahit manik, Baju Kurung

We provides lower prices for Japan Glass beads (MGB), quality hotfix rhinestone, pearl, sequins and.. brass studs and other latest beads products. J

Visit Follow

Other Tags: sell beads, sell diamond with housing, sell pearl, sell hotfix rhinestone, sell montees

We are online shop selling latest design and stylish, elegant, beautiful woman clothing - dress,.. jubah, kebaya, blouse, veil and dinner dress with reasonable price

Visit Follow

Other Tags: sell dress, jual dress, baju kurung, jual bag, jual tudung

Latest Blog Posts

  • Lokasi baru kedai kami
    on Dec 9, 2016
    Jom datang ke kedai baru kami di Pusat Komersil Parklane di Kelana Jaya ya.Waktu Operasi:10 am - 7 pmTutup pada:Setiap Ahad  (minggu 1 & 3)Setiap Jumaat  (minggu 2 & 4)Contact Ayu - 017-2836592, Zil - 010-2258942...
  • Lokasi baru kedai
    on Dec 7, 2016
    Jom datang ke kedai baru kami di Pusat Komersil Parklane di Kelana Jaya ya.Waktu Operasi:10 am - 7 pmTutup pada:Setiap Ahad  (minggu 1 & 3)Setiap Jumaat  (minggu 2 & 4)Contact Ayu - 017-2836592, Zil - 010-2258942...
  • Tempahan dan kelas dibuka semula!Akhirnya selesai kami berpindah, jenuh sungguh pindah randah ni ya 😥. Maka dengan demikian, kami menerima semula tempahan jahitan manik untuk individu dan pukal 😉. Siapa yang nak belajar jahit manik, cepat2 la bawak mak ke kakak ke ad...
  • Kami buka esok!
    on Dec 4, 2016
    Finally we will open tomorrow 😁. Open: 10 am Our new location:E-G-8 Pusat Komersil Parklane Jalan SS7 / 26, Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya SelangorLandmark:-Shoplot putih kelabu di belakang KJMC.-Berhampiran Paradigm Mall-Kedai di sebelah G...
  • Kami buka esok!
    on Dec 4, 2016
    Finally we will open tomorrow 😁. Open: 10 am Our new location:E-G-8 Pusat Komersil Parklane Jalan SS7 / 26, Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya SelangorLandmark: -Shoplot putih kelabu di belakang KJMC.-Berhampiran Paradigm Mall-Kedai di sebelah...
  • Kelas jahit manik Basic Khamis niKelas jahitan manik untuk basic pada khamis ini, kepada siapa - siapa yang berminat masih boleh join kelas basic.Untuk maklumat lanjut sila layari link --> Kelas jahitan manik Atau contact Ayu - 017 - 2836592 /  Zil - 010 - 2258942...
  • Jahitan sulaman manik pukal dibuka semula!Ingin kan jahitan manik pukal untuk chunky beads, glass beads, sequins, menampal hotfix, menampal lace dan sebagainya, boleh lah buat appointment dengan kami dulu.Harga berdasarkan material, design dan kuantiti. Lebih banyak pcs yang dihantar, akan l...
  • Kelas jahitan manik sudah bermula
    on Jul 19, 2016 in Kelas Jahitan Manik sulaman manik
    Ramai yang menunggu dan bertanyakan kelas jahitan manik kami, Ya kelas sudah bermula! Cikgu Ayu dah boleh start mengajar :)Sesiapa yang berminat boleh lah book date dengan Ayu - 017-2836592 / Zil - 010-2258942Akan datang, kelas berdasarkan pelba...
  • Moved to ground floor
    on Jun 8, 2016
    We have moved to ground floor - lot B-03. Still in the same building:Brothers Mall Wholesalecity USJ 1, Subang Jaya.Our business hour for Ramadhan month:10.30 am - 7.pm everyday.For those who wants beading service please make appointment first:Z...
  • Moved to ground floor
    on Jun 8, 2016
    We have moved to ground floor - lot B-03. Still in the same building:Brothers Mall Wholesalecity USJ 1, Subang Jaya.Our business hour for Ramadhan month:10.30 am - 7.pm everyday.For those who wants beading service please make appointment first:Z...
  • Ostrich Feather
    on May 9, 2016 in ostrich feather
    Bulu Ostrich penyeri baju anda untuk raya ini?RM39 per yard. 10 yard ke atas RM30 ๐Ÿ˜ŠBlack, grey, beige, light beigeInspired by J Lo #debeadscollection #manik #beading#beads #kahwin #sayajualmanik#manikmurah #beadingser...
  • Jahit manik pukalMasih mencari - cari tukang jahit manik untuk pukal?Kami masih lagi menerima tempahan jahitan manik individu atau pukal untuk jahitan manik jenis chunky/dwh beads, patch lace atau flowers etc sahaja. Slot adalah terhad!Untuk fancy2 design n special d...
  • Beaded lace stock clearance!
    on May 6, 2016 in beaded lace stock clearance
    Beaded Lace Stock Clearance!!Limited stocks and color - RM190   ---> RM149 sahaja!Senang x perlu hantar untuk tempahan dah ๐Ÿ˜.Kalau tempah ni biasa lebih RM200 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Set termasuk: ๐Ÿ’“2 keping untuk lengan (~12inch sekepin...
  • Chunky Beads Buy 5 Pek Free 1 Pek*
    on May 3, 2016 in chunky beads
    Hi Beaders!Dah nak dekat puasa dah, pejam celik pejam celik kang sekejap je dah nak raya.Siapa yang berminat nak hiaskan baju raya, baju wedding ke, baju nak g kenduri kahwin ke atau apa jua majlis dengan chunky beads, yang masih hot dipasaran, boleh...
  • Chunky Beads Beli 5 pek free 1 pek*
    on May 3, 2016
    CHUNKY BEADSMemang murah. Beli 5 pek FREE 1 pek lagi.T6 -Tear Drop 6x10mm - RM9 (48pcs)T3 - Tear Drop 8x13mm - RM14 (48pcs)RE3 - Rectangle 6x18mm - RM16 (48pcs)O3 - Oval 8x10mm - RM14 (48pcs)O1 - Oval 10x14mm - RM16 (48pcs)S1 - Square 8x8mm - RM14 (4...
  • Kelas jahit Manik
    on Mar 16, 2016
    Jom join Kelas Jahit Manik De Beads Collection.Boleh dijadikan sebagai hobi @ sumber pendapatan anda.Asas:1- Kelas Jahit Manik Asas - RM150Advance:2- Kelas Jahit Manik Crumble - RM1803- Kelas jahit Manik Shimmering - RM1804- Design & Patch Lace -...
  • Chunky Beads ClassRamai yang minta kami untuk mengadakan kelas chunky beads, senang saja caranya, cari camner nak design, gam and jahit saja :)Nak belajar? Cepat2 datang kedai or whatsapp ayu untuk set masa and hari. Kelas ada setiap hari ya - 10.30 - 8.30. Walk in bo...
  • Jom borong manik dan dapatkan free voucher!
    on Oct 29, 2015
    JOM BORONG MANIK di kedai kami esok sehingga ahad ini!!Disamping promosi buy 5 free 1 untuk barangan tertentu, anda juga boleh mendapatkan voucher2 yang menarik ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š!!โ˜†Pembelian RM100 keatas = RM5 gift voucher atau FREE 1 hour beading tuto...
  • Jom borong manik dan dapatkan free voucher!JOM BORONG MANIK di kedai kami esok sehingga ahad ini!!Disamping promosi buy 5 free 1 untuk barangan tertentu, anda juga boleh mendapatkan voucher2 yang menarik ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š!!โ˜†Pembelian RM100 keatas = RM5 gift voucher atau FREE 1 hour beading tuto...
  • Our Shop!
    on Oct 28, 2015 in harga borong kedai manik
    Kedai kami kini dibuka di tingkat 1, Brother's Mall Wholesale City di USJ. Senang saja nak cari, berdekatan dengan Mydin USJ, di belakang Fresh Boulevard.Nak tempah jahitan manik atau tempahan manik pukal, borong manik, atau ingin belajar manik...
3
Blogs
0
Followers
0
Following