nabilah2908 Profile

nabilah

Join Date:
2010-12-28

My Social profiles

Blogs Owned

story of my daily life and everything that happens around me

Visit Follow

Other Tags: work, vacation, hobby

Latest Blog Posts

  • NEW CHAPTER
    on Mar 26, 2016 in APA KATA HATI luahan hati
    Assalammualaikum..... (^_^)New chapter....ataupun bab baru dalam kehidupan..Actually tidak la baru, get back to normal je..Pengakhiran tahun 2015 dan awalan tahun 2016 bagi I agak mencabar dari semua aspek, baik dari segi mental, fizikal dan paling b...
  • HAPPY BIRTHDAY DD DIDOTT!!
    on Feb 16, 2016 in birthday DD
    Assalammualaikum... (^_^)Birthday model tetap APA KATA HATI hari ni...Bagi yang dah lama ikut blog ni..mesti kenal budak demok ni...model tetap la kata kan...huhu.. Saja letak gambar blur... :-)Happy 14th Birthday my sweet...chubby...demok..bulat &am...
  • TUHAN JAGAKAN LAH DIA
    on Feb 14, 2016 in APA KATA HATI luahan hati
    Allah.....jagakan lah dia...Lindungi lah dia...sayangi lah dia..Murahkanlah rezeki dia...permudahkan lah segala urusan dia...Kurniakan kebahagiaan & kegembiraan yang berpanjangan buat dia..Buangkan lah segala kesedihan, kekecewaan dari hatinya...
  • ANGAN-ANGAN
    on Feb 7, 2016 in APA KATA HATI luahan hati
    Assalammualaikum,Maaf, sesi luahan hati lagi..Jiwa,hati dan perasaan masih belum pulih lagi..Tak mengharapkan akan pulih sepenuhnya...pulih sedikit pun jadi lah..Selagi belum pulih....Nah....ada masa terluang mesti perasaan ini minta dilayan..Terutam...
  • ANDAINYA HATI KU BERSUARA
    on Jan 27, 2016 in APA KATA HATI luahan hati
    Assalammualaikum...Hmm...jatuh tersungkur lagi....Andainya hatiku bersuara, Pastinya ia akan berkata, Cukuplah sayang aku tidak berdaya, Mengharungi segala sengsara.Sekali lagi kecundang....Angan-angan hanya tinggal angan-angan...Sakit...
  • PENANGAN QU PUTEH
    on Jan 22, 2016 in bayam merah kafa pink qu puteh
    Assalammualaikum.... (^_^)Qu Puteh memang dah tak asing lagi disebut mahupun didengar sekarang ni kan? panas betul cerita pasal Qu Puteh denagn pasukan bola sepak Kelantan ni kan?...huhuSampai my dad pun terkena tempiasnya.My Dad guna Qu Puteh ke??Ha...
  • SELAMAT TAHUN BARU 2016
    on Jan 15, 2016 in new year
    Assalammualaikum... (^_^)Dah terlambat ke nak ucap Selamat Tahun Baru 2016?Baru setengah bulan 1..okey la tu kan? hehehe...So..what's up??Takde apa yang baru pun..zafiranabilah tahun 2015 tetap sama tuk tahun 2016 ni..Azam tahun baru...? Takde....jal...
  • HAPPY 7 YEARS
    on Nov 11, 2015 in anniversary APA KATA HATI
    Assalammualaikum.... (^_^)Eh....APA KATA HATI dah tujuh tahun lah...huhu....dah darjah satu... (^_^)Kejap nye masa berlalu, dah tujuh tahun eh I dalam dunia blog ni....huhu...Harapan? Perancangan pada masa hadapan...?I nak jadikan blog ni personal..l...
  • KEMPUNAN
    on Oct 20, 2015 in lemak labu
    Assalamualaikum..... (^_^)Lama tak update kan...?Last entri...phewww....boleh tahan..ramai gak viewer nya...Semua tak sabar eh...huhu..macam mana I sedang bersabar...you all pun macam tu juga la... ;)Ok..berbalik pada tajuk entri kali ini..Kempunan a...
  • BILA BERBICARA PERIHAL JODOH DAN KAHWINAssalammualaikum.... (^_^)Suatu masa dulu....bila umur dah masuk 25 tahun....Mula la asik fikir pasal jodoh...Bila umur mula meningkat....hati mula resah bilamana jodoh masih belum tiba...Tapi bila tiba di peringkat ini...I seperti dah tak kisah sang...
  • RENEW LESEN MEMANDU
    on Sep 14, 2015 in lesen memandu
    Assalammualaikum.... (^_^)Semalam..baru I berkesempatan tuk renew lesen memandu I...huhu...Tak senonoh tul perangai I ni kan...?Bukan I taknak renew awal-awal....tak berkesempatan...Kelmarin pergi UTC...ingat boleh la renew..sekali JPJ tutup awal la...
  • HAPPY BIRTHDAY ME - PART 2
    on Sep 8, 2015 in birthday
    Assalammualaikum....Pada entri sebelum ni...I cerita yang I sambut birthday di hospital je kan? Ni sambungannya....sesuatu yang tak dijangkakan...huhu....Pada hari itu..family sebelah Ibu datang ziarah..Lepas tu apa jadi...?They surprised me wit...
  • HAPPY BIRTHDAY ME
    on Aug 31, 2015
    Assalammualaikum... (^_^)Selamat Hari Tua Zafira Nabilah....!!Erm...xnk minta apa2 sangat...cuma moga Allah diberikan kesihatan yang baik untuk terus kuat lalui hari2 yang mendatang...Moga Allah murahkan rezeki...Moga tahun ni...tahun yang lebih baik...
  • IBU
    on Aug 27, 2015 in ibu
    Assalammualaikum.....Kami diuji lagi..... Allah...Allah...Allah.....Kesian Ibu..... Allah uji tanda Allah sayang kan? (^_^)VBila sendiri....air mata ni mengalir sendiri teringatkan Ibu...macam-macam dugaan..Ibu terus kuat harungi segala ujian ya...
  • MY BABIES
    on Aug 21, 2015 in fish lover
    Assalammualaikum.... (^_^)Entry sebelum ni dah janji nak cerita pasal ikan kat rumah kan..?Ha..ni nak mengotakan janji lah ni...jom layan gambar..Maaf lah kualiti gambar tak berapa umph!Presenting........Ada dua ekor gold fish without tail... (yang n...
  • PENAWAR STRESS DI TEMPAT KERJA
    on Aug 18, 2015 in fish lover WORK
    Assalammualaikum..... (^_^)Kat office dah ada ikan... (^_^)I yang suggest nak bela ikan...Encik Boss approved.....lagi pun memang ada akuarium kosong dalam store..dari dok jadi tukun..tempat pengumpulan habuk..baik la di isi dengan ikan yer tak..?&nb...
  • CERITA RAYA 2015
    on Aug 5, 2015 in aidilfitri 2015
    Assalammualaikum.... (^_^)Haih...dah nak habis raya dah kan...baru terhegeh-hegeh nak cerita pasal raya....Ok lah....takde cerita best mana pun...dah tua-tua ni (tua sangat lah pulak rasanya...huhu) feel raya tu makin kurang lak....entah...Meh I shar...
  • SALAM AIDILFIRTI 2015
    on Jul 16, 2015
    Dikesempatan ni...I nak menyelit-nyelit untuk ucapkan....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua pembaca APA KATA HATI (^_^)...
  • ANDAI ITU TAKDIRNYA
    on Jun 24, 2015 in APA KATA HATI
    Assalammualaikum... (^_^)sorry tak tahu nak bagi picture credit pada siapa....Amin... (^_^)Saja nak share kat sini...masih terlalu awal yang benarnya...Mohon doa kawan-kawan semua juga...terima kasih... (^_^)If ada..ada lah nanti yupp... (^_^)V...
  • WELCOME RAMADAN 2015
    on Jun 17, 2015 in Diary Ramadhan
    Assalammualaikum...Alhamdulillah...bertemu lagi kita dengan Ramadan untuk tahun ini...So...dikesempatan ini..ingin I ucapkan...Selamat Menjalani Ibadah Puasa tuk semua... :) :) And...selamat berterawih malam ni....super excited..! sure penuh ses...
1
Blogs
0
Followers
0
Following