evolution84 Profile

mohd sabri

Join Date:
2011-01-15

Blogs Owned

1 - sahabat

jalinan ikatan sesama insan

Visit Follow

Other Tags: income, sahabat

Latest Blog Posts

  • PERBEZAAN USAHA DENGAN TAWAKAL
    on May 3, 2011 in Tawakal Usaha
    Tahukah kita apa perbezaan usaha dengan tawakal. Usaha ialah kita menggerakkan daya upaya untuk mendapatkan sesuatu sehabis mungkin, manakala tawakal adalah kita berserah sepenuhnya kepada Allah SWT. setelah kita berusaha sebaikmungkin dan tawakal at...
  • SAHABAT KEMBALI MENGEGARKAN DUNIA BLOGGERSahabat akan memulakan kembali minat menulis ini dengan terus menulis apa sahaja yang terfikir dan apa sahaja yang relevan dan boleh dibincangkan bersama-sama demi kebaikan semua. Jadi sokonglah blog sahabat dan sahabat akan terus menyokong semua rak...
  • BERIKAN KU KEKUATAN
    on May 1, 2011
    Ya Allah anugerahkan hambaMu ini segala kekuatan yang ada. Hamba Mu ini tidak terdaya lagi menanggung bebanan yang maha berat menimpa ku ini. Ya Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang ampunkan segala dosa-dosa hambaMu. Ya Allah keperitan dan pe...
  • Free Review Follower ke 500 oleh blog SAHABAT
    on Mar 24, 2011 in Blogger
    Salam sejahtera semua, seperti yang dijanjikan follower ke 500 akan mendapat review dari blog sahabat. Jadi blogger yang bertuah kali ini ialah saudara Khairul pemilik blog bernama "Gilamodified" wow nama blog pun dah hebat hehe. Dari tinjauan dan pe...
  • Masa yang terhad
    on Feb 24, 2011 in masa
    Hari ini sahabat nak kongsi tentang masa, iaitu masa yang dulu boleh dikata untuk berblog sangat banyak kini telah menjadi sangat terhad, ini semua kerana demi tugasan yang perlu diutamakan, akhir-akhir ini banyak tugasan yang datang tiba-tiba yang m...
  • NUFFNANG
    on Feb 23, 2011 in Nuffnang
    Salam, apa khabar semua, hari ini sahabat ingin review tentang Nuffnang. Wah hebat tajuk kan. Nuffang adalah syarikat penyedia "blog advertising community" atau dalam bahasa Melayu penyedia iklan bagi blogger-blogger di Malaysia, Singapura dan indone...
  • Newbie blogger's
    on Feb 18, 2011 in Blogger Nuffnang
    Newbie atau blogger baru itulah yang sahabat-sahabat blogger nantikan, dengan ini makin bertambah kaki blogger di alam maya ini. Malam ini sahabat nak review blog seorang rakan sahabat yang mula berjinak-jinak dengan blog. Blog beliau dinamakan "Aku...
  • Review Blog
    on Feb 15, 2011 in hotel
    Salam hari ini nak review satu blog yang ingin kongsi tentang tempat-tempat menarik yang sesuai untuk kita semua yang merancang ingin bercuti dan honeymoon. Hari ini sahabat review satu blog tentang Hotel review. Sahabat harap anda semua boleh lah je...
  • FeedyCash
    on Feb 12, 2011 in Neobux PTC Onbux Income
    JOIN THIS YOU NOT BELIEVE BEFORE YOU JOIN THEN AFTER YOU BE MEMBER WOWW...
  • My income at ptc
    on Feb 10, 2011 in increase Neobux PTC Onbux Income
    come together change a time to money just 30 second for 1 click advertisementhttp://mytruemakemoney.blogspot.com/...
  • INSYAALAH VERSI BAHASA MELAYU
    on Feb 2, 2011 in maher zain
    Maher Zain yang cukup terkenal dengan lagu-lagu nasyid yang unik kini tampil dengan versi Bahasa MelayuLAYANZAAZZZZ...
  • INSYAALLAH VERSI BAHASA MELAYU
    on Feb 2, 2011 in maher zain
    Maher Zain yang cukup terkenal dengan lagu-lagu nasyid yang unik kini tampil dengan versi Bahasa MelayuLAYANZAAZZZZ...
  • Berbaloi-baloi...
    on Jan 28, 2011 in Neobux PTC Nuffnang Onbux Income
    wah berbaloi-baloi join PTC tak sia-sia. Boleh jadi pendapatan sampingan. Dengan pengalaman setahun mengkaji dan menelilti maka ini hasilnya. Program Paid To Click atau PTC adalah program klik iklan dapat duit. Tapi anda kena daftar paypal atau Alert...
  • Aku Terdampar Sepi
    on Jan 26, 2011 in sahabat Nuffnang
    Aku terdampar sepiDi pantai lesuBersama mentari kelamMenghilangkan kerlipan pepasir putihYang rindukan sinaran mentari pagiNamun kemarau di taman hati terus melanda Rindu hati terhakis bersama desiran ombakMenghanyutkan diriku ke dasar lautanTenggela...
  • Antara Cinta dan Persahabatan
    on Jan 26, 2011 in sahabat
    Antara cinta dan persahabatanAndainya ku diberikan pilihan untuk memilih diantara kedua-duanya Akan ku pilih kedua-duanyaKerana bagiku ia sama bererti dan bernilai dalam hidupkuCinta Suatu ungkapan yang belum pasti akan keindahannya Kerana disebalik...
  • DI MANA DAN KE MANA ANDA
    on Jan 23, 2011 in sahabat
    Jika nak jadi bunga,          Jadilah bunga yang harum,Jika nak jadi batu,          Jadilah batu permataJika nak jadi burung,      ...
  • !!!MAKE MONEY WITH UCASHBOX!!!
    on Jan 21, 2011 in make money Income
    LOOK AND SEE VIDEO FOR PROOFHOW TO JOIN THIS???1. YOU MUST BE HAVE ALERTPAY ACCOUNT. DO'NOT HAVE REGISTER HERE FREE 100%2. AFTER REGISTER LINK YOUR ALERTPAY WITH CREDIT CARD OR DEBIT CARD FOR ACTIVE MEMBER AT UCASHBOX.3. FOR BE MEMBER AT UCASHBOX REG...
  • CINTA AGUNG
    on Jan 19, 2011 in Cinta
    Garapan ini diharapkan memberi sesuatu yang bermakna kepada pedagang yang mencari Cinta Agung. Cinta Agung sememangnya senang dicari tetapi sukar dimiliki. Sebagai Khalifah di muka bumi Allah, kita perlu sedar peranan kita sebagai pencari, pembela da...
  • NILAI SEBUAH PERSAHABATAN
    on Jan 18, 2011 in kawan sahabat
    Sahabatku Engkau bijak fahami isi hatikuEngkau pimpinku ke arah kebenaranTiap degupan jantungku Bagaikan kau turut rasaiNamamu bergelar sahabatNasihatmu dijadikan pegangan Liku-liku kehidupan kita lalui bersamaSahabatkukaulah penemankaulah penawar du...
  • SANTAI PAGI
    on Jan 9, 2011 in Guru Pelajar
    ...
1
Blogs
0
Followers
0
Following