Cucu_Umie Profile

Join Date:
2011-06-27

Blogs Owned

seorang budak math tapi kadang-kadang kira pon menggunakan kalkulator.

Visit Follow

Other Tags: isu semasa, tutorial, pedoman bersama, masyarakat

Latest Blog Posts

  • hadiah utama buat pengomen tegar BLOG AZRIN RAHIM
    on Jul 2, 2011 in hadiah buat sahabat
    السلام عليكمalhamdulilah kerja-kerja ayie untuk kenduri malam nie sudah hampir selesai. kehkeh actually tak selesai mane pon sebb ayie kena tolong masak sekarang nie tapi rest kejap. biarlah makcik-makcik ayie yang masak kt dapur. ayie sam...
  • tutorial: buat border melengkung part 1السلام عليكمalhamdulilah ayie dapat lagi nak coretkan sesuatu and lah nie ayie dah kire yakinlah nak buat tutorial untuk korang. no entry copy paste tutorial orang lain yer. ini alhamdulilah ayie try bljo sendiri bace-bace coding. kate ora...
  • kueh itu ad mase kenduri ??
    on Jul 2, 2011 in aku kenduri kampung kuih koci
    السلام عليكمmasyuk juga kenduri dekat kampung nie. sudah lama balik kg tapi baru 3@ 4 kali pergi rumah orang yg buat kenduri? kenapakah begitu sebabnyer ayie malas nak pergi. kahkah tapi dekat rumah nenek sendir takkan malas kot nak pergi...
  • kesulitan yang amat dikesali
    on Jul 1, 2011 in aku
    السلام عليكمsorry you all hari ni satu hari ayie tidak update apa-apa untuk perkongsian bersama. hukhuk busylah katekan. daripada subh sampai lah ke petang busy dok cari barang-barang untuk kenduri esok and nie pon baru sempat nak bukak la...
  • indahnya bila sahabat berpuas hati
    on Jun 30, 2011 in renovate blog
    السلام عليكمalhamdulilah ayie dapat menyelesaikan satu tugasan daripada seorang sahbat and then dia berpuas hati dengan apa yang telah ayie lakukan. hehe ayie lakukan hanyalah yang simple-simple shje sebb ayie bukan pandai sgt bermain deng...
  • islam pasti akan mengalahkan yahudi
    on Jun 30, 2011 in peringatan pedoman bersama
    السلام عليكمhujan oh hujan. hari-hari dekat johor nie alhamdulilah hujan lah dan dapat juga merasa nikmat Allah yang tidak terkata nie. before this, ramai yang mengeluh bahawa asik rase bahang kepansan sahaja sehinggan nak tido pon tidak s...
  • tidak hina orang yang merendah diri
    on Jun 29, 2011 in perkongsian pedoman bersama agama
    السلام عليكمjauh disudut hati inigin sekali melihat ketenangan tetapi masa sentiase mencemburui diriku sehinggakan aku tidak dapat untuk merasa hembusan angin pantai. apa yang aku perolehi hanya debu kotoran lalu lalang sehari manusia. bil...
  • twins: ad baby lagi lah l BOLA SEPAKالسلام عليكمtwins demam pulak sekarang nie maybe sebb hujan musim hujan dekat johor kot. tu yang twins dah mula demam dah. nasib baik pagi tadi dah bawak pergi klinik. ayah and umi yang pergi hantar and carikan ubat. kalao tak kurang juga...
  • wajah pemilik hati azrin rahim
    on Jun 29, 2011 in abbie dan umi aku
    السلام عليكمwah tajuk lagi nak gempakkan. by the way saje jer nak bagitahu korangkan sapelah pemilik hati mohd azrin nie. kahkah apcal orang paggil ayie ea, nie nak cerita nie. mase dekat sekolah dulu adlah seorang mamat nie panggil ayie.
  • kotak bulat promote blog
    on Jun 28, 2011 in segmen
    السلام عليكمsudah mahu pukul 11.59 malam kan. so, ayie nak tutup entry ayie dengan join segmen nie. kehkeh korang nak join tak. kalau nak join just pergi shje delat lnk bawah nie yer. lagipon dah nak tarikh tutup nie. harap-harap sempatlah...
  • betolkah perangai lelaki berubah selepas nikah?السلام عليكمteringt pula mase dekat asrama dulu-dulu. kenapa dengan asrama ea? mestilah asrama sebb ayie sekolah lelaki shje. kalau kiteorang gosip pon mesti ad kaitannyer dengan perempuan. kahkah kecian perempuan asik kne tempiasnyer shje...
  • 10 pantai tercantik di Asiaالسلام عليكمdisebabkan ayie sukakan akan keindahan pantai. tadi pergilah dok search apa-apa yang best dekat gogole pasal pantai. tapi terjumpa pula pantai-pantai yang tercantik sekitar asia nie. rasenyer macam nak pergi shje satu-satu pant...
  • twins: kaki kena kaca !!
    on Jun 27, 2011 in twins
    السلام عليكمapa kes entah dengan blog ayie nie. asik nak berubah-ubah shjekah? kahkah nak tye korang nie, mane yang paling mantap ea ayie punye templete yang sekarang atau templete yang sebelum ini? kahkah bagi comment please. nak kutuk ya...
  • salah ea kalo ckap ENCIK dah tua!!
    on Jun 26, 2011 in tua vs muda pandangan
    السلام عليكمargghhhhhhh..apa yang ayie menjeritkan petang-petang macam gini. kemane kehilangan ayie ea seharian. ad tak korang cari ayie. kahkah merapu shje ayie niekan. semalam dan hari nie. hari bersama keluarga. pergi mane ea? semalam t...
  • kenapa orang melayu "TAKUT"
    on Jun 24, 2011 in santai
    السلام عليكمmasih lagi kebusyan yang melanda ayie buat dua tiga hari ni. harap-harap shbat semua tidak marah. aishhh, broadband dekat rumah bt masalah pulak. lepas nie apa plak ea? dugaan oh dugaan. macam nak beralih shje daripada maxis br...
  • pelik ker kursus nikah per sorang-sorang ?
    on Jun 24, 2011 in kursus nikah. pedoman bersama
    السلام عليكمpagi-pagi pulakan ayie on9 hari niekan. hehe alhamdulilah semua masalah dah selesai. lagipon pagi ni ayie akan teman umi and nenek untuk cari barang-barabg keperluan untuk megadakan kenduri arwah disamping nak sambut puasa. ken...
  • RM 500 free | amalan-amalan dalam mencari rezeki
    on Jun 24, 2011 in pedoman bersama
    السلام عليكمalhamdulilah ayie ad mase nie nak tulis shjelah apa-apa yang patot untuk dikongsikan bersama dengan kalian semua. lagipon petang mcm ginikan sesuai untuk bersama-sama dengan family. lagipon besok hari liburan bersama keluarga k...
  • twins: nyamuk lah along !
    on Jun 23, 2011 in twins
    اسلام عليكمyes dapat jalan-jalankan diri lagi disamping dapat lagi nak mengupdate apa-apa yang patot dekat blog nie. haha blom lagi ayie nak merepek kan. timelah nak merepek. malam nie nak cerita pasal twins. kehkeh sebb apa sebb diorng dok...
  • biasiswa yang menjana masa depanku. incya-Alllah
    on Jun 23, 2011 in santai
    assalamualikummaaf dipinta yer daripada ayie buat shbat semuaa. sekarang ayie tidak dapat nak menjenguk shbat semua disebabkan kena menguruskan biasiswa yang akan menaja pembelajran ayie lagi 3tahun. incya-Allah kalo ad rezeki petang ini ayie akan pe...
  • perlu ker nak drand-grand bersanding nie?
    on Jun 22, 2011 in santai
    اسلام عليكمjumap lagi pagi ini dengan cerita lain plak. arghhhhhhhhh semalam ayie tido awl lol tidak thau kenapa entah mata nie nak lelap shje. lepas isyak terus tido. lagipon my brother use my lappy untuk selesaikan kertas lapangan dia dek...
1
Blogs
0
Followers
0
Following