Follow

personal life + e-novel

Owner: nurulfzz

Listed in: Personal

Language: Indonesian

Tags: e-novel, personal life

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
33
Page Views this Month:
46
Total Unique Visitors:
5,977
Total Page Views:
9,824
Total Hits Out:
59
Traffic Chart

Latest Blog Posts for nurulfzz

  • on Nov 17, 2016
    Trip ke Jogjakarta --- > Bandung ---> Jakarta  2016Part 1 - JogjakartaSebelum aku lupa tentang banyak info2 lebih baik aku update dan letak dekat blog yang dah lama bersawang nie. Trip sebelum nie pun aku dah banyak lupa (fa...
  • cerpen baru
    on Oct 10, 2016
    Amira pandang jam dekat tangan."Ha,lagi 5 minit pukul 9?Matilah!Dari tadi barisan panjang macam tak bergerak.Satu tren yangdatang,2 orang jer yang dapat masuk.Amira dapat dengar suara2 yangmengeluh.Semua orang macam dialah,mengejar masa untuk sampai...
  • on Sep 5, 2013
    Pandang langit,termenung sendiriKadang-kadang tertanya,Kenapa mesti begini.Kenapa ada sepiAku bukan pengecut persis si tikus putihCuma x sanggup menahan pedihHati kadang kuat,kadang berpura kuatDugaan datang silih bergantiBerfikir rasa macam nak mati...
  • on Aug 15, 2013
    day six : 10 items you can’t live withoutDuwet-of course ler kan.tapi ingat yer,duwet bukan segala2 nya ;)handphone-whatssap,wechat,instagram..bla bla bla..bukan utk call sgt pon.kadang2 rasa macam xde life pon ade jugak.haha powerbank- haha u...
  • on Jul 30, 2011
    tau tak,benda yang paling buat aku sedih sekarang adalah bile tengok mak dan ayah aku ade masalah dan tak banyak yang aku mampu buat untuk tolong diorang.selama ni hidup kami tenang,tak senang sangat dan tak susah sangat.ayah aku akan sedaya upaya me...
  • day five : 10 wishes
    on Jul 2, 2011
    ni wishes aku.harap2 tercapai lah =)pegi bercuti kat mana-mana sebelum akhir taun nihbeli smart phonebeli camera sony TX10 or TX9bukak bisnes felt craft secara seriushidup lebih tenangjadi 46 kg balik.kawen before 26 taundapat bunga dari someone.hakh...
  • day four : 10 things you want to say to one person
    on Jul 2, 2011
    yang ni ak nak skip dulu =)...
  • day three : 10 things you hate
    on Jul 1, 2011
    bile xde duit orang yang suka membesar2kan diri dan orang yang selalu rase die je yg betul,orang lain sume x penah betultunggu orang.hehe.padahal ade je buat orang lain kena menunggurasa bersalah.kalau buat salah,mesti rasa x sedap hati sampai asyik...
  • day two : 10 things you love
    on Jun 30, 2011
    day two : 10 things you love-Parents aku & Kawan2(eh ni people kn?)-KFC-Kereta -Benda2 comel-shopping-Novel -Beach-Fb + Blog + YM-Cuti-Chocolate...
  • day one : 10 things about you
    on Jun 30, 2011
    day one : 10 things about you1.nama nurulfzz ni aku guna kt semua social network dan kat mane2 yang memerlukan username dari lepas abes spm lg.maksud fzz tuh?biarla rahsia =P2.Nama sebenar aku,Norulhuda Binti Baharudin.ade yang panggil nurul,huda,alo...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close