Follow

seorang budak math tapi kadang-kadang kira pon menggunakan kalkulator.

Owner: Cucu_Umie

Listed in: Academics

Language: Malay

Tags: isu semasa, tutorial, pedoman bersama, masyarakat

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1
Total Page Views:
3
Total Hits Out:
58
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Blog Azrin Rahim

  • hadiah utama buat pengomen tegar BLOG AZRIN RAHIM
    on Jul 2, 2011 in hadiah buat sahabat
    السلام عليكمalhamdulilah kerja-kerja ayie untuk kenduri malam nie sudah hampir selesai. kehkeh actually tak selesai mane pon sebb ayie kena tolong masak sekarang nie tapi rest kejap. biarlah makcik-makcik ayie yang masak kt dapur. ayie sam...
  • tutorial: buat border melengkung part 1السلام عليكمalhamdulilah ayie dapat lagi nak coretkan sesuatu and lah nie ayie dah kire yakinlah nak buat tutorial untuk korang. no entry copy paste tutorial orang lain yer. ini alhamdulilah ayie try bljo sendiri bace-bace coding. kate ora...
  • kueh itu ad mase kenduri ??
    on Jul 2, 2011 in aku kenduri kampung kuih koci
    السلام عليكمmasyuk juga kenduri dekat kampung nie. sudah lama balik kg tapi baru 3@ 4 kali pergi rumah orang yg buat kenduri? kenapakah begitu sebabnyer ayie malas nak pergi. kahkah tapi dekat rumah nenek sendir takkan malas kot nak pergi...
  • kesulitan yang amat dikesali
    on Jul 1, 2011 in aku
    السلام عليكمsorry you all hari ni satu hari ayie tidak update apa-apa untuk perkongsian bersama. hukhuk busylah katekan. daripada subh sampai lah ke petang busy dok cari barang-barang untuk kenduri esok and nie pon baru sempat nak bukak la...
  • indahnya bila sahabat berpuas hati
    on Jun 30, 2011 in renovate blog
    السلام عليكمalhamdulilah ayie dapat menyelesaikan satu tugasan daripada seorang sahbat and then dia berpuas hati dengan apa yang telah ayie lakukan. hehe ayie lakukan hanyalah yang simple-simple shje sebb ayie bukan pandai sgt bermain deng...
  • islam pasti akan mengalahkan yahudi
    on Jun 30, 2011 in peringatan pedoman bersama
    السلام عليكمhujan oh hujan. hari-hari dekat johor nie alhamdulilah hujan lah dan dapat juga merasa nikmat Allah yang tidak terkata nie. before this, ramai yang mengeluh bahawa asik rase bahang kepansan sahaja sehinggan nak tido pon tidak s...
  • tidak hina orang yang merendah diri
    on Jun 29, 2011 in perkongsian pedoman bersama agama
    السلام عليكمjauh disudut hati inigin sekali melihat ketenangan tetapi masa sentiase mencemburui diriku sehinggakan aku tidak dapat untuk merasa hembusan angin pantai. apa yang aku perolehi hanya debu kotoran lalu lalang sehari manusia. bil...
  • twins: ad baby lagi lah l BOLA SEPAKالسلام عليكمtwins demam pulak sekarang nie maybe sebb hujan musim hujan dekat johor kot. tu yang twins dah mula demam dah. nasib baik pagi tadi dah bawak pergi klinik. ayah and umi yang pergi hantar and carikan ubat. kalao tak kurang juga...
  • wajah pemilik hati azrin rahim
    on Jun 29, 2011 in abbie dan umi aku
    السلام عليكمwah tajuk lagi nak gempakkan. by the way saje jer nak bagitahu korangkan sapelah pemilik hati mohd azrin nie. kahkah apcal orang paggil ayie ea, nie nak cerita nie. mase dekat sekolah dulu adlah seorang mamat nie panggil ayie.
  • kotak bulat promote blog
    on Jun 28, 2011 in segmen
    السلام عليكمsudah mahu pukul 11.59 malam kan. so, ayie nak tutup entry ayie dengan join segmen nie. kehkeh korang nak join tak. kalau nak join just pergi shje delat lnk bawah nie yer. lagipon dah nak tarikh tutup nie. harap-harap sempatlah...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close