Follow

seorang yang suka benda yang pelik ,suka melihat perempuan berbaju kurung ,seorang yang sangat simple dan terbuka .Tak lekang dengan kesalahan typo

Owner: Imamuddin_Bin_Idrus

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: funny, doodles, funny articles, music, parody

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
1
Page Views Today:
1
Unique Visitors this Week:
3
Page Views this Week:
3
Unique Visitors this Month:
26
Page Views this Month:
28
Total Unique Visitors:
21,973
Total Page Views:
30,853
Total Hits Out:
92
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Jambancomel

  • NIKE BAG TO STYLE AT THE GYM
    on Aug 19, 2015
    Assalamualaikum and greetings to all, First of all, "Selamat Hari Raya" to all of you !. Maaf Zahir dan Batin to all blogger friends and also enemies (*i dont think i have one haha")After a long pause and has been a long time i am not updat...
  • When the German starts to shine
    on Jun 24, 2014
    Hello There and assalamualikum,To all of you that still using blog or still as blogger or still reading my blog, or to whom accidentally click my blog's link.i dont my if you do so anyway.lets take a deep breath. After all, hustle and bustle in my li...
  • Dream project.
    on Nov 1, 2013
    i don't know how i put this, herm.. lets begin with bismillahirahmanirahim, what ever i do , hopefully in bless of Allah, insyallah. Salam to All, Likewise, everytime i make an update in blog, after a long time, i will write like this, "its been lo...
  • Salam ramadhan
    on Jul 16, 2013 in ramadhan
    Salam ramadhan buat semua, Harap-harap ramadhan kali ini memberi penuh makna kepada kita semua juga.Gunakanlah ramadhan kali ini dengan sebaiknya, lakukan lebih banyak amal ibadat, baca quran dan sebagainya, juga nasihat pada diri sendiri jugak "Peop...
  • #unitengua: TRIBUTE TO P RAMLEE
    on Jun 29, 2013
    Salam Satu Jamban, Setelah sekian lama tak update, hari ini aku update jugak. Sebenarnya aku rindu nak berblog balik, cuma mungkin terlampau sibuk dan terlampau malas agaknya. Ya, kehidupan pelajar penggal akhir sebenarnya sangat sibuk, mulai dari se...
  • update
    on Apr 23, 2013
    dear all, this blog will be updated soon enough, after it's lazy owner, found a good way to update his blog, in mean time, Selamat Mengundi this is my first time mengundi, can't wait. in b4, what is Gwiyomi Again? like really?
  • lagu cover
    on Dec 1, 2012
    i really like this song ,simple yet catchy ,so i decided to learn this song ,even the lyric is not really according to the original,my apology for that ,keep calm ,and listing ,i still practising :).
  • insomnia
    on Nov 21, 2012
    Aku ada satu masalah dalam hidup aku ,benda ni jarang berlaku sebenarnya .Insomnia,satu penyakit buat pesakit dia tak tido malam.Fyi ,aku tak tau la macam mana benda ni bleh berlaku,namun bagi aku pula kisahnya,selalunya jadi masa aku kat sekolah dul...
  • Trip: Taman Negara
    on Oct 9, 2012
    Assalamualaikum dan salam sejahtera,anda semua apa kabar sihat atau tidak?,kalau tak sihat sila makan ubat mahupun pegi ke klinik ,kalau yang sihat, bersyukurlah atas anda di kurniakan kesihatan yang sihat,wallaahh.. Setelah sekian lama aku ta...
  • promo: Live HDR editing and HDR photography seminar.
    on Sep 25, 2012
          Merujuk kepada tajuk dia atas ,dengan kesempatan ini aku ingin mengajak semua orang tak kira bangsa ,agama pangkat darjat harta bagai ,jikalau anda sangat berminat tentang HDR iaitu High Dynamic Range ,yang menggunakan teknik...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close