Follow

Personal blog. Have many tutorials, freebies, tips and goodies. Many article too ^^

Owner: Clara_Rella

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: populer, cikgu wan, tutorial, freebies, blogspot

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
3,863
Total Page Views:
9,438
Total Hits Out:
44
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Belog Clara Rella

  • Praktikal CEMACS | USMبسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! Hollaaa ! Idk why but I really miss my blog... so anyway just gonna post a real quick post - I mean like short post? Oh well decide it yourself. Sebelum masuk uni bulan 9 hari tu kitorang...
  • Wonder Wilderfarm dan Rumah Anak-anak Yatim dan Miskin Nur Kasih | RKMبسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and holaaa ! This is our group project ! *The title* - RKM project to be exact - Group 14. Kitorang pergi hari Sabtu till Ahad (11/4/2015 - 12/4/2015) Kitorang turun awal pagi pergi amek b...
  • And I'm Back Again !
    on Mar 30, 2015 in diary life private
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! Haaaa rindunye nak menaip kat blog nieeehhh seriouslyyy ! Anyway first of all nak cakap pasal awat aku privatekan blog aku ni dulu. So the reason is : Just because... Okay actually hari...
  • Zaman Matrik | Part 1
    on Jun 23, 2014 in KMJ life Matrik private
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and selamat malam ! hahhaha So memalam nie tetibe datang mood nak tengok balik gegambar2 matrik time dedulu *padahal akhir bulan 4 baru je habis wahahhaha* Ape2 pun aku pun mengikutlah gera...
  • And Finally !
    on May 16, 2014 in KMJ life
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum all! Akhirnya ada jugak semangat nak menaip even if sikit pung. Actually tengah seronok rehat2 kat rumah dan agak malas nak bukak internet kecuali nak main game and tengok anime. *dushh* S...
  • Just Typing About Things
    on Dec 27, 2013 in KMJ life others
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and heyyy So result pspm 1 dah dapat and yeahh alhamdullilah for the result. Seriously bersyukur sangat and yeahh happy too even tak dapat 4flat.. well it's okay... As long as I'm happy wit...
  • Just Typing About Things | Kolej Matrikulasi Johor
    on Dec 27, 2013 in KMJ life others
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and heyyy So result pspm 1 dah dapat and yeahh alhamdullilah for the result. Seriously bersyukur sangat and yeahh happy too even tak dapat 4flat.. well it's okay... As long as I'm happy wit...
  • Kolej Matrikulasi Johor | Mari Kita Ber-Jrobik ! yeahhh!!
    on Sep 13, 2013 in Jrobik KMJ KMNS KMS life Matrik pertandingan
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and heyyy uoalls! So, this is my second entry pasal Kolej Matrikulasi Johor (KMJ) a.k.a Johor Matriculation College (JMC). So, dekat sini memang best like always cuma tulah adalah tension s...
  • Kolej Matrikulasi Johor | Life
    on Aug 2, 2013 in KMJ life Matrik
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! So last time update masa bulan 3 and now dah bulan 8. Gosh. Lama kowt. Seriously. Rindu nak menaip tapi busy dah huhu.. Okay, alhamdullilah aku dapat masuk Kolej Matrikulasi Johor. Yeah.
  • Anugerah + Friends | Life (pictures)
    on Mar 31, 2013 in diary life Matrik picture school
    بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and heyy ! Okay.. Hari ni ada Mesyuarat Agung PIBG and disamakan sekali dengan Hari Anugerah.. kowt kat sekolah. Start pukul 2 petang. Wow selamat. Malas nak pergi kalau pagi2 * still malas...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close