Follow

Budak Nakal Blogspot merupakan sebuah blog tutorial.Di sini juga ada menyediakan perkhidmatan tempahan design

Owner: Kozumi_Ro

Listed in: Web Design

Language: English

Tags: Blogger Tutorial, Tips Blogger, Widget Blogger, Service Design, Template Cute

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
277,228
Total Page Views:
500,077
Total Hits Out:
440
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Budak Nakal Blogspot

  • Cuti Umum 2016 Malaysia
    on Nov 17, 2015
    Senarai berikut adalah cuti umum (hari kelepasan am) di malaysia untuk tahun 2016. Semoga dapat memberi panduan untuk anda semua.Kalendar Cuti Umum 2016 MalaysiaJadual Hari Kelepasan Am 2016 (Persekutuan Dan Negeri) TarikhHariCuti UmumNegeri1 JanJuma...
  • Cepat betul gaji "Check Out"
    on Sep 3, 2015
    Cepat betul gaji "Check Out" Banyak job aku dah lepaskan, fokus pada satu kerja...Lau camtu aku dapat lebih baik aku keje kilang biskut cap Hup Seng...  Huhu...artikel luahan perasaan pulak kali ini pasal gaji. Inilah yang dihadapi oleh kozumi b...
  • Kereta Kesayanganku
    on Aug 25, 2015
    Salam semua, uhuk..uhuk...berabuk dah blog ini, kesian. Tuan empunya buzy memanjang sampai tak jaga blog ini. Maklumlah baru lepas mendirikan rumah tangga :D. Hari ini tak ada apa-apa cerita yang ingin di kongsikan cuma nak kongsikan gambar kereta ke...
  • Pertandingan Mewarna - Kelembai BandAssalammualaikum dan salam sejahtera semua, Alhamdulillah semalam kozumi dapat kabar berita terbaik dari satu kumpulan band yang makin meningkat naik ketika ini. Band yang kozumi maksudkan ialah dari Kelembai Band. Kozumi pasti anda semua mengenali b...
  • Wajah Baru Budak Nakal Blogspot 2015Assalammualaikum dan salam sejahtera sahabat-sahabat blogger sekalian, alhamdulillah, hari ini telahpun dapat menyiapkan perubahan pada template blog budak nakal ini. Agak lama juga kozumi tidak sentuh bahagian-bahagian script blogspot ini. Syukur se...
  • Misi Tukar Gula Racun Putih - Stevia SweetenerAsalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakan-rakan. Alhamdulillah, hari ini kozumi nak kenalkan satu produk yang berfungsi sebagai pengganti gula racun putih yang dimana selama bertahun-tahun kita gunakannya sebagai pemanis dalam masakan da...
  • Selfies kereta kesayangan
    on May 1, 2015
    Salam semua, hari ini sesaja nk tunjuk gambar selfies kereta kesayangan ini. Haha macam dah takda kerja la pulak aku ni..lau jumpa kat mana-mana...pin..pin la ya... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, a...
  • Hobi Lukis Karakter Kartun Comel
    on Apr 28, 2015
    Salam semua, bila sebut sahaja hobi semua orang pasti ada memiliki sikap sebegini. Hobi merupakan sesuatu perkara atau pun perbuatan yang kita minat dan suka melakukannya. Antaranya seperti mengumpul setem, mengumpul majalah, bersukan, dan sebagainya...
  • Semangat berblog
    on Apr 28, 2015
    Salam semua, huhu mood berblog sudah mari, terasa macam nak mulakan perjalanan yang baru sahaja dalam dunia blog ini. Bila sahaja menggunakan template blog yang lama seperti moodnya lain macamlah...semangat berkobar-kobar. Betul cakap blogger kacak k...
  • Live Streaming East Bengal (india) Vs Johor DT (Malaysia)
    on Apr 28, 2015
    Tonton Perlawanan Live Streaming Piala AFC diantara East Bengal vs Johor Darul Tazim 28 April 2015 di Vivekananda Yuba Bharati Krirangan Std,Kolkata. Live AFC Cup TV9 jam 8.25 malam. [[ This is a content summary only. Visit my website for full li...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close