Follow

Art, illustrator, novel, vector art, majalah APO?

Owner: roseharissa

Listed in: Arts

Language: English

Tags: vector potrait, novel rose harissa

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
70,621
Total Page Views:
186,562
Total Hits Out:
78
Traffic Chart

Latest Blog Posts for A Blog To Remember

  • Rindu Itu Cinta - 4
    on Sep 25, 2013 in Rindu Itu Cinta
     draw in Adobe Illustrator CS3, credit with permission: FATTAH AMIN ZURYA pandang aku dari hujung rambut sehingga ke hujung kasut. Kemudian, mata dia kembali naik memandang muka aku dengan kening bertaut. Macam ada benda tak kena aje.
  • Rindu Itu Cinta - 2
    on Sep 23, 2013 in Rindu Itu Cinta
       *hero credit (with permission) to : Fattah Amin “PSSTTT…Nisa, mamat yang pakai baju merah hati, kat meja depan tu dari tadi asyik pandang ke sini aje…” Hanim berkata dengan suara separuh berbisik. Bibirnya diusahakan sedaya m...
  • Rindu Itu Cinta - 3
    on Sep 23, 2013 in Rindu Itu Cinta
     draw in Adobe Illustrator CS3, credit with permission: FATTAH AMIN “AL! Bangun!” Rozan berteriak keras mengejutkan aku yang sedang enak berlingkar atas katil. Aku bergerak malas, bukan mahu bangun sebaliknya mencari posisi yang l...
  • RINDU ITU CINTA - 1
    on Sep 10, 2013 in Rindu Itu Cinta
    Salam...  Sebenarnya RIC ni cerita lama. Tapi aku revamp balik guna POV1. Cover pun tukar sebab baru jumpa lelaki yang sesuai untuk jadi Al-Hadi. Ini Fattah Amin ...Hero Remaja 2011/12. Aku tak pernah tau pun pasal dah tak baca majalah remaj...
  • Guy Next Door - Last
    on Aug 15, 2013 in Guy Next Door
    Perbincangan tiga penjuru sedang berlangsung. Suasana ruang tamu rumah Mak Cik Umi dan Pak Mid terasa berbahang walaupun aircond dan kipas terpasang serentak. Melambunglah bil elektrik rumah Pak Mid ni… Perhatian aku lebih kepada Fandi. Dia dah ge...
  • Dari mass market ke underground = BERSARA?!
    on Jul 8, 2013 in Voice out
    Salam buat semua...Ini bukan entri Guy Next Door... hehe... Kalau baca tajuk di atas, rasanya sesiapa yang selalu ada kat pages RH akan aware perkara ni. Gua cakap gua dah malas menulis. Gua dah penat. Gua nak go underground dan menulis di blog sa...
  • Guy Next Door - 19
    on May 20, 2013 in Guy Next Door
    Yahuuuu… hari ni mak dengan abah balik dari Mekah! Taklah aku rasa macam anak yatim lagi kat rumah ni… hahaha… Aku jingkrak-jingkrak sorang diri dalam bilik.  Entah mengapa aku rasa tak sabar sangat nak jemput mak dengan abah. Mungkin seb...
  • Guy Next Door - 16
    on Apr 30, 2013 in Guy Next Door
    AKU tak pasti samada tindakan aku ni betul ke tidak. Tapi aku memang ikut apa kata hati aku suruh buat, pujuk Kris dan pergi jumpa Kris! Rentetan daripada itu, sekarang, aku dah terpacak depan bangunan pejabat Kris. Sambil bersandar pada kereta, aku...
  • Guy Next Door - 15
    on Apr 18, 2013 in Guy Next Door
    MANGKUK tingkat dah aku cuci. Malas nak simpan lama-lama kat rumah. Takut terlupa nak pulangkan, aku pun merajinkan diri pergi ke rumah Mak Cik Ton.  Tapi bila dengar suara riuh-rendah di dapur rumah Mak Cik Ton, segan pulak rasanya nak tunjukk...
  • Tatasusila anak muda zaman social network...
    on Apr 15, 2013
    Saranghaeyo, Arumi... waktu diberi tugasan untuk buat novel berkonsepkan hallyu oleh penerbit sampai dipanggil masuk meeting bagai, aku tak pernah expect novel ni memberikan impak pada budak-budak sekolah. Ni, bukan aku perasan atau syok sendiri... n...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close