Follow

My blog about lifestyle, tips and tutorial, review and others

Owner: miminadam

Listed in: Lifestyle

Language: English

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
8
Page Views Today:
12
Unique Visitors this Week:
8
Page Views this Week:
12
Unique Visitors this Month:
1,632
Page Views this Month:
1,859
Total Unique Visitors:
41,970
Total Page Views:
52,340
Total Hits Out:
51
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Mimin Adam

  • Travel | Percutian Budget Perhentian Kecil [Day First - Part2]
    on Aug 14, 2016 in Aabc Perhentian Travel
    Windmill, Pulau Perhentian, Tempat yang wajib korang kena pergi sebab bila korang dah sampai puncak atas sana, korang akan nampak view paling cantik paling menarik paling tak terkata nak gambarkan macam mana. Memang mendamaikan bila dah kat atas. Lup...
  • Tutorial | Costume made ATM debit Card Maybank
    on Aug 12, 2016 in tutorial
    Hai, bulan ni macam kerajinan pulak nak update entry. Harap berterusan. kihkihkih. Eh ! korang dah buat ATM Debit Kad Maybank ? Kena tukarkan kad ATM yang lama tu ? Macam aku ni, memang citer dia tak sempat nak beratur panjang kat Maybank berhampiran...
  • Travel | Percutian Budget Perhentian Kecil [Day First - Part1]
    on Aug 11, 2016 in Aabc Perhentian Travel
    Perhentian Kecil, Terengganu | Pulau yang makin digalai ramai orang. Termasuk aku laa tu orangnya. Wishlist dari zaman Diploma lagi tau. Akhirnya, tercapai jugak hajat nak jejakkan kaki di Perhentian Kecil, Terengganu ni dengan diorang ni Mera H...
  • Food Review | Comic Cafe Batu Pahat
    on Jun 7, 2016 in Batu Pahat food foodhunter Johor
    Macam mana minggu pertama puasa? Okay ke tak? Sebelum berpuasa haritu, aku sempat jejakkan kaki kat Comic Cafe, Batu Pahat. Wahh ! Macam cendawan tumbuh selepqas hujan. Banyak betul cafe cafe hipster sekarang ni. Macam cafe cafe yang lain, menu...
  • FoodHunter | Comic Cafe Batu Pahat
    on Jun 7, 2016 in Batu Pahat food foodhunter Johor
    Macam mana minggu pertama puasa? Okay ke tak? Sebelum berpuasa haritu, aku sempat jejakkan kaki kat Comic Cafe, Batu Pahat. Wahh ! Macam cendawan tumbuh selepas hujan. Banyak betul cafe cafe hipster sekarang ni. Macam cafe cafe yang lain, menu y...
  • 4 Duta Selebriti Oh Meriahnya Raya Bersama Jakel
    on Jun 6, 2016 in advertorial Event review
    4 Jun 2016- Sabtu yang lepas, lepas kene tenyeh muka.. Lari kejap ke Jakel, Kuala Lumpur . Gedung pakaian terkemuka negara, Jakel Trading Sdn. Bhd. (Jakel) mengumumkan barisan duta terbaharu mereka yang bakal mempromosikan pelbagai koleksi baju...
  • Photoshoot KBBA9 2016Hai ! Assalamualaikum dan salam sejahtera. Diam tak diam esok kita, bagi kaum muslimin dan muslimat menyambut bulan ramadhan bulan yang di nanti bulan lagi barokha.. Sebelum berpuasa, Kelab Blogger Ben Ashaari mengadakan sesi beramah mesra sambi...
  • Peluang Untuk Anda Menjadi Usahawan
    on May 26, 2016 in advertorial
    Ramai orang berminat berniaga. Tapi kebanyakannya tersangkut setakat 'NAK' sahaja. Berbulan-bulan pasang angan-angan, ada yang sampai bertahun-tahun tapi masih belum start berniaga. Masalah yang pertama ialah idea. Tak ada idea nak berniaga apa! Bagi...
  • WordlessWednesday | Hukum Hutang Puasa Ramadhan
    on May 25, 2016 in info Wordlesswednesday
    Ramadhan adalah bulan yang paling dirindu kedatangannya oleh seluruh kaum muslimin. Kenapa tidak? Pada bulan Ramadhan segala amal ibadah mendapat ganjaran yang berlipat-lipat ganda dan hanya pada bulan Ramadhan sajalah kita dapat menemui malam yang l...
  • Giveaway Fridge Magnet Lombok
    on May 24, 2016 in segmen giveaway
    Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.comGiveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet b...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close