Follow

Kisah kehidupan diri dan isu semasa

Owner: RiverstoneGirl

Listed in: Family

Language: Malay

Tags: Isu Semasa, Kisah Anak Nakan, Riadah, Makan, Kesihatan dan Petua

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,894
Total Page Views:
2,779
Total Hits Out:
31
Traffic Chart

Latest Blog Posts for RiverstoneGirl

  • Rusia - Pertempuran di Aleppo BERAKHIR.
    on Dec 14, 2016 in Home
    Salam Luahan dari Puan Alam,Walaupun tak berapa berani nak ambil tahu kes peperangan yang berlaku di Aleppo sebab takut dengan bencana yang berlaku disana namun jari jemari yang kecil ni ingin jugak berkongsi dengan pembaca tentang kekejaman Rusia ya...
  • Gila : Ubah Wajah Jadi Syaitan Betina
    on Dec 12, 2016
    Hi Netizen,Dasyat sungguh orang putih ni...Bila stress dengan familyTak sangka pulak sampai macam ni sekali dia ubah muka dia dari cantik dan elegan kepada wajah seumpama syaitan ciptaan dia sendiri..Menakutkan...bak kata omputih ..Creepy kot..Puan A...
  • HOTEL : Ibis Styles Kuala Lumpur Fraser Business Park
    on Dec 12, 2016 in Hotel Ibis Pudu SVC
    Hi Entri,Short Vacay December , Puan Alam dan Suami menginap di hotel yang baru dibuka berdekatan dengan LRT Chan Sow Lin.Wajah Depan Hotel Actually kami ingin ke IKEA Cheras dan membeli belah serba sedikit untuk kelengkapan rumah.Jadi Suami mem...
  • Burger NJoy Ayam Goreng Meletop
    on Dec 7, 2016 in Burger NJoy penang
    Pulau Pinang Syurga makan..Sape setuju??Sila sambung baca..hihi Ok kalini Cik Alam nak story hal gerai ni yang dah beroperasi lebih setahun.Tapi baru berkesempatan Cik Alam menerjah usai pulang dari kerja.Gerai mula beroperasi pada jam 700 malam...
  • Burger NJoy Ayam Goreng Penang
    on Dec 7, 2016 in Burger NJoy penang
    Pulau Pinang Syurga makan..Sape setuju??Sila sambung baca..hihi Ok kalini Cik Alam nak story hal gerai ni yang dah beroperasi lebih setahun.Tapi baru berkesempatan Cik Alam menerjah usai pulang dari kerja.Gerai mula beroperasi pada jam 700 malam...
  • Design Village Penang
    on Dec 6, 2016 in design village
    Shopping Complex tumbuh bercambah di Pulau Pinang ni. Tambah lagi satu shoping complex dibahagian tanah besar.Design Village diberi nama.Mudah je nak cari guna waze hehe..Tapi Cik Alam boleh tunjuk direction dari Jambatan kedua Pulau Pinang paling de...
  • HOT SPOT Penang : Design Village Penang
    on Dec 6, 2016 in design village
    Shopping Complex tumbuh bercambah di Pulau Pinang ni. Tambah lagi satu shoping complex dibahagian tanah besar.Design Village diberi nama.Mudah je nak cari guna waze hehe..Tapi Cik Alam boleh tunjuk direction dari Jambatan kedua Pulau Pinang paling de...
  • Warna Warni Pesta Pulau Pinang 2016
    on Dec 5, 2016 in Pesta penang
    Hi Netizen,Bulan melawat Pesta Pulau Pinang sudah bermula..Minggu ni Pulau Pinang minggu hujan di malam hari..So sebelum nak mengunjung kene dengar dulu la kajian cuaca ya...Kalau tak rugi je nak singgah masuk ke tapak pesta.Bayaran macam biasaDewasa...
  • KOLEKSI KANAK-KANAK DIDI AND FRIENDS MURAH.
    on Dec 5, 2016 in Didi and Friends
    End of years ni banyak offer and diskaun,Tak ketinggalan promosi pakaian dan mainan kanak-kanak bertemakan kartun Didi and Friends.Cantik2 jugak pakaian yang dijual , murah dan berkualiti.Cik Alam share link dari Izooka ni untuk pembelian secara onli...
  • Padah suka mencuci kereta di kedai ?
    on Dec 2, 2016
    Hi Entri...Cik Alam ni jenis kereta buat stok kasut . Sebab mudah nak jejalan kemana mana dan suai kan kasut dengan pakaian.So penuh la ruang belakang tu dengan kasut2 tumit tinggi , sneaker , slipper takde jenama main hentam je asalkan selesa dan ka...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close