Follow

Blog personal, isu semasa, blog buat duit

Owner: salimh

Listed in: Personal

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
26
Page Views this Month:
26
Total Unique Visitors:
2,279
Total Page Views:
2,543
Total Hits Out:
17
Traffic Chart

Latest Blog Posts for SalimHarmanain

  • Luahan Cita - Cita Tak Kesampaian
    on Aug 24, 2016 in personal
    Zaman aku belum sekolah dulu bila orang tanya cita-cita mesti aku cakap nak jadi doktor. Sebab dulu banyak sangat tengok cerita ER. Nak selamatkan nyawa orang dengan nak cari punca penyakit aku ni. Tapi bila fikir balik aku jalan lambat. Kang tak sem...
  • Aku bukan pocketrocketman
    on Aug 19, 2016 in personal
    Aku bukan pocketrocketman | Situasi Azizulhasni mengingatkan aku beberapa perkara.Masa aku nak apply untuk bantuan untuk dapatkan wilca letrik tu dimana satu jabatan kerajaan dah terlepas pandang dengan permohonan aku tu. Pegi berpuluh kali stil...
  • Salah Ke Bila Gaji Rendah?
    on Aug 14, 2016 in personal
    Salah Ke Bila Gaji Rendah? | Gaji. Benda yang pertama muncul dalam kepala otak budak fresh graduate sebaik sahaja bila ditemuduga. Kena ingat zaman sekarang ni kalau kau pandai macam mana pun tapi bila skill kau takde jangan harap nak dapat kerja. Su...
  • Mak bapak tu syurga kau !
    on Aug 12, 2016 in personal
    Mak bapak tu syurga kau | Betul mak bapak tu memang syurga kita. Kalau takde diorang berdua tu memang tak hidup la kau atas dunia. Walau seburuk mana pun mak bapak kau satu perkara yang kau kena bersyukur. Diorang dah bawak kau hidup atas dunia ni da...
  • Rahsia Pendapatan RM 60 Ribu Sebulan Dengan UBER
    on Aug 11, 2016
    Rahsia Pendapatan RM 60 Ribu Sebulan Dengan UBER | Sekarang ni ramai orang memerlukan pendapatan sampingan. Tapi masih ramai yang tak tahu macam mana nak dapatkan pendapatan sampingan tu tanpa mengganggu kerja hakiki yang kita ada sekarang ni. Ramai...
  • Dapatkan Set Kombo Buku Terbaru Hamka Terbitan PTS Dengan Harga Diskaun
    on Aug 9, 2016 in beli buku online buku
    Dapatkan Set Kombo Buku Terbaru Hamka Terbitan PTS Dengan Harga Diskaun | Untuk peminat karya Hamka ada berita baik untuk kalian semua. PTS Bookcafe sedang mengadakan promosi untuk set kombo karya terbaru Hamka terbitan PTS. Untuk minggu ini saja, ha...
  • Rakyat Malaysia, Pokemon Go & Selena Gomez
    on Aug 8, 2016 in isu semasa
    Rakyat Malaysia, Pokemon Go & Selena Gomez | Rakyat Malaysia dah jadi manusia yang sungguh menakutkan.Mufti pun dikecam gara2 pandangan yang dikeluarkan pasal satu game. Seram sungguh baca komen2 bila mufti direndahkan semacam itu. Kau ingat kepu...
  • Ada masalah? Chill la dulu
    on Aug 4, 2016 in personal
    Ada masalah? Chill la.Teruskan kehidupan. Jangan difikir sangat masalah tu.Kita usaha sebaik mungkin. Kita tawakal. Biar Tuhan tolong selesaikan.Dia Maha Baik. Dia takkan bebankan kita dengan perkara yang tak mampu.Sabar. Usaha. Tawakal. Insya Allah...
  • Aku bukan alien
    on Aug 2, 2016 in personal
    Star Trek Beyond.Best jugak la. Aku bukan nak review sangat cerita ni. Tapi macam best pulak untuk aku sembang nak sembang pasal Star Trek Beyond ni. Korang tengok eh. Makhluk dalam cerita tu ada macam2 rupa. Aman je hidup. Takde pulak dia salin...
  • Dapatkan Barangan Original Upin & Ipin Di PTS Bookcafe
    on Aug 1, 2016 in pts bookcafe
    Bila sebut pasal Upin & Ipin confirm semua orang dah tau pasal keletah budak dua ni. Dari yang muda sampai yang tua dok sibuk tunggu episod baru upin & ipin ni. Semua teruja bila tengok ada episod baru keluar kat tv. kalau kat rumah, mah aku...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close