Follow

Malaysian Blogger and Lifestyle Blogger

Owner: intansaffyna

Listed in: Personal

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
474
Total Page Views:
531
Total Hits Out:
19
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Intan Saffyna

  • Cabaran 30 Hari Blogging | Day 12 : Tips Kecantikan
    on Dec 20, 2016 in Cabaran Blogging Tips Kecantikan
    Salam Ladiess ♥ Bila sentuh bab kecantikan, mesti semua orang nak cantik pada wajah saja, tapi tidak pula fikir pada anggota yang lain, walaupun ianya jugak penting untuk kecantikan menyeluruh. betul tak?? tapi tu sesengah pandangan saja. nak...
  • Cabaran 30 Hari Blogging | Day 11 : 5 Lagu Cinta Kegemaran
    on Dec 18, 2016 in Cabaran Blogging Febret Song
    Salam Ladiess ♥waw! lagu cinta. oleh kerana dah berapa hari terskip entry blogging challege ni, aku malas nak taip panjang. dah lah baru balik kenduri. penat , tak larat , mengantuk. tapi disebabkan aku kena cari lagu cinta kegemaran, so aku nak bu...
  • Cabaran 30 Hari Blogging | Day 9 : Selfie' sampai lenguh
    on Dec 18, 2016 in Cabaran Blogging My Self
    Salam Ladiess ♥Hi,hmm aku failed dah! aku dah skip tajuk ni. sebab musabab adalah rahsia.kahkah. tajuk kali ni best sebab kita akan syok sendiri dan perasan bila selfie. dari dulu lagi aku suka selfie tapi tak tahu pulak bila tangkap gambar sendiri...
  • Cabaran 30 Hari Blogging | Day 10 : Vision Board' Pengasas
    on Dec 18, 2016 in Cabaran Blogging
    Salam Ladiess ♥untuk vision tahun ni ada yang belum tercapai dan yang dapat dicapai pun sudah. alhamdulillah berkat doa , usaha dan tawakal inshaallah Allah bantu. yang belum capai tu boleh bawak ke next year. (Aku nak skip sementara tajuk ni...
  • Tips : Mengatasi masalah period pain
    on Dec 16, 2016 in Info Anda Tips Kesihatan
    Salam Ladiess ♥Pernah rasa sakit akibat senggugut? Pernah rasa betapa sakitnya senggugut..sampai tak boleh nak duduk, nak berdiri lama pun sakit, baring pun tergolek sini sana. Kaki rasa kejang, perut memulas, pinggang sakit..mungkin pernah dirasai...
  • Giveaway by Pulsera MY
    on Dec 15, 2016 in Give Away
    Salam Ladiess ♥TARIKH: 12 DISEMBER 2016 - 16 JANUARI 2017  Hi, dengan ini saya nak ajak semua join Giveaway yang pertama sekali saya buat bersempena dengan NEW YEAR BRACELET COLLECTION BY PULSERA MY yang hanya akan mula dijual pada tarikh...
  • New Year Giveaway by MF
    on Dec 15, 2016 in Give Away
    Salam Ladiess ♥ Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.KLIK BANNER UNTUK JOINHadiah:Grand Top Referral : RM100Weekly Top Referral : RM20(21hb, 28h...
  • Cabaran 30 Hari Blogging | Day 8 : Fashion SayaSalam Ladiess ♥Rasa nak skip je tajuk ni.. haaha. boleh? sebab aku takde gaya nak berfashion. betul tak de. kalau aku gantikan dengan fashion anak aku boleh kan.. apa yang anak aku pakai aku jugak yang fashionkan dia, jadi tak salah lah kan.. ...
  • DECEMBER GIVEAWAY by AINUL AQMA
    on Dec 15, 2016 in Give Away
    Salam Ladiess ♥1. Buat entry dengan tajuk: DECEMBER GIVEAWAY by AINUL AQMA 2. Like page ni:   3. Follow instagram ni (for those yang ada instagram). Alaaa 3 ig je :D @ainulaqma @eesbeenatura @premiumbeautiful_expert 3.WAJ...
  • Cabaran 30 Hari Blogging | Day 7 : Apa Yang Saya Baca
    on Dec 14, 2016 in Cabaran Blogging
    Salam Ladiess ♥aduh! part ni paling lemah sebab aku bukan seorang ulat buku. pernah baca novel pun zaman jiwang dulu masa bujang.. boleh la feeling leleh. sekarang ni dah tak dapat nak himpun masa untuk membaca. tak dan haih! oleh itu, untuk e...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close